A Fidesz támogatottsága március és augusztus között 31-ről 36 százalékra nőtt, most pedig 34 százalékon áll – ismertette a számokat Závecz Tibor, a Závecz Research ügyvezető igazgatója az ATV-ben.

Megugrott a Fidesz népszerűsége – felmérték, mi lehet az oka
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A cégvezető úgy véli, a kormánypárt népszerűsége az egészségügyi döntéseknek köszönhetően ugrott meg, a visszaesést viszont nem dimenzionálná túl.

Szerinte a nagy kérdés, hogy a gazdasági nehézségek fokozódnak-e, és az eléri-e a választópolgárokat, ha igen, az a kormánypárt pozícióját csökkenteni fogja. „Ha hosszabb távot nézünk elég egységes a Fidesz-tábor”

– tette hozzá Závecz.

A biztos pártválasztók csoportjában a Fidesz 50, a DK (eddigi legjobb eredményével) 18, a Momentum 10 a Jobbik 9, az MSZP pedig 6 százalékot tudhat magáénak. A Mi Hazánk, az LMP és a Párbeszéd 2-2-2 százalékot ért el.

Závecz szerint saját táborát kommunikációs fogásokkal igyekszik egyben tartani a Fidesz, és a nyugdíjasok szavazatára is bizton számíthat, ha folyamatosan juttatásokat nyújt nekik. Ellenzéki térfélről leginkább a DK és az MSZP képes megszálítani a nyugdíjasokat.

(ATV)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
Az a titok, hogy nincs titok! Még mindig nincs gumilövedék, szlovákul karattyoló, azonosító nélküli, álruhába bújt kommandós! Akkor ez maga a DEMOKRÁCIA! Ennyi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@karma1: Jogos amit mondasz. Én erre mindig azt mondom, hogy álstatisztika.
Virág Árpád
Az a titok, hogy nincs titok! Még mindig nincs gumilövedék, szlovákul karattyoló, azonosító nélküli, álruhába bújt kommandós! Akkor ez maga a DEMOKRÁCIA! Ennyi!
legott
Valójában a taktikai késekről és a felhasználásukról akartam írni, de ehelyett küldtem egy nótát.
Ugye most már jó vagyok?

Sajnos holnap erre sem fogok emlékezni, és akkor tényleg a taktikai késekről fogok írni, és a helyes használatáról (fogás, vágás, szúrás)..
Most csak annyit írnék, hogy olyat válassz, aminek a pengéje nem éri el a nyolc centit, mert nyolc centitől már fegyvernek minősül.
És ha használod, alakítsd úgy, hogy ne tűnjön előre megfontolt szándéknak, hanem önvédelemnek. Ez bizony komoly tervezést igényel.
Vagy ha nem megy, akkor hivatkozz beszámíthatatlanságra. Sajnos emiatt ártatlanokat is meg kell szúrni, hogy eltereld a figyelmet a konkrét áldozatról.
És...

Inkább küldök még egy dalt - Önök sem kérték? Jó!

www.youtube.com/watch?v=0mYBSayCsH0
karma1
@Pálinkás Pál: Eleg, ha felutik a telefonkonyvet mondjuk a Rozsadomb lakoi kozott, es ott talalnak egy 1000 fos "tomeget", amin a merest vegzik, akkor nem 38 szazalekon allna a fidesz, hanem 100 %-on. De az mr jobb eredmeny lenne, mint annakidejen Pozsday Imrenek a Hazafias Nepfront 92 %-0s "nepszerusege"
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.