Miközben egyre nagyobb a nyomás a tervezett jogállami mechanizmus meggyengítésére, nehogy a magyarok és lengyelek megvétózzák az uniós gazdasági mentőcsomagot, a brit üzleti lap szerint Brüsszelnek pont most kellene végre megálljt parancsolnia a két ország tekintélyelvű vezetőinek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Most akkor hogy is van ez a szabad meg mittudommilyen sajtóval ?...mert ugye ahogy itt írja ez már nem sajtói viselkedés hanem valamiféle heccelés buzdítás kampány vagy akármi...és a másik, ezt pont egy olyan lap írja aki kilépett a közösségből mert úgy itélte hogy az rossz...
cikicakk55
@sgl: Teljesen igazad van. Sokan azt próbálják elhitetni,hogy az ország ezt akarta,ezt választotta,már háromszor. Tudjuk mindannyian,hogy a 2/3 csalással lett meg 2018-ban,de ha akkor az ellenzék összefogott volna,a csalás nem juttatta volna a Fideszt 2/3-hoz. Sajnos most is csak azt látjuk,hogy bár összefogásról beszélnek,de azért heti szinten van egy DK-Momentum,vagy MSZP- Párbeszéd összecsapás. Minden pártnak a saját embereit kellene meggyőzni,hogy menjenek el szavazni és arra az egyre szavazzanak,akit az előválasztáson a legjobban találtak. A kormány átalakítására, a megfelelő emberek Miniszterré és Miniszterelnökké, Államtitkárrá választása meg ne legyen párt függő,hanem a szakképesítést figyeljék és a rátermettséget. Na meg a gyanús meggazdagodást. Persze ehhez az is kell,hogy 2022-ben nyerjen az ellenzék.
Peller Anikó
@cikicakk55: Nem, nem. Nem az is kell!

A legelső, a legfontosabb, mindenekelőtti feltétel, hogy nyerjen az ellenzék. a többi stimmel.
Nyírfa
Így van: most vagy soha. Orbánnak és barátjának csak a pénz kell, semmi más, tehát, a pénz útján kell őket megregulázni.
Orbán számít is rá, hogy az Unió nem csak a kormányoknak fog pénzt folyósítani, így már most próbálja ellehetetleníteni az ellenzéki települések, városok, a főváros Eu-s pénzek iránti pályázati törekvéseit. Mindannyiunknak észnél kell lennünk, az EU--nak és nekünk is, hogy Orbán folyamatos "székely leleményű" ötleteléseit megakadályozzuk.
Ellenzék felsorakozni, mert ütni készülnek, és ezeket az ütéseket el kell tudni hárítani! Ügyesen, okosan!
Rockxy
vigyázni, mer a fináncok ott vannak a tájmszban.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.