Miközben egyre nagyobb a nyomás a tervezett jogállami mechanizmus meggyengítésére, nehogy a magyarok és lengyelek megvétózzák az uniós gazdasági mentőcsomagot, a brit üzleti lap szerint Brüsszelnek pont most kellene végre megálljt parancsolnia a két ország tekintélyelvű vezetőinek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Az unió lassan annyit sem ér, mint a szárított kutyakaka!
Béla333
@advocat: 11.13
Hogy a példádnál maradjunk: a kutyaszar eltakarítása a tulajdonos dolga, nem bízhatjuk ezt a szomszédra...
Peller Anikó
@Béla333: Akkor igyekezz visszafogni magad.
lusta
@Béla333: Akkor mi a teendő, amokor a tulajdonos (a magyar választó) erre nem hajlandó? Igen, a felszólítás sem sokat ér, mert a nemzethy matyar szereti a kuszasz@rt.
legott
Ezek most kezdenek ébredni, vagy mindig is tudták, csak most tették szóvá?

Szánalmas!

Isten azért pusztítja el az egész világon élő minden embert tűz által (armageddon, baby), mint anno víz által (akkor a több százmillióból csak nyolcan élték túl), mert megérdemeljük!
Te azt mondod, "De hisz mindenki éli az életét úgy, ahogy tudja"
Én meg azt mondom: "Hogy pont ez a baj!"

Isten nagy kópé. megígérte, hogy többé nem pusztítja el az egész világot - víz által.
Ezt - elpusztítani az egész világot - legközelebb (közelebb van, mint gondolnád) tűz által fogja.

Mert szénné égni biztos jobb, mint megfulladni.

Vettem töpörtyűt. Nem szoktam töpörtyűt venni. A nagyanyám, kurva jó töpörtyűt csinált. Meghalt a nagyanyám. és azóta sem ettem olyan jó töpörtyűt.
Ha pokolba került a nagyanyán, és én is, akkor kurva sokszor fogok kurva jó töpörtyűt enni.
Ha viszont a nagyanyám (és én is) a mennyországba kerülünk, akkor...
A mennyországban tűzgyújtási tilalom?
Béla333
@lusta: 11.32
Akkor bizony kutyaszaros országban fogunk élni. Akinek meg facsarja az orrát a szag, az meg elmegy olyan helyre, ahol kevesebb a szar.
Tanítani kellett volna és tanítani kell az embereket, hogy van más világ is, mint a kutyaszaros. Amíg erre nincs igény, addig nem is lesz változás.
Béla333
@sgl: 11.54
Nem akarom állandóan ezt ragozni, de:
Ha azt a választót akarja egy ellenzéki párt elérni, amelyik eddig más választék híján a Fideszre szavazott, az nem lesz vevő arra, hogy azért szavazzon egy másik pártra, mert az kevesebbet lop.
Olyan kell neki, amelyik nem lop, amelyiknél van következménye, ha mégis lopott az egyik.
Ha az egyik korábban 2/3-ot lopott a felülszámlázott közpénzekből, ma másik meg "csak" 1/3-ot, az nem alternatíva számára.
A választás az, hogy lop vagy nem lop?!
Csizmás Kond
Most akkor hogy is van ez a szabad meg mittudommilyen sajtóval ?...mert ugye ahogy itt írja ez már nem sajtói viselkedés hanem valamiféle heccelés buzdítás kampány vagy akármi...és a másik, ezt pont egy olyan lap írja aki kilépett a közösségből mert úgy itélte hogy az rossz...
cikicakk55
@sgl: Teljesen igazad van. Sokan azt próbálják elhitetni,hogy az ország ezt akarta,ezt választotta,már háromszor. Tudjuk mindannyian,hogy a 2/3 csalással lett meg 2018-ban,de ha akkor az ellenzék összefogott volna,a csalás nem juttatta volna a Fideszt 2/3-hoz. Sajnos most is csak azt látjuk,hogy bár összefogásról beszélnek,de azért heti szinten van egy DK-Momentum,vagy MSZP- Párbeszéd összecsapás. Minden pártnak a saját embereit kellene meggyőzni,hogy menjenek el szavazni és arra az egyre szavazzanak,akit az előválasztáson a legjobban találtak. A kormány átalakítására, a megfelelő emberek Miniszterré és Miniszterelnökké, Államtitkárrá választása meg ne legyen párt függő,hanem a szakképesítést figyeljék és a rátermettséget. Na meg a gyanús meggazdagodást. Persze ehhez az is kell,hogy 2022-ben nyerjen az ellenzék.
Peller Anikó
@cikicakk55: Nem, nem. Nem az is kell!

A legelső, a legfontosabb, mindenekelőtti feltétel, hogy nyerjen az ellenzék. a többi stimmel.
Nyírfa
Így van: most vagy soha. Orbánnak és barátjának csak a pénz kell, semmi más, tehát, a pénz útján kell őket megregulázni.
Orbán számít is rá, hogy az Unió nem csak a kormányoknak fog pénzt folyósítani, így már most próbálja ellehetetleníteni az ellenzéki települések, városok, a főváros Eu-s pénzek iránti pályázati törekvéseit. Mindannyiunknak észnél kell lennünk, az EU--nak és nekünk is, hogy Orbán folyamatos "székely leleményű" ötleteléseit megakadályozzuk.
Ellenzék felsorakozni, mert ütni készülnek, és ezeket az ütéseket el kell tudni hárítani! Ügyesen, okosan!
Rockxy
vigyázni, mer a fináncok ott vannak a tájmszban.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.