Készüljünk a rossz időre.

Így fogják letaroni az országot a zivatarok – Ezekben a megyékben adtak ki veszélyjelzést a durva időjárás miatt

Ma a Dunántúlon gyengén felhős, napos idő lesz, azonban reggel a középső és keleti országrészben megnövekszik a felhőzet, és itt több helyen zápor, zivatar is lehet. Majd gyorsan csökken a felhőzet, kisüt a nap, és megszűnik a csapadék. Este viszont a Tiszántúlon ismét gomolyfelhők képződnek, és itt helyenként újra előfordulhat zápor, zivatar. A délies szél nagy területen lesz erős, néhol viharos is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul, estére pedig 15 és 20 fok közé csökken.

Éjjel gyengén vagy közepesen lesz felhős az ég, keleten átmenetileg több gomolyfelhővel. A Dunától keletre elszórtan alakulhat ki zápor, néhol zivatar. A délies szél is megélénkülhet, de csak kevés helyen.

Így fogják letaroni az országot a zivatarok – Ezekben a megyékben adtak ki veszélyjelzést a durva időjárás miatt

Hétfő hajnalban a hőmérséklet 8 és 16 fok között alakul, a Tiszántúlon enyhébb lesz a reggel. Nappal gyengén és erősen felhős területek, illetve időszakok is lesznek, a legtöbb helyen több órára kisüt a nap. Szórványosan, leginkább a keleti országrészben várható zápor, zivatar. A délnyugati szél sokfelé megélénkül, elsősorban a Nyugat Dunántúlon, ahol viharos szelekre számíthatunk. Estére azonban veszít az erejéből a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 27 fok között alakul, délkeleten a magasabb értékkel.

Forrás: Blikk/met.hu

Képek: Pixabay/met.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Nincs jelentősége tudom, de még nincs is 10 óra!
jesz
ez nem a légierő meteorológiai jelzése...itt ingyé van, ezt kell beosztani. Ami biztos az a vagy...vagy lesz valami, vagy nem.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.