“Újabb infó Orbán kínai csodamasinájáról: az alibaba.com oldalon (!!!) 5 perc internetes kereséssél tized áron (!!) 210 millió helyett 21 millióért vehette volna meg a kormány a maszkokat gyártó gépsort (amivel persze jól át is vertek a kínaiak, mert az ígért havi 2,8 millió maszk helyett max 450 ezret sikerül kipréselni belőle).” Ezt Hadházy Ákos független parlamenti képviselő írja egy friss Facebook-posztjában. De nem ez az egyetlen furcsaság a gépsor körül. Az időközben kiderült, hogy a kormány 600 ezer euróért, vagyis durván 210 millió forintért vette a sátoraljaújhelyi gépet. Csakhogy Hadházy Ákos friss posztjában azt állítja, hogy Ilyen gépet jelenleg nagyjából a 600 ezer eurós ár tizedéért, 60 ezer körül lehet kapni a kínai az Alibaba webáruházban. (Ezt leellenőriztem és tényleg így van.) De a kérdéses gép tavaszi megvásárlásának idején is nagyjából ennyiért - mármint a kormány által fizetetthez képest durván tizedáron - lehetett automata maszkvarró géphez jutni...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az első kérdés az, hogy ennyit fizettek vagy ennyibe kerültek a fideszes haverok által kötött kínai bizniszek? Minden egyéb (akár bűnügyi vonalon) csak ennek a folyománya.
Na, beszerzőzsenik, most lehet elkezdeni aggódni. Persze, ha a Vezér levehette az ""alkotmányost"", akkor be vagyok ""pintérezve-poltozva"".
Gyütt Mönt
Ki lepődött most meg? Egyébként is én régóta szeretem a rízst.
RonaGyuri
no de ott vannak az alkotmányos költségek!!! =))
legott
Baráti áron négy-tízszeres áron - a baráti KOMMUNISTA Kína.

Orbán szereti a kommunista Kínát, meg a tekintélyelvű agresszor Oroszország, meg az összes diktátort a világon. Orbán szeret diktátorkodni...

Ha már nem lesz miniszterelnök Orbán, akkor elmegyek érte.
Gazella
Hát de ha gondolkoztok! Akkor a kormány saját zsebbre is tárolt pár millácskát!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.