Vasban lezártak egy utat Pinkamindszent és a határ között a Pinka patak áradása miatt, egy határátkelőhelyet sem lehet használni.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Az 52-es főúton, Kisizsák közelében, a 29-es km-nél egy műszakihibás nyergesvontató foglalja el a fél útpályát.

Kerékpáros-gázolás körülményeit vizsgálja a rendőrség Abony belterületén, a Szelei út elején. Az Újszilvásra vezető úton, a 17-es km-nél félpályás lezárásra számítsanak!

Vas megyében, Pinkamindszent és az országhatár közötti utat lezárták, a Pinka patak áradása miatt. Fontos, hogy így az ingázók által használt Pinkamindszent – Nagysároslak határátkelő nem közelíthető meg.

Erős a főváros felé tartó forgalom az M3-as autópályán. Hatvantól telítettek a sávok, Bagtól már szakaszos lassulás tapasztalható, illetve az M0-s autóúttól befelé is lassú a haladás. Torlódásra kell számítani, a 10-főúton Pilisvörösvártól befelé, a 31-esen Mendénél, valamint az 51-es főúton, Dunaharasztinál is.

Az M0-s autóút dél szektorában,az M1-es autópálya irányába lassabb az előrejutás. Halásztelek és Szigetszentmiklós között, pár perces araszolásra kell készülni.

Forgalmi zavarok

A 62-es főúton Székesfehérvár határában, a 42-es km-nél javítják a vasúti felüljárót. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Reggelente számítsanak torlódásra!

Nemzetközi katonai gépjárműforgalomra lehet számítani, október 8-ig a gyorsforgalmi utakon, valamint a 2-es főúton, a 8-as főúton és a 83-as főúton.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.