Egy budapesti férfi egy ismerősével akarta láb alól eltetetni a sógorát, csak sokallta azt az árat, amit a bérgyilkosnak kiszemelt ismerőse mondott. A vád: emberölés előkészülete.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés előkészülete miatt folytattak nyomozást a 36 éves H. Krisztián ellen, aki a gyanú szerint egyik ismerősét akarta felbérelni sógora megölésére – olvasható a BRFK közleményében.

Bérgyilkossal intéztette volna el a sógorát Krisztián, csak nem volt elég pénze

Fotó, címlapkép: Illusztráció/police.hu

"H. Krisztián először telefonon, majd egy találkozón is megerősítette, hogy végleg el akarja tüntetni sógorát. A találkozásuk alkalmával Budapesten, a Határ úton egy szálloda előtt H. Krisztián megkérdezte ismerősét, hogy mennyiért vállalná el sógorának megölését, amire az ismerőse 5 millió forintot mondott. H. Krisztián ezt az összeget sokallta, így végül nem egyeztek meg.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított húga és annak párja között megromlott a kapcsolat és az emiatt kialakult családi viszály miatt akart végleg megszabadulni Nyírmadán élő sógorától a 36 éves férfi.

H. Krisztiánt a BRFK Életvédelmi Osztály nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy csak rá akart ijeszteni sógorára, nem gondolta komolyan a dolgot, és pénze sem volt erre a „megbízásra”.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére" – áll a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
Ilyet még ijesztgetésképpen sem csinál épeszű ember. Ám ha jó Fidesz-szavazó, az enyhítő körülmény lehet.
csak úgy....
normáliséknál az anyóst szokták eltenni láb alól..
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.