Durva lesz a helyzet.

Jégeső, szélviharok, zivatarok jönnek! – Az egész országra kiadták a riasztást

Heves zivatarokra és viharos szélre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn az egész ország területére vonatkozóan. Békés és Csongrád-Csanád megyében másodfokú veszélyjelzés van érvényben a zivatarok miatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint hétfőn napközben délnyugat felől helyenként kialakulhatnak zivatarok, amelyek fokozatosan haladnak északkelet felé. A zivatarokat 70-80 km/h-t meghaladó szél, intenzív csapadék és esetleg jégeső kísérheti. Keleten, délkeleten a délutáni órákban újabb hullámban képződhetnek zivatarok, akár heves zivatarok is kialakulhatnak, ezeken a területeken 80-100 km/h-s szélroham és nagyobb méretű jég is előfordulhat.

A zivatarok mellett az ország nyugati, északnyugati részén akár 60 km/h feletti széllökések is előfordulhatnak a déli óráktól.

A térképes vészjelzés szerint a zivatarveszély miatt két megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki, Békés és Csongrád-Csanád megyében másodfokú a veszélyjelzés van érvényben hétfőn.

Forrás: met.hu/Blikk

Kép: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.