Kásler a béremelésről beszélt.

Végre Kásler Miklós is megszólalt a koronavírussal és az egészségüggyel kapcsolatban – így látja a helyzetet

Történelmi előrelépést jelent az egészségügyi dolgozók bérfejlesztése – közölte az emberi erőforrások minisztere hétfőn Facebook-oldalán.

Kásler Miklós azt írta, hogy elkötelezett az ágazati dolgozók elismerésében, az infrastruktúra fejlesztésében és a gyógyítás színvonalának további emelésében.

"Az orvoskollégák átütő erejű béremelése miniszteri küldetésem egyik fontos alappillére" – tette hozzá.

Kiemelte: az orvosok, ápolók és az őket támogató szakdolgozók számíthatnak a magyar kormányra, amely elkötelezett egy olyan hatékonyan működő ellátórendszer mellett, amelyet a benne dolgozók magukénak éreznek.

A magyar emberek számítanak az egészségügyi dolgozókra, különösen a következő időszakban – fűzte hozzá.

A miniszter úgy fogalmazott: "a magyar egészségügy párját ritkító szellemi tőkéje és az elkötelezett szakdolgozók olyan nemzeti értéket testesítenek meg, amelyet gyarapítani és megbecsülni érdemes. A mostani orvosi béremelés ennek szellemében történik meg."

Forrás: MTI

Kép: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
végre??? ki nem sz..-ja le, hogy mit zagyvál össze ez a majom???
simmering73
Kásler papagáj ezt már a főnököd elmondta. Ha Varga Jucit visszahozzák a brüsszeli kómából majd ő is elmondja ugyanezt.
Béla333
Kásler a hóhér...
Ő már csak tudja...
rokker33
Igen kb 20 évvel ezelőtt is már normális fizetést kellett volna adni az eü ben dolgozóknak és nem aprópénzért kell 24-36 órán át dolgoztatni őket, akkor talán nem vándoroltak volna el az orvosok és nem lenne gond az egészségüggyel! Most már késő bánat már a külföldön dolgozó orvosok megtapasztalták, hogy milyen igazi pénzért dolgozni normális körülmények között !!Ezt az MSZP és a fidesz jól elkurta kb 20-30 évre lesz szükségünk, hogy újra jó szakemberek dolgozzanak,ha egyáltalán lesz ilyen!
Gazella
Orvosok a személyzet nélkül nullák!
ómió
Pedig a Böszme is "adott" nekik egy havit! Ja, nem! Lenyult tőlük!
cikicakk55
Ez így nagyon nagy feszültséget fog kiváltani az orvosok és a szakápolói személyzet közt. Igaz,hogy pár hónappal ezelőtt Ők kaptak (Orbán szerint) 500.000 ft-ot,amiből végül a kezükbe,csak 320.000 jutott el, a többi a kormány zsebében maradt,de az csak egyszeri megsegítés volt és mikor megkapták,akkor már hónapok óta dolgoztak 12 órákat,mert kevesen voltak. Most viszont rengeteg a beteg,sokkal több,mint tavasszal és valamiért nem is veszik komolyan a kontaktokat. Az ápolónőket és az ápolókat továbbra sem szűrik.Megértem,hogy az orvosok is túl hajszoltak,kevesen vannak,de a munka dandárját a nővérek,ápolók,beteghordók,laborosok és a mentősök végzik. Na és a körzetorvosok mit kapnak? A körzeti gyermekorvosok?
csipetke
"Átütő mértékű béremelés".Túl kevés,túl későn. Kásler már orvos korában milliókat keresett,ő egy igazi orvosbáró volt,a 4.75 milliós fizetésével,és a többi nagylóvéval,amit a gyógyszergyáraktól kapott a gyógyszerek embereken való kipróbálásáért,na és amit a betegek dugdostak a zsebbe.Elég rég rontja itt a levegőt,hogyhogy csak most lett elkötelezett a kollégái bére iránt,mikor a gazdájával együtt be vannak sz@rva,hogy maga alá temeti őket az eü-s katyvasz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.