Elképesztő teljesítmény.

Döbbenetes: 26 bűncselekményt követett el a 15 éves kecskeméti fiatalt

A kecskeméti nyomozók őrizetbe vettek egy 15 éves helybélit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy még 2020 szeptemberében a megyeszékhely egyik utcájából elvitt egy személyautót. A fiatal némi autókázás után Kecskemét-Homokbánya területén hagyta sorsára a járművet.

A tinédzser nem ismeretlen a rendőrök előtt: a gyanú szerint szeptemberben több bűncselekményt is elkövetett. Szeptember 16-án egy cég telephelyére mászott be, és onnan közel 400.000 forint értékben vitt el szerszámgépeket, készülékeket. A következő éjjel – hasonló zsákmány reményében – visszatért az üzem területére, ekkor készpénzt tulajdonított el. Néhány nappal később egy másik vállalat telephelyét célozta meg: itt többek között egy autó indítókulcsát vette magához. A fiatal szeptember 21-én egy lakóház udvaráról kerékpárt emelt el.

Forrás: Blikk/Police

Kép: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Egy ifjú gangeszparti titán? Szédületes karrier vár rá az életben.
Gyütt Mönt
Fejlődőképes. Azt azért a javára írom, hogy nem volt erőszakos.
verőce21
Ez a fajta, akik felülnek az IC-re is - jegy nélkül -, felutaznak Bp.-re, bemennek a Széchenyi-fürdőbe - jegy nélkül -, fürdenek, összelopkodnak minden értéktárgyat az öltözőben, majd visszaztaznak IC 1. osztályon - jegy nélkül... :)
Cicamama55
Nem volt értelme nála sem az etika tantárgy tanulásának...:(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.