Szigorúan csak 18 éven felülieknek és erősebb idegzettel rendelkezőknek!

Mint arról korábban beszámoltunk, brutális öngyilkosság történt Budapesten: egy lőtéren lőtte fejbe magát egy huszonéves fiatalember.  A férfi néhány lövést leadott a lőlapra, majd maga ellen fordította a fegyvert.

A Tények megszerezte a biztonsági kamera felvételét, ezen az látszik, ahogy az oktató megmutatja a huszonéves férfinak, hova célozzon, majd amikor hátrébb lép, a férfi hirtelen a fejéhez emeli a pisztolyt és lő.

Úgy tudják, ez volt a harmadik fegyver, amit a fiatal kipróbált az élménylövészeten. A férfi másnap a kórházban halt meg, családja felajánlotta a szerveit átültetésre.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
A fideSS NER teljesen hazavágta morálisán a magyarokat.
Évtizedek kellenek amig ezt a mocskot levakarjuk magunkról, amit O1G hagyott maga után, már ha sikerül egyáltalán leváltani. Ha nem akkor megyünk meg melyebbre a fertőben.
Oposit
Ez nem a klub hibája. Miért gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoznak? Vagy azért, mert nem ner lővészklub volt.
Aki Én
Én nem nézem meg, de miért kell ilyenekt megmutatni?
Yoda69
@Aki Én: Megnézheted, nem mutatják. A lövés előtti pillanattól ki van vágva a jelenet. Be is mondja a musorvezeto, hogy nem mutatják annyira durva. Csak nem értem akkor vágták 18+ ba.
@Oposit: Senki nem mondta, hogy a klub hibája. Ha az lett volna, mar előzetesben lennének a trénerek. Ez csak a rutinvizsgalat.
rokker33
Nem sajnálom!!!21 évesenmi lehetett a legnagyobb problémája, hogy csak öngyilkossággal tudta megoldani?? Még előtte volt az egész élete ,még nem is élt ! Ostoba hülyegyerek nem kár érte!
division
@Yoda69: Nekem úgy tűnik, a covid - nak van egy újabb mellékhatása: " "mindenért Orbán a hibás".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.