Katarina Barley, az EP alelnöke, Németország előző igazságügyi minisztere, szociáldemokrata politikus ragaszkodik a jogállamisági feltételekhez az EU-s támogatások utalásakor. Szerinte Orbán korrupt, és nem szabad hagyni, hogy a kormánya ossza szét a magyaroknak járó pénzt.

A volt német igazságügyi miniszter lehazugozta és gyakorlatilag letolvajozta Orbán Viktort

A 444.hu-nak adott interjújában egyebek mellett ezeket a kijelentéseket tette:

A Fidesz megpróbálja minden lehetséges módon lejáratni a kritikusait, és a sajtó nagy része a párt kezében van. Az EU-s támogatásokat Orbán korrupt rendszerétől akarjuk megvonni, és nem a magyar vagy a lengyel néptől.

A kritikám az ország vezetőjének szólt, konkrétan Orbán Viktornak, és különösen annak, hogy teljesen elfogadhatatlan, amit az EU-s támogatásokkal művel.

Érdemes mindig gyanakodva hallgatni, amit Orbán az Európai Unióról mond, mert általában hazudik.

Magyarország esetében azt látják, hogy a pénzüknek egy hatalmas része nem a magyar nép javát szolgálja, pedig ezt nekik szánták. Ehelyett ez a pénz személyesen Orbánnak megy, a vejének, meg a barátjának, aki Magyarország leggazdagabb embere lett.

Orbán a szülőfalujában futballstadiont épített, és EU-s pénzből még egy vasutat is hozzá. De ez európai pénz, azoké az országoké, amelyek összeadják, és ők azt akarják, hogy ezt a pénzt a magyar nép kapja meg. Ne pedig Orbán és a barátai legyenek egyre gazdagabbak belőle. Ezt a pénzt egyszerre lopják el az európai adófizetőktől és a magyar néptől is.

Ugyanígy hatalmas problémának látjuk például a sajtószabadság csorbulását Magyarországon, amire részletesen ki is tér a Bizottság múlt héten megjelent jogállamisági jelentése. Elég csak erre a KESMA nevű óriási konglomerátumra gondolni, amit teljes ellenőrzése alatt tart Orbán és a Fidesz.

A fideszesek esetében azt látjuk, hogy végső soron minden cselekedetüknek egyetlen végső célja van: a hatalmuk bebiztosítása. Ezért akarnak mindent az ellenőrzésük alatt tartani. Összekeverik a demokráciát a többség diktatúrájával. De a demokrácia nem ez.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Philipp Guelland

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

laszlobihari
miért nem minket kérdeztetek? mi ezt már régen tudjuk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
És erre a felismerésre tíz évet kellett várni? De remélem a geci is úgy jár mint a vas.
laszlobihari
miért nem minket kérdeztetek? mi ezt már régen tudjuk!
lampa laz
Világos megfogalmazás, mi is így látjuk.
Pálinkás Pál
remélem leáldozóban a napja ennek a korcsnak!!! orbán meg a csicskái megérettek egy hosszabb nyaralásra valamelyik állami "üdülő telepen"...
Béla333
Jobb későn, mint soha!
Ha csak most ismerték ki a maffiacsapatot és annak a vezetőjét, akkor most.
De legalább most már nem mondhatják, hogy nem is tudtak róla...
dr. prédikátor
O1G te mocskos parazita!!! EZT KAPD KI TE HAZAÁRULÓ NEMZETVESZTŐ FÉREG!!!
kereső
Ez nagyon kemény.Volt anno egy Tavares, és később egy Sargentini jelentés- amelyeket az EPP frakció elsikált- el -jelentéktelenitett.(mos is azon vannak a 7-es cikkellyel?)Ilyen minősitést magyar kormányfő, országvezető még nem kapott soha a legújabbkori történelemben.
nezelodo
Na majd beperli a "jó hírének" megsértésért! (majd a tárgyalásig vesz magának)
simmering73
Még ilyen kendőzetlenül a képébe vágni. Lesz itt szűkölés. A német nagykövet meg siessen a reggelizéssel, mert ebből rapport lesz.
Lajos
@nezelodo: MINEK a megsértéséért???
dr. prédikátor
MORE!!! megint jól pofán köptek, remélem megüt a guta!!! te ország szégyene , sőt Európa szégyene!!!
justhpeter
@dr. prédikátor: Sajnos még nem ütötte meg a guta, de már jó úton van.
Csizmás Kond
...hogy azt a pénzt a magyar nép kapja meg...és monja azt milyen formában képzelte el...mert a hiányosságok közül csak a sajtót emlegette, vagyis arra kéne költeni ?
tudode
A székházmutyi óta nincs megállás!
-
-------György Péter vs. Orbán Viktor
-
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis&t=94s
-----------------------------
.
Kár!
.
Senki nem tartott a fejéhez még szódásüveget sem, de a pénz, és a hatalom súlyosbbította mentális állapotát:
.
------ Orbán Viktor a hatalomról 1995
.
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
---------------------------------
.
Katalina Barley jellemzése tömör, és velős a magyar társadalom szégyenére!
Aki Én
@Shikari: Neked még a mosolyod is debil. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bizonyítsd be, hogy a nap süt.
@Csizmás Kond: Azért jó látni, hogy ti ketten mekkora barmok vagytok, mert az ember megnyugodhat, hogy nem a kretének közé tartozik.
Jozefina
Végre elkezdődött, hogy nyilvánosan is ki merik mondani az igazságot!!!
nezelodo
@Shikari: Kolléga az EU-s vezetőket és a Sorost gyalázó plakátokon milyen bizonyíték volt, amit most számon kérsz az Orbánt ilyen jól ismerő politikus hölgyön? Neked is ott a lehetőség, hogy bizonyítsd, hogy nincs igaza, mert az, hogy szopós hülye k...nak nevezed nem bizonyíték, csak a saját fészekaljad jellemzed vele.
ómió
Hát, ki mondja meg a "tutit", ha nem az auschwitzi kiéheztetés "kortársdemokrata szakértője"!? Az "ajrópai értékek jegyese"! Egy mocsokbolsi patkány!
nezelodo
@Shikari: Megértem, hogy csak másoknak kell bizonyítani. Szóval ezért a sok elbukott per a fidesznek...
nezelodo
@Shikari: Pedig milyen beszédes bizonyíték lett volna ha székházügytől a vejkó led lápáin át Mátrai erőműig tételesen végig veszed, hogy nem tolvaj! Még a Simlicska is megismételné gurgulázó röhögés közepedte, hogy "mindenki lehet alanyi jogon hülye", mert az RTL megvételi szándékát kihagytad a paksi bővítési pénzből.
nezelodo
@Shikari: Ha a tükör előtt állsz, nem a vitapartnereidet látod ám hanem magadat! Siess akciós a szemüveg egy optikai cégnél!
Csizmás Kond
@Eladott Ország: Te ideológiai alapon gondolkodol...az pedig egyoldalú. Tolvaj mindig volt és mindig is lesz, és mindig az lop akinek lehetősége van rá, ezt bizonyítja az is hogy csak szelektíven kommunistázol...sokat lehetne ez vitatni de semmi értelme.
Clavigo
Miért ,,nem az ??? Dehogynem !!! Jó reggelt az EU.- nak ...is!!
Clavigo
@Shikari: Má meg megint báncsánk a Gazdaállatodat,,seggarc???
Clavigo
@Shikari: Nem lesz feljelentés,,oláh.. Remélem az EU. egyszerűen befagyasztja a pénzeket,,,,,Nem lesz mit osztani ennek a Gyökérnek... A saját hívei fogják szétzedni,,mint a papírkutyát... ,,,te fasz !
silber13
@Shikari: Paraszt voltál és zis maradsz:-))))))
Nessy
@Shikari: feljelentést manapság egy fideszes ellen??? Ne nevetess! Amiért mást elítélnek, azért náluk Polt és a rendőrség bejelenti, hogy nem találtak bűncselekményre utaló nyomokat, a vizsgálatot lezárják! Sőt, el se kezdik, nehogy találjanak véletlenül.
Peller Anikó
@dr. prédikátor: "@Sikari: neked itt K U S S te faszszopó seggnyaló román köpőcsésze!!! te pedofil barom!!!"

A barom egy l-lel van?
verőce21
Katarina az igazságos..? Úgy tudtam, hogy Mátyás...!
Jozefina
Nem értem, hogy miért kell egy idióta bejegyzéseire reagálni és miért nem a hírre??? Figyelmen kívül kell hagyni és akkor el lesz az ő magányában!!!
Mellesleg Katarina Barley ez alkalommal Meerkelt is kritizálhatta volna, aki megígérte, hogy a német EU elnökség alatt felgyorsítják az alvó 7 cikk szerinti eljárásokat. És mi lett belőle??? Semmi!!!
solidedge
"Összekeverik a demokráciát a többség diktatúrájával." 2,8 millió ember nem a többség. Ha pedig leszámoljuk belőle a tudatlan, megvezetett, júdás pénzen megvett embereket a legjobb jóindulattal sem több a létszámuk, mint 1 millió. Az már a mi bűnünk hogy ez a kisebbség uralja ma hazánkat.
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye.
"Ilyen alapon bátran hívhatjuk egy szopós, hülye kurvának, hiszen, mint látjuk, a kijelentéseket nem kell bizonyítani!
Na ribanc, akkor cumizhatsz! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))"
"hol vannak a kijelentésekre a bizonyítékok? Bizonyíték nélkül sem ügy, sem feljelentés nincs, mert a vádló kötelessége ez."
A tudathasadás gyógyítható, de először fel kellene ismerned, hogy önmagaddal vitatkozol.
Giovanni Alba
@Shikari: Akkor viszont hagyd abba a toporzékolást és a követelőzést. A modortalanságod gyomorforgató, és kész. Vagy tompika szavaival ennyike.
Sámannus
Úgy jött el Brüsszelből, mint akit lefostak.
Giovanni Alba
@Shikari: Bunkó vagy Bugsy. Ő Németország igazságügyi minisztere volt, most az EP alelnöke. Szólásszabadság terén pariban vagytok, kompetencia terén meg nem.
Most abba nem mennék bele, hogy amennyiben ő egy picsa, akkor te mi vagy. Lóalkatrész talán? Vagy egéré inkább?
Ennyike.
rokker33
Hahahaha ezt jól megmondta és milyen igaz!!A hazug dagadt disznó most biztosan vergődik meg hisztizik a disznóóljában!! Majd jól megmondja, hogy a magyarok ellen fordult mindenki Brüsszel Soros Merkel Ursula, közben meg csak rájöttek végre, hogy mi folyik itt Magyarországon!!
kokopelli
@rokker33: ...nbagyon ß@r lehet,ha egy romának a pofájába vágják az igazságot!
-Te cigány,már megint tyúkot loptál?
-Én...? Dehogy! Honnan veszi bátyám?
-Ott a hátad mögött!
-Hú !! Egy jószág!---mondja Gazsi és eldobja tyúkot!
(..ß@r dolog a Viktátornak ha számon kérnek valamit! (;-()
gina
@Giovanni Alba: Te kis szemét kövibunkó , remélem a hölgynek igaza lesz és ugy is tesz az EU, nem hagyja ezt a szemét tolvaj bandát tovább fosztogatni, te meg kussolj kis senki !!!
gina
@Shikari: Te alja szemét kis mocsok a stilusod a legalja,,, mennyit fizet neked a fidesz??? senkit nem érdekel a mocskos stilusod tünj a fenébe
gina
@Shikari: A jó édes anyád te szar mocsok jelentelek !!!
gina
@Shikari: Te alja buzi féreg menj innen az ,,,,,,ba
gina
@Giovanni Alba: Te beszélsz te alja féreg.. kitiltatlak te szemét modortalan nulla, viselkedni nem tudsz te fidesz féreg
vitriol
Az EP alelnökének minden szava igaz, sajnos ők is későn ébredtek fel. Nekünk magyaroknak már előbb megvolt a lehetőségünk erre. 2002-ben Vaclav Havel ezt nyilatkozta orbánról: "Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is!"
Popper Péter ezt írta: "Orbán Viktor sarokkő lehetett volna a magyar történelemben, de ő pénzt akart keresni, népvezér akart lenni. Tündökölni akart az emberek felett, - ezt is elérte! Látni fogjuk még, amint eldobott kőként az út szélén hever..."
rokker33
@kokopelli: Én másképp hallottam ezt a történetet, de majdnem megegyezik!
-Hé cigány elloptad a tyúkot!!
-Kicsuda éííín?? Honnét veszed !!
-A hátad mögött ott a tyúk
(Eldobja a tyúkot-) Milyen tyúk én nem láttam semmi tyúkot!!
Kb Orbán is így hazudik az EUs pénzekről hogy ő nem tud semmit nem látott semmit meg nem az ő hatáskörébe tartozik stb stb ,de attól egy hazug tolvaj cigány marad és nem vagyok rasszista csak a hazug tolvajokat nem szeretem meg orsós Viktort!!
kereső
@nezelodo: 07:42. Vicces kedvedben vagy hallod-é! orbán=fideSS- meg a "jó hirnév"???
nezelodo
@kereső: Csak azt akartam, hogy mosolyogva kezdjétek a napot...
Nyírfa
@gina: 12.08

Ha olvasnál is, mielőtt megszólalsz, látnád, hogy rossz helyre címezted. Többször is.
kokopelli
@rokker33: ..én az apámtól hallottam,meg azt is amit szivesen az orbánfajtákra húznék rá!
"Egy házaló ügynök elad egy fejőgépet az öreg paraszt bácsinak részletre,és az első részlet fejében elviszi
a fejőgépet!" (;-))
Rockxy
eggy: minden politikus hazudik.
kett: az okok váltózóak
hár: aza legnagyobb baj, hogy a zorbán nem a bankokat gazdagítja, hanem a saját gazdasági háttérhatalmát.
"...a demokrácia nem ez."
a demokrácia ma a birkák megetetése azzal az infóval, hogy ők szabad emberek.
Nyírfa
Aki Európához akar tartozni, legyen európai. Ez ilyen egyszerű. Orbánia erre képtelen, nincs is helye a civilizált világban.
De Magyarország Európa szerves része, elidegeníthetetlenül.
Yeromos
@Shikari: A kijelentései közül Te vajon melyiket tidnád cáfolni?
Már, hogy nem anyázással és szopos kurvázással hanam tényszerűen külúráltan.
kokopelli
@nezelodo: Még a "Soros-kampány" sem a Zorbánéktól származik!Megvették a többi előttük "sorosozást" művelő nehé-
ségekkel birkozó igazi országvezető majmok után! USA politikusok,Erdogán,Netanjahu, stb.-ik...és Orbán! Mit ke-
reshetett a páros G.Birnbaum és a buzi köcsög A.Finkelstein rajtuk!!! Ki fizethette a Ft-okat?A Lölö biztos nem! Neki e-
rőműre kellett?!
Giovanni Alba
@gina: Elnézést, azt hiszem ez rossz címre ment. Én vagyok az, aki bunkónak nevezte sikit.
Giovanni Alba
@gina: Ismét elnézést kérek, de ez is rossz címre ment.
Clavigo
@Shikari: Te egy szomorú marha vagy. Egy nyáladzó tinó...
Yeromos
@Shikari: Ez a te véleményed, viszont arra nem válaszoltás amit kérdeztem csak mellébeszélsz.
SystemError
Pontosan fogalmazva egy tolvaj hazug geci.
creativehun
@Shikari: A hülye kurvázásoddal VS Orbán lopAzt mondod..ha arra nem kell bizonyíték,hogy Orbán lop akkor arra sem ,hogy xy egy hülye kurva.. Nos ezzel egy gond van..Ahhoz,hogy valakiről azt állítsuk kurva ...az kell,hogy bizonyítsuk vagy legalábbis lássuk,hogy pénzért sexel...mert ezt leszámítva maximum arról lehet szó,hogy váltoggatja a part5nereit...Szóval..te láttad,hogy az illető hölgy pénzt fogad el sexért?? mert azt ..aki nem vak..látja,hogy ezek a mocsodék gazemberek gátlástalanul lopnak...és már egyre kevésbé csinálnak belőle titkot...sőőt...sok esetben most már annyira elszemtelenedtek,hogy a látszatra sem adnak!
dr. prédikátor
@Shikari: cerkóf!!! úgy e anyádról beszélsz amikor szo9pós kurvát emlegetsz?? te román köpőcsépsze!!!
Aki Én
@Shikari az apja szeretője: Lehet, hogy igazad van, és tényleg egy szopós qrva, ahogy mondod. De ettől még qrvára igaza van, ahogy én mondom.
kissé felnőttem
Ehhez kellett évekig várni dédelgették mint a szegény árvát mire felébredttek, milliárdosokat nevelgettek.
balos
@Shikari: Nem vitt még el a vírus?Mire vársz még?Azt hiszed,hogy megvéd téged a tek-intetes?Tévedésben vagy,de legalább megkapod ami jár!
csak úgy....
@Shikari: bölcs vagy tibim mint mindíg ! neked 4 évesen az elsö emelet meg sem kottyant ,nagy bánatunkra csak ütödött lettél és maradtál..
kokopelli
Jó az újság :"Mi vagyunk Európa jövője!",amire csak azt tudom válaszolni:
"A JÖVÖ VELED SEM AZ,AMI EGYKOR VOLT"
Namely
444 + szocdem + EU-s (tehát a gazdatestből kibukott politikus) = egy újabb propelleres házipornó, amire itt verik ki a magukat ellenzékinek gondoló, valójában azt sem tudják mit akaró kretének.

Szemelvények:
"A kritikám az ország vezetőjének szólt, konkrétan Orbán Viktornak, és különösen annak, hogy teljesen elfogadhatatlan, amit az EU-s támogatásokkal művel."
Mi a baja velük? Hogy most megtart mindent, míg korábban a német, francia, holland cégek lettek megbízva (aka lopták el), így a német adó hazakerült az EU-s bürokraták megbízóihoz. :D

"Magyarország esetében azt látják, hogy a pénzüknek ...Ezt a pénzt egyszerre lopják el az európai adófizetőktől és a magyar néptől is."
Marhaság. Ezt a pénzt ők a nyugati LOBBI zsebéből lopják ki, mert a nyugati adófizető már nem rendelkezik vele, a magyar pedig akkor sem látott belőle semmit, amikor gyurcsótány alatt a nyugati lobbi zsebébe jutott. A többi csak szócséplés.

"Érdemes mindig gyanakodva hallgatni, amit Orbán az Európai Unióról mond, mert általában hazudik."
Nos abban általában igaza van.

"Ugyanígy hatalmas problémának látjuk például a sajtószabadság csorbulását Magyarországon, amire részletesen ki is tér a Bizottság múlt héten megjelent jogállamisági jelentése. "
A németeknél ez hogyan is van? Ja igen! Ott a lobbi zsebében van a médig ÉS a politika IS. Az a nyugati modell. Kérdés az, hogy melyik a jobb. Melyik az életképesebb? Melyik mögött van egy megerősítő népszavazás? Egyik mögött sem. Akkor viszont milyen jogon leckézteti az egyik a másikat?

"Összekeverik a demokráciát a többség diktatúrájával. De a demokrácia nem ez."
De, éppen hogy az! Az igaz, hogy nyugaton ennek a fordítottja van, ahol a kisebbségek diktatúrája van, de éppen ez az antidemokratikus. A demokráciában viszont a többség mondja meg, hogy merre menjünk. Nagyon szeretné összekapcsolni a jelenlegi helyzetet a diktatúrával, de közben óhatatlanul kiderül erről a nőről, hogy fasiszta.
SystemError
"Szerinte Orbán korrupt, és nem szabad hagyni, hogy a kormánya ossza szét a magyaroknak járó pénzt."
advocat
@conffreerderw: Anyád, az öreg szopósribanc" dolgozik, vagy már nyugger?
verőce21
Megérdemelnének valóban a derék lipsik - öt percre - egy Öszödi Böszme szerű kormányt. Amíg elmondaná nekik újra, hogy Fletóék "hazudtak éjjel, nappal, meg este".
surdilloFUJT
@advocat: Talán nem tetszik,hogy végre nevén nevezik az ország főtolvaját???
surdilloFUJT
@verőce21: A jó q..va nénikéd,napihülye!!!Az erdályi barnamedve hágjon meg egypárszor!!!
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: Anyád együgyü majma,olyan nehéz a felfogásod,a fidess agymosása által,hogy már az orrodon nem is láts!!!orbánod meg még életében nem mondott és nem kérdezett igazat,lételeme a lopás,csalás,cinikus nagyképüség!!!DE jön még a kutyára dér,szűköltök hamarosan!!!Lehet keresni más nyalható segget!!!
kereső
Lesz egy Marosvásárhelyen született , és ide ejtőernyőzött, birói gyakorlat nélküli főbirónk, 2021 január 1-.től. Megszállták Magyarországot.
human
Orbán mindig emlegette, hogy mennyire véget akar vetni a politikai korrektségnek a politikában. Hát szevasz Viktor. Örülhetsz.
verőce21
Európa jövőjét itt, Közép-Európában, a V4-ek vezetésével írjuk...!
Yoda69
Minden szava igaz, amit elmondott a hölgy.
O1G-n már mindenki átlát. Bukni fogsz geci!
RonaGyuri
Sajnos ez már onnan is egyértelmű!! =))
vacsi
Ez a nő már kinézetre sem százas! Mi köze neki ahhoz, hogy a magyarok a pénzüket hogyan osztják el?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.