Augusztusban számoltunk be róla, hogy rátalált a szerelem a várpalotai hintabaleset sérültjére, most pedig újabb mérföldkőhöz érkeztek a fiatalok.

Krisztofernek nem sokon múlt az élete, amikor kizuhant a körhintából. Összesen 460 napot töltött kórházban, míg végül 2018 decemberében hazatérhetett. A fiúval azóta nagyot fordult a világ, beleszeretett egy lányba akinek minap a kezét is megkérte.

„A fiam egy ideje már gondolkozott azon, hogy megkéri a barátnője kezét. A múlt hét végén összegyűlt a család és úgy érezte, hogy most jött el a pillanat.

Vanda azt hitte, hogy kibeszéljük, mert akkor hallgattunk el, amikor belépett a szobába. Aztán elindítottam egy szép eljegyzési zenét, Krisztofer odalépett hozzá és letérdelt” – emlékezett vissza a Borsnak Krisztofer édesanyja.

A fiatalok már január óta megállás nélkül beszélgetnek, hivatalosan egy párt azonban még csak augusztus óta alkotnak, ennek ellenére a 22 éves lány teljes szívéből, gondolkodás nélkül igennel válaszolt Krisztofer kérdésére.

„Krisztofer gyakran mondogatta, hogy majd egy év múlva megkéri a kezem, ezért azt hittem, erre majd csak jövőre kerülhet sor. Nagyon meglepődtem, de most kimondhatatlanul boldog vagyok”

– mesélte a lapnak Vanda.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2017. szeptember 2-án történt az a baleset Várpalotán, amely Máthé Krisztofer életét örökre megváltoztatta: a 33 méter magas körhinta felső tartóeleme leszakadt, a fiú pedig 8 métert repült, majd a járdának csapódott. Sokáig kómában volt, az orvosok mindössze két százalék esélyt adtak a felépülésére, ám Krisztofer – szinte a csodával határos módon – a gyógyulás útjára lépett.

(borsonline.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.