Az SZFE új kancellárja, Szarka Gábor katonaezredes többször állította már, hogy addig nem tudja kifizetni a béreket, amíg az egyetemfoglaló hallgatók nem engedik őt be az intézmény épületeibe.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) bérszámfejtője, Varga Réka szerint abszurd az állítás, hogy az egyetem kancellárjának az épületben kellene lennie ahhoz, hogy elutalja a dolgozók fizetéseit.

Az SZFE bérszámfejtője szerint nem igaz, hogy az új kancellár ne tudna béreket utalni

Varga a Telexnek beszélt erről. A nyilatkozat ellentmond Szarka Gábor új kancellár szavainak, aki pénteken azt mondta: amíg nem tud bejutni a munkahelyére, nem tudja aláírni a dolgozók fizetéseit.

Ezzel szemben Varga szerint a bérszámfejtés szeptember 1., vagyis az alapítványi átvétel óta egy külső, ajkai cég feladata. Ebben a rendszerben Varga ellenőrzi azt, amit a cég küldött neki, majd továbbítja a kancellárnak. Szarkának eszerint elég lenne jóváhagynia a neki küldött üzenetet, nem szükséges a személyes jelenléte a bérek utalásához.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mónus Márton

(telex.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@tudode: Még szegény, azóta meghalt tesóm 85 évesen hozta kis számítógépét, hogy lépjek be a fiókjába mert nem tud. Neki is mondtam, amit ez a remek harcos sem tud, nem kell az ő gépe, és az is mindegy hol, milyen számítógépen nyitja meg. Lehet, hogy nem az eszéért tették oda, vagy azért inkább, mert mindenkit hülyének néz?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Pedig efftársilag tuti rá van hazudva!
Jozefina
SZFE hallgatóinak tökéletesen igezuk van!!! 0 tolerancia ezekkel szemben!!! Ha ezedes, akkor menjen a fegyveres testületekhez és ne a SZFE-re!!!
tudode
Nevetséges ez a baka akkor amikor azt állítja, hogy csak az SZFE székhából tud bér utalást egedélyezni az átviteltechnika XXI. századi szintjén, ha rendelkezik már jogosúltsággal!
.
nezelodo
@tudode: Még szegény, azóta meghalt tesóm 85 évesen hozta kis számítógépét, hogy lépjek be a fiókjába mert nem tud. Neki is mondtam, amit ez a remek harcos sem tud, nem kell az ő gépe, és az is mindegy hol, milyen számítógépen nyitja meg. Lehet, hogy nem az eszéért tették oda, vagy azért inkább, mert mindenkit hülyének néz?
sokanvagyunk
Az asszony nem fog örülni ennek... nem tudja utalni a saját bérét se?
Béla333
A kancellár is hazudik, hiszen ő is csak egy Fideszes.
Qqberci
Ezredes elvtárs nem próbált még autó tetejére tett laptopról utalni...
jesz
ez a Varga Réka még ott dolgozik? igen? akkor az tévedés lehet...méghozzá nagy..-mondta a kedves vezető
szegfue
Ugyan már... Először is, ha egy ajkai cég csinálja, akkor biztosan nem papir alapon küldi el az anyagot, tehát nem kell "hurcibálni" sehova sem! Az elképzelhető, hogy "utalványoznia" kell a bérek átutalását, de ez nem azonos az ellenőrzéssel! Ellenőrizni lehet pl. tudja, hogy valaki szabadságon, vagy táppénzen van, igy megnézi a bérszámfejtő lapját: látható ez, vagy sem. Talán az sem áll távol az igazságtól, hogy fogalma sincs -- hiszen katona -- a bérszámfejtési sorokban szereplő tételekről... Bizony egy szakembernek is beletelik egy kis időbe, hogy egy adott bérprogram által készitett számfejtést "megfejtsen", mert már a formájuk is eltérő... szóval nem igazán "felhasználó barát", még az ezredes úrnak sem!:)
Aki Én
@Shikari a saját bátyja fia: Attól, hogy munkakerülő adócsaló vagy, még nem vagy adószakértő, te elmebeteg korcs ánuszékszer
nezelodo
@Qqberci: ma 9:42. Lehet, hogy nem a reklámbéli bank ügyfele az ezredes NER társ.
Lepényleső
Nem akarásnak állítólag nyögés a vége,így lehessen meg a bán jókedve?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.