A Békés megyei Medgyesegyházán rabolt ki fegyverrel két elkövető egy dinnyefelvásárló céget még 2008-ban, egyikükért Győrújbarátért mentek a rendőrök 12 évvel később. 

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "fegyverrel ment be két parókát és álbajuszt viselő férfi egy dinnyefelvásárló cég irodájába 2008. augusztus 15-én Medgyesegyházán.

2008-as fegyveres rablás feltételezett elkövetőjét kapták el Győrújbaráton – videó

Az ott dolgozó nőt megfenyegették, a bevételt követelték tőle. Miután megkapták a több mint félmillió forintot, megkötözték és a mosdóba zárták a nőt, majd elmenekültek.

A Békés megyei nyomozók az elmúlt években többször is újra elemezték az erőszakos bűncselekmény helyszínén rögzített nyomokat, valamint az összegyűjtött adatokat, információkat, értékelték a bizonyítékokat.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. október 6-án hajnalban Győrújbaráton elfogtak egy férfit, a nyomozás adatai szerint ő a rablás egyik gyanúsítottja. A házában gáz-és riasztópisztolyt, illetve puskát, valamint gumilövedékeket találtak. A most 44 éves győrújbaráti Sz. Tamást a rendőrök őrizetbe vették, társát még keresik"

- áll a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
Szerényen élt. Biztos a rabolt pénzekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.