A Baja baloldali önkormányzata románul köszöntötte a frissen megválasztott Soós Zoltánt. A 888.hu birtokába került román nyelvű gratulálólevelet Nyirati Klára, a város momentumos polgármestere és Preininger Rozália határon túli és nemzetközi kapcsolatokért felelős tanácsnok írta alá.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Csizmás kondás te nem itt élsz és még csak nem is Erdélyben. Valahol a Volga felső folyásában, a Vörös tér közelében kavarhatnád a sz@rt, ha nem a más dolgaival törődnél. Mit gondolsz mi oka lehet egy magyar pártnak megbékélni olyan emberekkel, akiket nem érdekel az árulkodás, és a háborúskodás?
Jozefina
Egy párt biztosan nem tud győzni az ellenzék közül, csak és kizárólag az ellenzéki pártok együttes összefogásával jöhet változás!!!
Csizmás Kond
@Sámannus: ...sőt még a volgán is túl de ahhoz ugyszintén neked sincs közöd.
Ami meg az agybajos momentum viselkedését illeti ezzel a lépésével, hogy az ország nyelvén és nem az anyanyelvén szólít meg valakit elismerte hogy ő is csak az országa szerint nevezhető magyarnak...tehát milyen az ember olyan a pártja...korcs...és a gondolkodása is az...sőt a követőié is.
Sámannus
@Csizmás Kond: Látom lenne még helye az agyadnak, de sok eső hullott mostanában és elposványosodott. fordulj egy urulógushoz, az talán tud rajtad segíteni.
simmering73
Vadpajtások, 888... Van még több ilyen rakat szar is?
Csizmás Kond
@Sámannus: ...szerintem ha látnál leköpnéd a tükröt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.