A 7-es főúton súlyos baleset történt Tárnok és Martonvásár között, a forgalmat terelik.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Súlyos baleset történt a 7-es főúton, Tárnok és Martonvásár között. Négy személyautó ütközött össze a 29-as km-nél. A helyszínelés idejére lezárták a főutat, a forgalmat elterelik! Torlódásra készüljenek!

Jelentősen lelassult az előrejutás a 10-főúton Pilisvörösvártól Üröm felé.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 88-as és a 94-es km szelvények között, sövényvágó géplánc halad a belső sávban. Az aktuális munkaterületnél a külső sávba terelik a forgalmat.

A 4-es főúton Záhonynál, a határátkelő kilépő oldalán 1-1 órás várakozási idővel kell számolnia a teher- és a személyforgalomnak is.

Hasonló a helyzet a 41-es főúton, Beregsuránynál. Egy órát kell várakozni a személyforgalomnak Ukrajna felé.

Lezárások, javítások

A 68-as főúton a nagyatádi elkerülő szakaszt tegnap megnyitották. A 35-ös és 39-es km közötti szakaszon a korábbi villámárvíz pusztításait helyreállították, a teljes útzár megszűnt.

Vas megyében, lezárták a Molnaszecsőd-Döröske közötti utat a Csörnöc-Herpenyő patak áradása miatt, kerülni Körmend-Nádasd települések felé lehet.

A 62-es főúton Székesfehérvár határában, a 42-es km-nél javítják a vasúti felüljárót. A félpályás lezárásnál napközben jelzőőrök, éjszaka pedig jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Reggelente számítsanak torlódásra!

Nemzetközi katonai gépjárműforgalomra lehet számítani, október 8-ig a gyorsforgalmi utakon, valamint a 2-es főúton, a 8-as főúton és a 83-as főúton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.