Nagyon felbosszantotta egy ellenzékiek által aláírt nyílt levél.

Deutsch Tamás Magyarország nevében elküldte melegebb éghajlatra Karácsony Gergelyt
Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

Karácsony Gergely főpolgármester Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnökének, valamint Katarina Barley, az Európai Parlament alelnökének küldött nyílt levelével azoknak a pártjára állt, akik sértegetik és megtámadják a magyar embereket

- jelentette ki Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő magyar újságíróknak nyilatkozva szerdán Brüsszelben.

Az EP-képviselő a főpolgármester, és több magyar város polgármestere által aláírt nyílt levellel összefügésben azt mondta, az aláírók levelükkel hűségesküt tesznek az uniós bizottság és a parlament alelnökeinek, és nem mulasztják el, hogy gyalázzák Magyarország kormányát, piszkálódjanak és valótlanságokat terjesszenek.

Budapest főpolgármestere levelével kinyilvánította: Jourová alelnök mellé áll, aki betegnek minősítette Magyarországot, nem pedig a "lebetegezett" 10 millió magyar ember mellé. Kinyilvánította azt is, hogy annak az EP-alelnöknek az oldalára áll, aki nemrégiben arról beszélt, hogy ki kellene éheztetni a magyarokat, és a magyar kormányt – mondta Deutsch.

Kijelentette: Karácsony Gergely arra kapott felhatalmazást, hogy dolgozzon. A hozzá nem értést, a tunyaságot, a restséget, a felkészületlenséget, az egyre erősödő arrogáns fölényeskedő hangnem nem oldja meg. A munka helyett arrogáns, fölényeskedő módon piszkálódni, könnyen leleplezhető hazugságokkal házalni otthon és az országhatárokon túl méltatlan magatartás egy főpolgármesterhez. Magyarország a lehető leghatározottabban visszautasítja a hazugságokat – húzta alá Deutsch Tamás.

A levélben írottakra reagálva a képviselő azt közölte, Budapest korábbi, Demszky Gábor irányította liberális, szocialista, baloldali városvezetéséhez kötődő korrupciós ügyek miatt szerepel az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) vonatkozó jelentésében Magyarország.

"A politikai és morális aberráció csúcsa az, hogy Karácsony Gergely a saját politikai családjához tartozó vezetők által elkövetett csalási és korrupciós ügy miatt a felelősséget az Orbán-kormányra akarja hárítani"

- fogalmazott.

Kijelentette, a korrupt fővárosi liberális és szocialista vezetés hibáiért a korrupció által érintetteket továbbra is alkalmazó új városvezetés álljon helyt, ne pedig a magyar polgárok teljes közösségének kelljen a szégyent, valamint a jogi és pénzügyi felelősséget vállani.

Magyarország a lehető leghatározottabban visszautasítja a levélben megfogalmazott vádaskodásokat, Karácsony a saját politikai családja háza táján söprögessen. Abszurd és tarthatatlan, amit a főpolgármester képvisel

- tette hozzá Deutsch Tamás.

Budapest és kilenc város vezetője kedden fordult nyílt levélben Vera Jourovához és Katarina Barleyhez, azt kezdeményezve és támogatásukat kérve, hogy

a koronavírus elleni uniós mentőcsomagból jutó támogatások legalább a felét az önkormányzatokon keresztül használhassa fel Magyarország.

Mint írták, meggyőződésük, hogy ez a kezdeményezés lehet a megoldás arra, hogy az Európai Unió és az Orbán-kormány vitájából az európai értékek és a magyar emberek kerüljenek ki győztesként.

(MTI)

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"tomi a drogos himringyó",ezt a napokban egy távoli ismerösöm mondta..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
dojcs tompi, a kurva anyádat, hogy mindig a magyar emberek mögé bújsz. Karácsonyt nagy többséggel választották amig téged senki. Úgyhogy pofa befog es inkább számolj el az elsikasztott beleptető kapuk árával, te mocsadek.
gina
Sötét elmebeteg, tegye már valaki a helyére ezt a kis emberi nullát
gina
A nevemben, sem Magyarország nevében ne nyilatkozzon az ilyen agyhalott kábitószeres idióta, menjen végre vissza oda ahová való ,egy putriba
nezelodo
Tompika te Mo nevében ne nyilatkozz, max. az egykori részeg prágai szobormászók szószolója lehetsz!
luiz
Igen? Én meg ezt üzenem nektek Magyarország nevében: youtu.be/3W2Y6nUkLjM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.