Nagyon felbosszantotta egy ellenzékiek által aláírt nyílt levél.

Deutsch Tamás Magyarország nevében elküldte melegebb éghajlatra Karácsony Gergelyt
Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

Karácsony Gergely főpolgármester Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnökének, valamint Katarina Barley, az Európai Parlament alelnökének küldött nyílt levelével azoknak a pártjára állt, akik sértegetik és megtámadják a magyar embereket

- jelentette ki Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő magyar újságíróknak nyilatkozva szerdán Brüsszelben.

Az EP-képviselő a főpolgármester, és több magyar város polgármestere által aláírt nyílt levellel összefügésben azt mondta, az aláírók levelükkel hűségesküt tesznek az uniós bizottság és a parlament alelnökeinek, és nem mulasztják el, hogy gyalázzák Magyarország kormányát, piszkálódjanak és valótlanságokat terjesszenek.

Budapest főpolgármestere levelével kinyilvánította: Jourová alelnök mellé áll, aki betegnek minősítette Magyarországot, nem pedig a "lebetegezett" 10 millió magyar ember mellé. Kinyilvánította azt is, hogy annak az EP-alelnöknek az oldalára áll, aki nemrégiben arról beszélt, hogy ki kellene éheztetni a magyarokat, és a magyar kormányt – mondta Deutsch.

Kijelentette: Karácsony Gergely arra kapott felhatalmazást, hogy dolgozzon. A hozzá nem értést, a tunyaságot, a restséget, a felkészületlenséget, az egyre erősödő arrogáns fölényeskedő hangnem nem oldja meg. A munka helyett arrogáns, fölényeskedő módon piszkálódni, könnyen leleplezhető hazugságokkal házalni otthon és az országhatárokon túl méltatlan magatartás egy főpolgármesterhez. Magyarország a lehető leghatározottabban visszautasítja a hazugságokat – húzta alá Deutsch Tamás.

A levélben írottakra reagálva a képviselő azt közölte, Budapest korábbi, Demszky Gábor irányította liberális, szocialista, baloldali városvezetéséhez kötődő korrupciós ügyek miatt szerepel az Európai Unió csalás elleni hivatala (OLAF) vonatkozó jelentésében Magyarország.

"A politikai és morális aberráció csúcsa az, hogy Karácsony Gergely a saját politikai családjához tartozó vezetők által elkövetett csalási és korrupciós ügy miatt a felelősséget az Orbán-kormányra akarja hárítani"

- fogalmazott.

Kijelentette, a korrupt fővárosi liberális és szocialista vezetés hibáiért a korrupció által érintetteket továbbra is alkalmazó új városvezetés álljon helyt, ne pedig a magyar polgárok teljes közösségének kelljen a szégyent, valamint a jogi és pénzügyi felelősséget vállani.

Magyarország a lehető leghatározottabban visszautasítja a levélben megfogalmazott vádaskodásokat, Karácsony a saját politikai családja háza táján söprögessen. Abszurd és tarthatatlan, amit a főpolgármester képvisel

- tette hozzá Deutsch Tamás.

Budapest és kilenc város vezetője kedden fordult nyílt levélben Vera Jourovához és Katarina Barleyhez, azt kezdeményezve és támogatásukat kérve, hogy

a koronavírus elleni uniós mentőcsomagból jutó támogatások legalább a felét az önkormányzatokon keresztül használhassa fel Magyarország.

Mint írták, meggyőződésük, hogy ez a kezdeményezés lehet a megoldás arra, hogy az Európai Unió és az Orbán-kormány vitájából az európai értékek és a magyar emberek kerüljenek ki győztesként.

(MTI)

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
"tomi a drogos himringyó",ezt a napokban egy távoli ismerösöm mondta..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
"tomi a drogos himringyó",ezt a napokban egy távoli ismerösöm mondta..
luiz
nem lesz kokszra pénz, tomika már előre kattog
Yoda69
Elokerult tompi is, es jol megmondta a magáét, de minek?
Ezek a fideSS tetvek mindíg a magyar emberek mögé bújnak holott csak 2 millió birkajuk van.
Tompi, mondd, belepteto kapuk rendben?
Gazella
Előkeverték a cigány drogbaszót, akarom mondani a drogbárót... mennyi ongerszegény elmebeteg van a parliamentben..
RonaGyuri
Timpika! "A hozzá nem értést, a tunyaságot, a restséget, a felkészületlenséget, az egyre erősödő arrogáns fölényeskedő hangnem nem oldja meg." - mondod, akkor ha tudod miért nem teszel valamit magad ellen, de legalább fogd be!!! =))
solidedge
Karácsony kiváló ember, egyetlen "bűne" hogy ő lett Budapest főpolgármestere nem pedig egy seggnyaló fideszes. Deutsch pedig az a típus aki ha a szomszédomban lakik jóval olcsóbban tudom eladni a lakást.
dr. prédikátor
dajucs! te tompa agyú drogos retek!!! világossá tették hogy NEM A magyar emberek ellen szóltak hanem a tolvaj NEMZETVESZTŐ HAZAÁRULÓ gazdád O1G és csürhéje ellen!!!te pedig húzzzál a kurva anyádba!!!
Clavigo
,,,,akire (akikre ) büszkék lehetünk...valami lovagkereszt járna már ennek a szutyoknak is..
Pálinkás Pál
Nos tompika... most megkapjátok azt, amit ti szoktatok alkalmazni az ellenzéki településekkel...veletek csak így lehet beszélni szemét horda...és ti nem a magyarok kormánya vagytok, csak a krumplis cigók, meg a fél analfabéta kezet csókoló agyhalottaké!!!
Aki Én
Csak a buta szektájához beszél megint. Pontosan tudja, hogy nem a magyar embereket sértegetik és támadják, henem őket.
RonaGyuri
Egy értelem zavaró tévedés

Tompikát nem ösmervén akár így is vélhetnénk legújabb kinyilatkozását

Persze ismerjük jól így esetében az értelemről beszélni fikció ás a tévedésnek sincs sok relevanciája. Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő magyar újságíróknak nyilatkozva szerdán Brüsszelben. Többek között azt találta mondani, hogy „Karácsony Gergely főpolgármester Vera Jourová, az Európai Bizottság alelnökének, valamint Katarina Barley, az Európai Parlament alelnökének küldött nyílt levelével azoknak a pártjára állt, akik sértegetik és megtámadják a magyar embereket”!
Nos mint tudjuk: Budapest főpolgija (kilenc másik város vezetőjével együtt kedden fordult nyílt levélben Vera Jourovához és Katarina Barleyhez, azt kezdeményezve és támogatásukat kérve, hogy: „a koronavírus elleni uniós mentőcsomagból jutó támogatások legalább a felét az önkormányzatokon keresztül használhassa fel Magyarország!”!!„ =))
Béla333
Hát világos! Ha közvetlenül használhatnák fel az Uniós pénzeket a magyar városok, akkor nem lenne miből lopni a maffiának.
Akkor meg mi értelme az egésznek?
Így érthető Ducs hőbörgése! Lopás nélkül megszűnne még a Fidesz is...
tudode
Ezek, a haramiák miatt, amelyre nem volt példa az EU történetében , hogy az enyves tagpogatójúak pénzautómatának tekintsék Európa klubját
.
----Az Európai Parlament megszavazta, hogy jogállamisági mechanizmust akar a költségvetés mellé
.
444.hu/2020/10/07/az-europai-parlament-megszavazta-hogy-jogallamisagi-mechanizmust-akar-a-koltsegvetes-melle
------------------------------
.
Ezzel együtt:
.
----- Tusk szerint néhány politikus olyan, mint a vírus! Donald Tusk: Orbántól félti az EU-t
.
hu.euronews.com/2020/04/01/donald-tusk-orbantol-felti-az-eu-t
---------------------------
.
Erről bezzeg a hetyempity nem ketyegett a Magyarország élőben semmit mondó, Sorosozó magamutogatásakor!
csipetke
Ez vagy nagyon hülye,vagy háttal ül a mozinak. Karácsony,és a többi polgármester kénytelen ilyen eszközökhöz nyúlni,ha pénzt akarnak a városuknak,miután a fidesz aljas módon elszedte a bevételeik nagyrészét.Kár,hogy nem még több polgi aláírásával küldték a levelet.Amiről ez a gusztustalanul kinéző,zsíroshajú,leharcolt egyed beszél,az mind-mind a fideszre jellemző. Pl,arrogáns,fölényeskedő,lekezelő,hozzá nem értés,tunyaság,restség,alkalmatlanság, korrupció,csalás. Ezen már tényleg csak röhögni lehet,hogy van pofája ilyen kijelentésekre. Ja,és ami a legfontosabb,már megint a magyar emberekről beszél,és Magyarországról. Hát az én nevemben,és még sokmillió társaméban ne beszéljen egy ilyen izééé
Nessy
Tompika! Kellő tisztelettel, beszélj magatokról, de az én nevembe KUSS!
Inkább a sok baromság előadása helyett menj fodrászhoz, és próbálj meg legalább külsőleg ember formájunak kinézni!
Aki Én
@Pegero: Már a közeli ismerőseid is ilyet mondanak neked? Itt az idő, hogy elgondolkodj magadon, lúzer.
kereső
@simmering73: Egyike azoknak, akik-2001-es árakon számolva- 4,6 milliárd forinttól szabaditották meg Magyarországot,a magyar adófizetőket, a saját zsebük javára.
Oposit
A nagy magyar hiteles fasz szerepében
Jozefina
Ez a kocós, ápolatlan ember hülyébb, mint a sok évi átlag??!!! azt sem érti miről szólt az EU alalnöke és mit írtak a magyar polgármesterek!!!
ittott
egy mocskos foxlott zsidó vagy. távol attól hogy keresztény magyar legyél. iszol, kurvázol, drogozol, másokat rágalmazol. erről szól az életed.
ómió
Tényleg lehetne "belátóbb"! Az efftársaknak pl. a moszkvai "lebetegezés" hiányában már nagyon hiányzott egy brüsszeli!
nezelodo
Már azt hittem a Tompika a beléptető kapu bizniszének a tíz milliárdját akarja kerestetni a KamuGerivel! Azt már keresheti... Esetleg melegebb éghajlaton a kócoska off-shore számláján a maradékát.
advocat
Tomika! Azért te sem vagy tiszta. Jó, a kapuügy elévült! De inkább hallgatnál. Bár havi 8000.- (?) €-ért + költségek, bármikor, bármit.
balos
Szerintem ez a dajcs nem is magyar!Viszont fideSses tehát maffiozó!Olaszra tippelek,hogy igaza legyen a tipp-mixel "haknizó"gecinek!
Nyírfa
@ittott: 8.58

...zsidózol...mintha a zsidó szó egy negatív értékmérő lenne. De Te minden bizonnyal jó keresztény, és főleg igaz magyar vagy.
Nyírfa
D. Tamás, alias Tompika hitelesen bemutatta: a fideszt. Igen, ez a pártnak nevezett maffiatömörülés egy az egyben megfelel a D. Tamás által felvezetett vádpontoknak.
Nessy
@Nyírfa: Igyál még egy pohárral, és fogd a nyuszira! mondja a régi reklám. Tompika is elmondja a saját viselt dolgaikat, majd ráfogja az ellenzékre!
Nyírfa
@Nessy: Figyeld meg, kormányváltás után az elsők között lesz, aki majd azzal védekezik, hogy a körmeit reszelte, és hülyeségeket beszélt.
Qqberci
Ha Tompi valakit elküld melegebb éghajlatra, az felér egy komoly dícsérettel...
Nessy
@Nyírfa: Aztán két hét múlva, már ellenálló lesz belőle! 1945-ben is így működött, 1990-ben is.
Nyírfa
@Nessy: Van, ami/aki sohasem változik. :)
ittott
@Nyírfa: bocs. ezt benéztem. de egyébként emberből vagyok.
Aki Én
@Pegero: ,, Nekem meg egy közeli ismerősöm mondta..."
Tehát egy közeli ismerősöd mondta neked. Amit írtál, ezt jelenti. Tehát nem az én szövegértésemmel, hanem a te megfogalmazásoddal van baj.
Vagy mégsem, csak dolgozik a tudatalatti...
kissé felnőttem
Te Magyarország nevében? miért ? ki vagy ? örülj, hogy HORN annó kimentett, de te az én nevemben ne beszélj erre nem érvényes a beosztásod, a népet szolgálnod kell nem a polgárait alázni. Nos én hová küldjelek? ülj be a stadionodba és hallgass misét helyettem.
advocat
Tomika! A nevemben ne nyilatkozz! És mi van pl:a beléptetőkkel?
Eladott Ország
@watpotu: @seseaser: @letlece: A bárca azt jelenti, hogy nemi és egyéb fertőző betegsége nincs. A bárcás kurva az tisztességes volt. Volt a bárca bitorló kurva. Ők valakinek a bárcáját kölcsön kérték. Tehát lehetek nemi betegek is. Ezért a bárca bitorló kurva az egy szemét kurva volt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118303740_3334237313292750_7942245345389798020_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=u0LQdimrZQ4AX-k2Xz1&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=e891da05e2a5746370b5f1fa9fad049a&oe=5F844AAF
1904 TÜRELMI BÁRCA KÉJNŐ RÉSZÉRE
static.darabanth.com/images/9/4/940442.jpg
advocat
@stitsaco: Anyád? Az öreg análribanc? Dolgozik még?
kokopelli
@advocat: Az ilyen fazonok "megjelenése" miatt hiszik nyugaton,hogy a "magyar nép" a cigányság egy alfaja!Az Orbán-
papa és a fia is sokszor kerül szóba ilyen találgatásoknál! ...de ők legalább ápolt megjelenésűek!
advocat
@kokopelli: Ejnye! Tomika egy (kivételesen) buta zsidó. És elnézését kérem, minden zsidó barátomnak.
kokopelli
@advocat: ..én tudtam,de a "országon kívül lakók" gondolom nem! Az ápolt külsejére ill. megjelenésére céloztam (;-))
zorka
Baromarcú kényszerdiplomás! Ha nem nevezi ki ocsmány viktor sportminisztenek még most sem lenne meg a diplomája a nagyeszűnek.
solidedge
Nincs jelentősége Tompikának.Őt a helyén kell kezelni. Gennyes kelés a politika testén.
Yoda69
dojcs tompi, a kurva anyádat, hogy mindig a magyar emberek mögé bújsz. Karácsonyt nagy többséggel választották amig téged senki. Úgyhogy pofa befog es inkább számolj el az elsikasztott beleptető kapuk árával, te mocsadek.
gina
Sötét elmebeteg, tegye már valaki a helyére ezt a kis emberi nullát
gina
A nevemben, sem Magyarország nevében ne nyilatkozzon az ilyen agyhalott kábitószeres idióta, menjen végre vissza oda ahová való ,egy putriba
nezelodo
Tompika te Mo nevében ne nyilatkozz, max. az egykori részeg prágai szobormászók szószolója lehetsz!
luiz
Igen? Én meg ezt üzenem nektek Magyarország nevében: youtu.be/3W2Y6nUkLjM

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.