Hosszú hónapokig nem volt bevétele Gálvölgyi Jánosnak, amikor a járvány miatt zárva voltak a színházak.

A koronavírus-helyzet nem kímélte a hazai hírességeket sem. Az első hullám alatti bezárások alaposan megtépázták Gálvölgyi János családi kasszáját is.

Ma 72 éves Gálvölgyi János. Boldog születésnapot művész úr!

Közzétette: atv.hu – 2020. május 25., hétfő

Volt olyan hónap, amikor nulla forint volt a bevételünk. Csak a nyugdíjunkat kaptuk és semmi mást. Őszinte leszek, nem is tudom, hogy abból hogyan lehetne megélni.

Nem panaszkodni akarok, de az, hogy hónapokig szinte egyetlen forint sem érkezett a számlánkra, nagyon nem volt jó. Talán az a szerencsénk, hogy az elmúlt közel ötven év után van egy kis tartalékunk, volt mihez nyúlnunk, de persze nem azt akarjuk felélni, amit félretettünk.

Sokakat érintett ez a probléma, tudom, hogy mások még nehezebb helyzetbe kerültek, és a kiszolgáltatottság érzésénél nincs rosszabb. Judit nagyon szépen beosztott minden forintot, azt is, ami nálam van

– mesélte a Blikknek Gálvölgyi János.

Címlapkép: Facebook/ atv,hu

(blikk.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"Csak a nyugdíjunkat kaptuk és semmi mást. Őszinte leszek, nem is tudom, hogy abból hogyan lehetne megélni."
Hát, mi is csak azt kapjuk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szegfue
@Horizont: Tudom, mert a betegséged előtt irtad... Jó is, mert tényleg már "csak" az otthoni munkát kell elvégezned... meg rossz is, mert ahogy az ember nem jár dolgozni, akkor hirtelen feleslegesnek érzi magát... szóval mindenképpen furcsa nyugdijba "vonulni". Jókivánságodat meg köszönöm!
szegfue
@Horizont: Jól tettétek! Fontos ebben a rohanó világban kicsit megpihenni. Azért nem eszik olyan forrón a kását!:)) Általában a nők nagyon tudnak takarékoskodni, ha céljuk van... ugyhogy erre gondoljál és biztos sikerülni fog! Nem ez volt az utolsó!
szegfue
@Horizont: Ne bántsd ezt a szerencsétlent!:))) Örül, hogy lyuk van a fenekén és még szelel!:) Gondolj bele micsoda szemét munkát kell végeznie, hogy éhen ne haljon?
szegfue
@durbincs: Tudja minden falunak megvan a saját bolondja... nekünk, itt a Propelleren ez jutott az Ön személyében... Szegény hülye...:((( Igazán sajnálatra méltó. Ha erre járna, szivesen adok 1 tál ételt...
szegfue
@Horizont: 7:39 Az meg mi?! Én ezt még nem hallottam!:))
szegfue
@Horizont: ÓÓÓÓÓ, hát én egy helyi "mondásra" gondoltam!:)) Mint a struccpuszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.