Csúcsra pörög a kampány. Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje és Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelős helyettes államtitkára a Szerencsi Középiskolai Kollégiumban tartott sajtótájékoztatón 2020. október 8-án. Folytatódik a digitális infrastruktúra kiépítése Szerencsen, a Digitális Oktatási Stratégia értelmében valamennyi köznevelési intézményben biztosítani kell a megfelelő internetes sávszélességet, illetve az osztálytermeket és a közösségi tereket lefedő, központilag menedzselt Wi-Fi szolgáltatást. MTI/Vajda János A rendezvényen részt vett Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje, aki az október 11-i időközi országgyűlési képviselő-választáson indul a képviselői posztért. Ő arról beszélt, hogy a magyar oktatás a járvány ellenére „fantasztikusan, gördülékenyen” teljesít, az online oktatásra azonban szükség van, a digitalizációs fejlesztések ezt a célt is szolgálják.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ez tényleg mindennek a legalja.A fidesz nem sajnál pénzt,paripát,laptopot,csak ne bukják a választást.Esetleg valami megvalósítható program,amit akár még számon is lehet majd kérni tőle?Bár fideszes,gondolom ígérgetni ő is tud,legfeljebb nem tartja be,mint a gazdája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
igen ezért kellett volna időben szólni hogy stadion helyett ez lenne a jövő, emlitsd meg a főurnak hátha...
Nessy
Tessen mondani a laptop mellé internetet is osztogatnak? Lehetőleg szélessávút, ha ezen akar tanulni a gyerkőc! Bár van, ahol a villany sem lenne hátrány!
namihami
Ez nem lehet csalás, hiszen a Fidesz csinálta. És mi fizettük. (ezt is)
division
Inkább örülnének nekik, maguktól még krumplit sem tudnának venni (max. lopni), nem hogy laptopot. Ingyen juttatás dikmá, ennyi.
Peller Anikó
@Sikari: Ennyire segghülye már te sem lehetsz béla, te még a fideszt is képes vagy lejáratni. Dehát mindennél van lejjebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.