A megyei kapitányság rablási alosztálya kapta a fülest a drogterjesztőkről, ők göngyölítették fel az ügyet. Milliónál nagyobb összegű pénzt, két kocsit, zálogjegyeket, fehér port tartalmazó tégelyeket foglaltak le az akció során.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "idén tavasszal jött egy korábbi rablási ügy mellékszálaként beesett füles, hogy két szomszédos megyéből beszerzett, kristály fantázianevű új pszichoaktív anyaggal kereskedik egy Pest megye dél-keleti szektorában működő csapat.

Újfajta drogot terjesztő bandára csaptak le Pest megye dél-keleti részén

Fotó, címlapkép: police.hu

Ugyan nem vágott teljes egészében a profiljukba, de ha már őket találta meg az információ, a Rablási Alosztály detektívjei mentek benne tovább. Hónapokig tartó felderítő munkájuk alátámasztotta a gyanút, egyre-másra gyűltek a bizonyító erejű adatok. A meglepetésszerű bemutatkozást végül 2020. október 6-án késő délutánra időzítették, öt embert fogtak el négy településen.

A gyanú szerint a 48 éves V. Gyula és az 52 éves K. József egy 38 éves cibakházi férfitől szerezte be a kristályt, amelyet időnként saját vevőiknek adagonként, időnként nagyobb tételben egy tápiószelei családnak adtak tovább. A családfő irányításával aztán kiporciózva terjesztették tovább ügyfélkörüknek az új pszichoaktív anyagot. A bűnös tevékenység tetemes mennyiségű pénzt hozott a konyhára, akadt, aki 300 ezer forintot is kaszált egyetlen nap alatt.

A gyanúsítottak lakóhelyén 1,7 millió forintot, két személygépkocsit, 338 gramm szert, zálogjegyeket, mobiltelefonokat, az illegális szer használatához, adagolásához szükséges eszközöket foglaltak le, de kerültek a bűnjelraktárba eredetileg kézkrémeket tartalmazó, mára azonban gyanús fehér porral töltött dobozkák is.

Négy embert őrizetbe vettek. Egyikük bűnügyi felügyeletének elrendelését, K. József, M. István és a főellátónak számító T. Imre letartóztatását kezdeményezték, ötödik társuk szabadlábon védekezhet. Mindnyájuk ellen bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya"

- áll a közleményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

watpotu
Neidra.net - nagyszerű projekt felnőtteknek, akik társat akarnak találni a szexre
seseaser
Neidra.net - nagyszerű projekt felnőtteknek, akik társat akarnak találni a szexre
letlece
Neidra.net - nagyszerű projekt felnőtteknek, akik társat akarnak találni a szexre
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.