Az egészségügyi ellátórendszer bírja a terhelést, tavasszal és nyáron az ország felkészült a koronavírus-járvány kezelésére - mondta Szentkirályi Alexandra... ... Hozzátette: a legrosszabb forgatókönyvek szerint az országban 200 ezer fertőzött lehet, akiknek az ellátásához 36 ezer kórházi ágyra és több ezer lélegeztetőgépre lesz szükség. A magyar egészségügy ennek kétszeresét is képes teljesíteni - hangsúlyozta. Szentkirályi Alexandra szólt arról is, hogy az orvosok bére eddig soha nem látott mértékben emelkedik, de ezt meg is érdemlik, hiszen most a legnehezebb a munkájuk, a legnagyobb a felelősségük. Kitért arra, hogy a törvényhez kapcsolódó 18 rendelet megalkotásakor is együttműködik a kormány az orvosi kamarával. ...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha tíz emberből kettő azt mondja, hogy helyes amit csinálok, akkor az azt jelenti, hogy valamit elszabtam!
tudode
Majd kiderül, hogy őfélesége, mintha nem lenne holnap hozatta meg a NER-jével az orvosi bazi béremelést, és a 18 kormányhatározatba bevonja-e őfélesége a orvosi kamarát, mivel az orvosi kamara sem számított arra, hogy odarókázzák a parlament asztalára, azt megelőzően, hogy zsarolással vádoltatta
.
------ Emmi: Példátlan, hogy az orvosi kamara vészhelyzetben próbálja zsarolni a kormányt!
.
index.hu/belfold/2020/03/11/emmi_magyar_orvosi_kamara_eszkozok_koronavirus_beef/
------------------------------------
.
Cudar, három napi csoda ország!
csak úgy....
a csaj shikarira és csizmásra gondót. nekik mindíg az a véleményük amit a fidesz mond.
volvós
...betanított, pályatévesztett papagáj...vagy az eredeti szakmából kiöregedett ???
RonaGyuri
Ha nem igaz, akkor kellemetlen,

de ha igaz, akkor egyenesen katasztrófális

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő az M1 csütörtök esti műsorában kijelentette, hogy: „a kormány mindig olyan lépéseket tesz, amelyek találkoznak az emberek véleményével” =))
Bocsássaték meg nekem, de belegondoltam, de nem annyira, hogy véres rongyként lebegtessem bizonyítékként a pár órája taglalt orbáni vezérelvűnek is beteg demokráciára.
Csak és csupán az elemi logika mentén – na jó tudom, hogy NER-társi körökben ennek hiátusa alapvető készség – értékelem:
Merthogy, ha és amennyiben az állítás nem igaz, akkor már megint egy buta, igénytelen, parasztvakító hazugság! Amit tetéz, hogy élni kell a gyanúperrel, hogy a felelősség-hárítás az elsődleges cél!
Ha meg igen, nos akkor nagyon nagy a baj, mert még a bolondulásig népvélemény mániás svájciak is elképednének, ha válsághelyzetben az ő véleményükre hivatkozna bárki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.