„Ha a baloldal veszélyes embert lát, nem akarok dicsekedni, de az én esetemben erről van szó, akkor megpróbálja levadászni.” ... „Volt hét hónap, de lesz még hónap. Aki volt katona, az érti, amit mondok: mostantól kifelé megyünk,” - mondta a Kossuth Rádió reggeli műsorában a koronavírus-járvány helyzetéről a miniszterelnök. Bár a múlt heti brüsszeli csúcson felkérdezte Ursula von der Leyen bizottsági elnököt - mesélte -, hogy mikor lesz vakcina, pontos választ nem kapott. Orbán Viktor szerint május-július környékén lesz elérhető vakcina. „Úgy számolok, hogy nekünk, magyaroknak is a következő év közepéig kell kibírni,”

(Forrás: 444.hu, sgl által)

Itthon - 2020. October 30., 18:55
Magyarország vörös besorolást kapott Ukrajnától
Itthon - 2020. October 30., 23:51
Szakadt az ellenzéki összefogás Egerben
Itthon - 2020. October 30., 22:58
Legyőzte a koronavírust a fideszes polgármester

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Na ez amit még Ők sem hisznek el. Uniós felmérés alapján mi nálunk a legnagyobb a korrupció. Nálunk a legtöbb szegény,nélkülöző család. Nálunk éhezik a legtöbb gyerek és ember. Nálunk tűnt el nyomtalanul a legtöbb Uniós támogatás.Ennyire palira venni a népet már röhej lenne,ha nem lenne elkeserítő. Sajnos még ilyen körülmények közt is jut idő több 10 millió forint Matolcsy birodalmának szőnyegére.Az egészségügy padlón van,de Mészáros Velenvei tavának megújításőára jut pár milliárd,miközben nincs elég személyzet, a gépeinkért fizettünk több milliárd forintot,de kiderült,hogy még egy macskát sem tudna lélegeztetni. Szóval állítólag van pénz mindenre,de nem látszik,hogy haladnának a munka nélkül maradt emberek megsegítésére, az orvosok átcsoportosításának bele egyezése a fizetésük emelése,ami messze nem 100% már. Be kell vallani,hogy a kormány kezéből kicsúszott az irányítás és marad a kapkodás,az egymásnak ellent mondó törvények,melyeket napont változtatnak. Egy megoldás létezne. A kormány mondjon le és talán még nem késő a vírussal kapcsolatos dolgokat szakemberekre bízni. Hány embernek kell még meghalni,mert az Orbán kormány fél az igazság kiderülésétől és az minimum érdekből való népírtási tétel lenne a bíróságokon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
Itt a tart a gyógyszerfüggő tolvaj patkány, hogy nettó hazudozik nyílvánvaló adatok ellen. Ahogy hallom a német lapok most kezdnek csak rájönni, hogy mit művel ez a szarházi az EU-s pénzekkel. Gondolom ezért kezdi a jó öreg fidess visszamutogató anyabaszó kommunikációt. Ezt a sitten majd ne csináld Viktor,mert még az anyagyilkos férfiben több gerinc van és szájon leszel vervre, ha mutogatsz hazudozva!
legott
Orbán hazudik, mint a vízfolyás.

Ha Orbán szembe jönne velem, simán kiiktatom.
Úgy ölöm meg Orbánt, hogy közben semmit nem érzek.
Simán levágom a fejét és közben semmit nem érzek.
És ez nem egy terrorista cselekmény lenne, hanem egy ország felszabadítása.
Megszabadítani egy egész országot a mételytől.
vitriol
orbán versenyt hirdetett korrupció-ügyben, szerinte Mémetország vezet, de ha a magyar kormány összeszedi magát, meg fogja mutatni, hogy Magyarország jobban teljesít!
SystemError
www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0

Osszátok! a Fidesz kitörölteti mindenhonnan a netről. Innen is eltűnt...!
kokopelli
"Amerika (USA?) a szabadság földje",és az NSzK ill. Ausztria vezetnek a korrupcióban! Mikor látta orvos
a Ficktor Orbánt? ...csak nem a Dr. Covid Graz-ból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.