66 gondozott és 17 dolgozó kapta el a koronavírust és került hatósági házi karanténba a Nógrád megyei Bátonyterenye idősotthonának két telephelyén.

Az RTL Klub információi szerint a fertőzésről sem a gondozottakat, sem hozzátartozóikat nem értesítették.

Az Emberi Erőforrások Minisztáriuma a csatornát arról tájékoztatta, hogy szeptember 28-án lett pozitív a tesztje egy gondozottnak. Azóta 65 bentlakónál mutatták ki a vírust, akik közült 14-en vannak kórházban. Lélegeztetőgépre senki sem szorul, jelenleg 17 dolgozó van hatósági karanténban.

A Somogy megyei Barcs idősotthonában szintén berobbant a járvány, itt 3 ápoló és 26 gondozott kapta el a vírust. Jelenleg 4-en vannak korházban – úgy tudják egy idős ember állapota kritikus. Állítólag több dolgozó is úgy döntött, amíg nem vonul el a járvány, beköltözik az intézetbe.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

surdilloFUJT
Fidess csicskák most nem obégattok kórusban???Nincs Karácsony akit aljas mocskos fidessmódra lehet ekézni,a fidess által kinevezett" hű" intézményvezetők makulátlanok???Aljas briganti banda!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
surdilloFUJT
Fidess csicskák most nem obégattok kórusban???Nincs Karácsony akit aljas mocskos fidessmódra lehet ekézni,a fidess által kinevezett" hű" intézményvezetők makulátlanok???Aljas briganti banda!!!
vitriol
Most bírságolhat a kormányhivatal, mint korábban a Pesti úton, de most orbán a fenntartó, az ő felelőssége a 66 fertőzött!!!
bencemacska
@Horizont: ma, 22:26
Csak nem azért mert az egyik (fideszes) alkotmánybíró onnan származik.
Nem feltételezem róla, hogy élnek még a szülei. És főleg nem az idősotthonban.
Az én ottani rokonaim már rég halottak, nem jártam arra évtizedek óta.
division
@Horizont: RTL Klub, ki tudja mi az igazság. Amennyiben viszont valóban nem értesítettek senkit, az kimeríti az aljasság fogalmát. Vírus terén nincs olyan hogy politikai érdek, azaz nem szabadna hogy legyen.
csak úgy....
@division: szerinted a kormány médián kívül, mer magyarországon hazudozni valaki!?
Clavigo
Asszem ,,a Dagadt Szardarabot ' rögtön kevlárba csomagolták..
gina
Persze ez is Karácsony hibája, alja fidesz banda
emerencia
@Horizont: Megy a sumákolás ezerrel, pletyu ide, pletyu oda. Azt sem lehet tudni, hogy ki miért van táppénzen, ha karanténban van, akkor ő is pozitív vagy nem. Még mindig kevés a teszt, tehát sokkal több lehet a fertőzött a valóságosnál. Nem tehetünk egyebet csak azt, hogy minden embertársunkat akivel nem élünk egy háztartásban fertőzöttnek tekintünk, azt is akit egyébként nagyon szeretünk. Csak az eddig ismert ajánlásokat kell betartani. Akinek viszont a munkája miatt erre nincs lehetősége, bízzon a szerencséjében.
balos
Itt derül ki,hogy a nemzethy kurmánynek "fingja-sincs",hogy mivel áll szemben!Erről nekik még mindig a lenyúlható pénzek nagysága ugrik be!Akik az árokba kényszerültek,azok oda is valók lázárgecijanku után fideSSesen!
Nyírfa
Cecília bejelentette már, hogy a felelősöket égre-földre keresik, de nem találják, mert nem ellenzékiek?
jesz
a tisztifőorvos ezek ellenére is állítja aztnammarhaságot, hogy felesleges a gumikesztyű...senki nem erőltette rajta kívül, hogy csak az orvosi gumikesztyű menthet meg a vírustól...

Eljön az a pillanat, amikor megvilágosodik, és a kézmosáson kívül kesztyűt is hord?

Nagy lófasz ez az egész...csalnak, félrevezetnek...alkalmatlan a tájékoztatás...

Az már mindennek a teteje, hogy nem értesítették a fertőzötteket...szerintem ez szándékos bűncselekmény...napersze felelős csakis Karácsony lesz, csak még nem tudják miként lehet ráfogni...ezerrel dolgoznak rajta.
ómió
Csak nem a pesti úti rekordot döntenék meg?
namihami
Keressünk még ilyet és fogjuk a Karácsonyra!
Mert, hiszen mégis, de---ki más tehetne róla (erről IS)!
division
@sgl: Azért túlzásokba sem kellene esni. A vírus az oka annak ami most van a világban, nem pedig egy ember. Legyünk tárgyilagosak, mert a dühből fakadó gyűlölködés az nem vezet sehova. Két fajta oltás is van már amit Angliában teszteltek, ami elvileg bevethető lenne, de a klinikai tesztek miatt ez maximum jövő év júniusa körül lesz várható.
ómió
@fideszes gyökér: És az te lennél, fajgyökér? Böszme vezíredét már únod, vagy már ott is "fukar" meg zsebelne?
ómió
@Eladott Ország: Benyaltál már Böszme vezírednek a meleg szarig az Athina Híradó hallgatása közben, fajkretén? Essél rajta túl mielőbb, az talán majd megnyugtatja bolsitetü formádat!
Clavigo
@Nyírfa: ma 9.50.. Megtaláltak őket,,, ( qrmánypártiak ),,,,Ki fogjak tüntetni őket...
Bélabácsi
@vitriol: Orbán "monnyon le" üzeni Józsi bácsi a túlvilágról...
Nyírfa
@Clavigo: Esetleg egy középkeresztet csillaggal. Bár a csillagot inkább írnám nagybetűvel .
human
Akkor mostanra a pesti úti karigerizés is kifulladt. Nyunyóka néni meg ennyi helyre nem tud kimenni standup-olni.
ómió
@Clavigo: Ezt nyilván tükörbe nézve "konstatáltad"!
ómió
@fideszes gyökér: Zsebizz, Böszme! (Csak előbb várd ki a sorodat!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.