Elfogták a rendőrök.

Embertelen kegyetlenség: fogva tartotta, kutyapórázzal fojtogatta kiskorú barátnőjét a nagykanizsai férfi

A Zalaegerszegi Járásbíróság letartóztatásba helyezett egy 35 éves férfit 18. életévét be nem töltött személy sérelmére sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése és testi sértés bűntettének gyanúja miatt – tájékoztatta a Zalaegerszegi Törvényszék az MTI-t szombaton.

A bíróság 30 napra elrendelte a gyanúsított letartóztatását, mert felmerül a szökés, elrejtőzés veszélye, a bűnismétlés, valamint a sértett és a tanúk befolyásolásával a bizonyítás megnehezítése.

Az előzményekről szombaton a Zalai Hírlap számolt be a Zala Megyei Főügyészség tájékoztatása nyomán. Eszerint a 35 éves nagykanizsai férfi áprilisában került közelebbi kapcsolatba a fiatalkorú lánnyal, aki hozzá is költözött. Október 4-én a lány a barátnőjével autóval indult a városba, ami haragot váltott ki a férfinál, ezért utánuk eredt, majd autójukat a Zrínyi utcában megállásra kényszerítette.

A férfi a lányt a hajánál fogva kirángatta a kocsiból, majd az albérletébe hurcolta, ott lemeztelenítette és bántalmazta, azzal gyanúsítva, hogy megcsalja őt. A férfi másnap sem engedte szabadon a lányt, akit újra megvert, a nyakára pedig kutyanyakörvet csatolt, azzal fojtogatta.

Végül a lány délután értesíteni tudta az anyját, aki érte ment. A lány pórázzal a nyakán távozott a lakásból, állapota miatt kórházba került, miután a testszerte elszenvedett zúzódások mellett az orrcsontja is eltörött.

A korábban többször büntetett férfi elmenekült a lakásból, a rendőrök kedden fogták el egy emeletes ház tetején.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Fehér is, hetero is, keresztény is.
Ez bizony fideszes!?!?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Fehér is, hetero is, keresztény is.
Ez bizony fideszes!?!?!
Clavigo
Csak is valami migráncs lehetett...
jesz
egy emletes ház tetején fogták el? Hát kérem ez a liberalizmus egyik hibája...most lehet rá költeni az adófizetők pénzét vég nélkül, ahelyett, hogy megvárták volna míg leugrik...az mindenkinek jobb(lett volna)

...viszont a 18 éves naiva hatalmas tapasztalattal lett gazdagabb..
vacsi
@jesz: Ha 18 éves, mitől kiskorú?
clareabav
Neidra.net - nagyszerű projekt felnőtteknek, akik társat akarnak találni a szexre
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.