Letenyén komoly a helyzet.

A kormány átszervezése miatt teljesen leállt a szakrendelés a kórházban – Kétségbeestek a betegek

Felfüggesztették a letenyei Egészségházban a belgyógyászati vizsgálatokat, mert az ott dolgozó orvosokat áthelyezték Zalaegerszegre a covidos betegeket ápolni. A város polgármesterét a betegek értesítették, hogy az időpontjaikat sorra mondják vissza. A rendelésre a nagykanizsai kórházból érkezett orvos. A polgármester rákérdezett és kiderült, hogy az orvosok közül hármat Nagykanizsáról Zalaegerszegre helyezték át. A többi szakrendelést egyelőre nem érinti az intézkedést.

Forrás: ATV

Kép: Pixabay

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Gratulaaaaa !! Remélem,,,,1-2 fél bites fideszbarom is beleszaladt a helyzetbe. Őket majd krumplival kompenzálja Kegyes Urunk...Oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
A régi mondás újra használható:
"Az "átépítés" idejére is mint mindíg a forgalom zavartalanul szünetel!" (;-))
kissé felnőttem
Ez a fotó kb 2-3 éve itt van semmi nem változott ? se beteg se egy ápoló se egy pók ? de állásába is gajra mehetett már főleg ha csőtörés is életbe szokott lépni
kissé felnőttem
@kereső: azért a jogtudományi diplomát megnézném ??
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 12:54
Remélem szerencséd lesz és egy ilyen szervezést és munkaerő gazdálkodást megtapasztalsz személyesen is,majd valamelyik kórházban amikor a beled csüng,a fájdalomtól meg ordítasz.remek lesz meglátod,megérzed.Egyébként meg csak diktatúrában szokás rendőrt kinevezni a belügy,katonát a hadügy élére.Te ezt nem tudhatod,hiszen a román szekunál szocializálódtál.Fogalmad nincs róla mi az a demokrácia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.