Durva eset.

Sokkoló: Ártatlan viccet sütött el egy ittas férfi a tatabányai benzinkúton, mire úgy behúztak neki, hogy belehalt

Halált okozó testi sértés miatt emelt vádat a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki úgy leütött egy benzinkúton viccelő vevőt, hogy az földre esve beverte a fejét, majd a kórházban meghalt.

Dr. Borbély Veronika, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes szóvivője megkeresésünkre azt közölte, hogy öt év börtönt kértek a letartóztatásban lévő férfira arra az esetre, ha már az előkészületi ülésen beismeri a tettét és lemond a tárgyaláshoz való jogáról is.

Hozzátette, a férfi beismerte a bűnösségét a nyomozati szakban, tettét pedig azzal magyarázta, hogy ittas volt, és annyira felhúzta magát a beszóláson, hogy elvesztette a fejét.

A férfi tavaly október 20-ra virradó éjjel megtankolt ismerősével az egyik tatabányai töltőállomáson, majd bementek a shop részlegébe. Az üzletben ekkor megjelent egy szintén ittas vendég, aki viccesen azt kérdezte a gyanúsítottól, hogy „Tele a tank?”.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
„Tele a tank?”
Ez most komoly? Ezen húzta fel magát annyira, hogy leüt egy embert?
Remélem letöltendő 5 evet kap.
Yoda69
„Tele a tank?”
Ez most komoly? Ezen húzta fel magát annyira, hogy leüt egy embert?
Remélem letöltendő 5 evet kap.
Pokróc
@Yoda69: szerintem volt ennek valami előzménye is odakint ha jólsejtem .
Pokróc
Ezt akkor sem lehet csinálni ,csóró Simon Tibi is igy halt + .
rokker33
Nagyon gyenge ítélet!! Számoljuk csak!5 évből 1et már előzetesben leült ami beleszámít, így marad 4 év amiből jó magavisellettel lesz 3-3.5 év!Na ennyit ér egy emberi élet Magyarországon!!
justhpeter
Már az indokot sem értem. Mit kérdezzenek egy benzinkúton ?
Ludas Matyi
Nem tudom, hogy kik azok a fasz ügyeszek akik 5 evet kernek egy gyilkossagert. Kivancsi lennek, ha a gyereket, anyjat, apjat ütnek igy le minden ok nelkül akkor is csak 5 evet adnanak. Az USA-ban 70 evet adnak egy ember kioltott eleteert. Magyarorszagon szart sem er egy ember elet? Sok pelda erre mutat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.