Az európai biztosok nem elérhetetlenek, mint a magyar kormánytagok, és nem kell könyörögni, hogy vitázhassunk vagy beszélgethessünk – reagált Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője szombaton, miután Varga Judit igazságügyi miniszter közölte: az ellenzéki politikus Vera Jourova bizottsági alelnökkel egyeztetett.

Donáth Anna visszavágott Varga Juditnak: az európai biztosok nem elérhetetlenek, mint a magyar kormánytagok

Donáth Anna egy kiszivárgott videófelvételen azzal "büszkélkedik", hogy háromnaponta informálisan egyeztet Vera Jourovával, míg nemrég letagadta, hogy sűrűn egyeztetne vele – írta a fideszes politikus a Facebookon.

"Vera Jourovával egy pártcsaládhoz tartozunk, és mindketten egy igazságos, emberséges és biztonságos jogállamért dolgozunk" – közölte Donáth Anna.

Hozzátette, márciusban, amikor a magyar kormány éppen a felhatalmazási törvény elfogadtatásával "küzdött" a hazai és nemzetközi porondon, Vera Jourová többször kikérte a véleményét mint Magyarország egyik megválasztott EP-képviselőjéét.

(MTI)

(Fotó: Donáth Anna/Facebook)

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ebből az derült ki napnál világosabban, hogy a Jourová egy ellenzéki politikussal szóba áll. A kormány tagjaival viszont, ""érdemei"" elismeréseképpen csak, ha muszáj. Ennyit a magyar kormány és tagjainak nemzetközi tekintélyéről.
Nem akarom azt a csúf dolgot mondani, hogy lesz@rni is csak akkor sz@rják le őket, ha feltétlen valamiért kapcsolatba kénytelenek kerülni az Orbán kormánnyal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
18 lájk ennek a debil pegerónak? Összesen nincs itt a fórumon 18 illibernyák patkány. Hacsak nem számítjuk be hat párba shikarit.
kissé felnőttem
Anna örök ! jogos a két pont kérdezni lehet itthon választ 600 év múlva adnak, ha értették is a kérdést ezért kell itthon parlament ahol az ellenzék ellenséggé van alázva mert az úr igy döntött a sleppje meg követi???
kokopelli
@sgl: ...ha még azt is hozzávennénk,hogy az Orbán Ficktor mennyit fizethetett az államkasszából a nevelőapja
Soros Gy. lejáratásáért az A. Finkelstein-nek és a G..:Birnbaum-nak ,akiket a Netanjau állandó tettestárs közvetí-
tett,akkor csak kiugrana,hogy ki a hazaáruló! Igaz,hogy azok után a Lölő csak egy kiscsoportos mezitlábas kölyök,
de máig is jól vigyáz az ME. "elvtárs-úr" csúszópénz-hányadára! pedig amit ketten tudnak,azt tud mindenki!!! (;-))
kissé felnőttem
@kokopelli: én bizom a számonkérés is el fog érkezni. Annyire összeugrasztotta a népet, hogy elbutított elvakított mindenkit.De nemzeti hős nem lesz se 50 sem 100 év multán sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.