Sok migráns indult el Görögországból a balkáni útvonalon; duplájára nőtt a Magyarországon elfogott embercsempészek száma – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György közölte, a görög hatóságok sok illegális bevándorlót szállítottak át a szigetekről a szárazföldre, és a migránsok nem várták meg menekültkérelmük elbírálását, hanem útnak indultak.

Bakondi-percek: jönnek a migránsok!

Ráadásul nagyon sokan vannak Bosznia-Hercegovinában is, ezek a migránsok Szerbiába és a magyar határ felé indultak el. A migránsok mindent megtesznek, hogy még a tél beállta előtt Nyugat-Európába érjenek – mondta.

Ugyanakkor – tette hozzá – egyre növekvő számban érkeznek az úgynevezett tengeri útvonalon is, így összességében egy sor országnak sürgetővé vált, hogy az Európai Unió életbe léptesse az új migrációs paktumot.

Bakondi György kérdésre elmondta, megduplázódott a Magyarországon elfogott embercsempészek száma: míg tavaly egész évben 157-et fogtak el, idén eddig több mint 320-at.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Bakondi+migráncsok :D
Azt hittem már meghalt ez a csúszó mászó fröcsögő hervadnyék a dagadék heremókája!
Görögöknél nem tombol a covid?? Érdekes róluk sose olvastam hogy covidossak. Gyanús! Most meg itt vannak a migráncsok..
Katonásdit játszanak a narancs hernyákok!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bélabácsi
Semmi pánik, a "migráncsok" nem hülyék, nem Magyarországon akarnak letelepedni, csak hallották Orbán néhány éve százezrével "buszoztatta ki" Őket Ausztriába. Szeretnék megvenni a BKV jegyet, aztán irány Ausztria, még ott is sokkal jobb mint itt !
Bélabácsi
@Sziszifusz: pl: Gödi SAMSUNG gyár, a futószalagok mellett fiatal magyarul nem beszélő ukránok vannak, br: 1800 Ft-os órabérért + ingyen lakás, kaja, utazás, SZTK ellátás. Szomszédaim kijelentették, Ők ennyi pénzért nem hajlandók dolgozni. Van éjszakai pótlék +50%, hétvégi +30%, negyedévente aki nem hiányzik prémium, olcsó pénzért vehet SAMSUNG TV-t, telefont, a mintaboltban. (innen hordják haza). Ukránok netto: 300 ezret, "sztahanovista" munkavállalók, akik szinte minden hétvégét bevállalnak 380 ezret is hazavisznek havonta, grivnyába átszámolva ez jó pénz, igaz ritkán járnak haza...
balos
Amit ez a fideSSes maffia elkövet az ország ellen,azt a tatár dúlással lehet megélni!
ómió
@Sziszifusz: A tőlünk elrabolt Kárpát-Ukrajnában még hivatalosan is kb. 180000 magyar él. Még akkor is, ha efftársilag ők már "ukránok" és megtagadandó tőlük minden magyar segítség! Az a "nagyon sok" itteni munkanélküli - ami egyébként harmada a böszmekorinak - még a vírus előtt is képtelen volt elhelyezkedni és akkor, amikor egyes ágazatokban már lasszóval keresték a munkaerőt, pedig "az ukrán" már akkor is itt volt! A "normál bért" meg a felséges "piacnál" kéne reklamálnod, amire anno még Kóka efftársadékkal együtt nyálcsorgatva vártatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.