Sok migráns indult el Görögországból a balkáni útvonalon; duplájára nőtt a Magyarországon elfogott embercsempészek száma – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

Bakondi György közölte, a görög hatóságok sok illegális bevándorlót szállítottak át a szigetekről a szárazföldre, és a migránsok nem várták meg menekültkérelmük elbírálását, hanem útnak indultak.

Bakondi-percek: jönnek a migránsok!

Ráadásul nagyon sokan vannak Bosznia-Hercegovinában is, ezek a migránsok Szerbiába és a magyar határ felé indultak el. A migránsok mindent megtesznek, hogy még a tél beállta előtt Nyugat-Európába érjenek – mondta.

Ugyanakkor – tette hozzá – egyre növekvő számban érkeznek az úgynevezett tengeri útvonalon is, így összességében egy sor országnak sürgetővé vált, hogy az Európai Unió életbe léptesse az új migrációs paktumot.

Bakondi György kérdésre elmondta, megduplázódott a Magyarországon elfogott embercsempészek száma: míg tavaly egész évben 157-et fogtak el, idén eddig több mint 320-at.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Bakondi+migráncsok :D
Azt hittem már meghalt ez a csúszó mászó fröcsögő hervadnyék a dagadék heremókája!
Görögöknél nem tombol a covid?? Érdekes róluk sose olvastam hogy covidossak. Gyanús! Most meg itt vannak a migráncsok..
Katonásdit játszanak a narancs hernyákok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Bakondi+migráncsok :D
Azt hittem már meghalt ez a csúszó mászó fröcsögő hervadnyék a dagadék heremókája!
Görögöknél nem tombol a covid?? Érdekes róluk sose olvastam hogy covidossak. Gyanús! Most meg itt vannak a migráncsok..
Katonásdit játszanak a narancs hernyákok!
Nessy
Bakondiról egy mese figura jut eszembe. Az ijesztgetett mindenkit:
Jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok!
namihami
Akkor hamarosan várható a 35 méter hosszú és 40 centi átmérőjű alagutak fellelésének robbanásszerű emelkedése. Ezeken majd biztos nem az orbáni méretekkel rendelkező migráncsok nagyszámú beözönlése valószinűsíthető.
ómió
Pedig - efftársi "értesítés" szerint - "migráncs nincs is"!
Oposit
Elterelés. Azt eü katasztrófát álcázó bakondi riogató művek ismét beindult.
Sziszifusz
@ómió: 08:45
Bizony, bizony itt vannak migránsok Magyarországon is. Például Tiszzaújvárosban több százan éppen most kerültek karanténba.
Vagy például ott vannak az alföldi elhagyott tanyákban a nagykalapos román cigányok migránsok a purdéikkal együtt. Azok a gyerekek sem iskolába sem óvodába nem járnak. Itt nőnek fel vademberként . Ebből még sok probléma lesz.
ómió
@Sziszifusz: De mit tegyünk, ha nektek az a semmirekellő, magát eltartató fajtájuk az "idill, amelyik a kerítés alatt vakondmódi szerint jönne be!?
csak úgy....
hát persze,hogy gyünnek! élvezni szeretnék ök is a magyar dübörgést!
Sziszifusz
@ómió: 10:30
Egyik fajtára sincs szükség ! Ennek ellenére O Viktor és bandája mégis beengedi akiket megneveztem.
ómió
@Sziszifusz: Se az Unión belüli szabad munkaerőmozgásról, se a környező országok magyar állampolgárairól (a trianoni magyarokról) nem hallottál még? Biztos, ettől vagy "jó efftárs"!
SystemError
Minden fideszes majomnak megvan a kvalításainak megfelelő feladat. Az egyiknek migránsozni kell 4 évig, de van aki egyszerre tud sorosozni és migrénsozni is. Ők már az értelmesebb, összetettebb feladatokra felhasználjható emberi közé tartoznak Orbánnak...:)
Sziszifusz
@ómió: 10:48
Az ukránok, az unón kívül vannak, a kalapos cigányokról nem gondolom, hogy megérdemelnék a kiváló dolgozó megtisztelő címet. Egyébként pedig nagyon sok munkanélküli van itthon. Őket kellene normál bérért foglalkoztatni nem pedig az ukrán rabszolgákat sza-ért húgyért.
tudode
Büszke lehet őfélesége galerija, hogy az 1000 éves ország első, még a földi kutyákat is akadályozó pengés tankcsapdát littyentetett őfélesége tranzitországként a határra, elvárva más országoktól a menekültek befogadását/eltartását!
.
Azzal együtt, hogy őfélesége első térnyerésekor még
.
------ Orbán Viktor több millió bevándorlót vár
www.origo.hu/itthon/20010608orban.html
---------------------------------
.
Aztán a Charlie Hebdo békemeneten tolongva az első sorba jutott spéci fejébe, hogy a menekültekből is lóvét lehet csinyányi:
.
www.google.com/search?q=pint%C3%A9r+el%C3%A1rulta+h%C3%A1nyan+telepedtek+le+bev%C3%A1ndorl%C3%A1si+k%C3%B6tv%C3%A9nnyel&oq=Pint&aqs=chrome.2.69i57j6j69i59j46j0l3j69i60.5602j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
---------------------------------------------
.
Ellenben őfélesége munkaalapú izéjében vendégmunkások húzhatják a belüket
.
www.google.com/search?q=vend%C3%A9gmunk%C3%A1sok+magyarorsz%C3%A1gon+2020&oq=Vend%C3%A9gmunk%C3%A1s&aqs=chrome.3.69i57j0l7.7674j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
--------------------------------
.
Csak a tárgyilagosság kedvéért/céljávól!
.
Ez orbansztán!
.
Bélabácsi
Semmi pánik, a "migráncsok" nem hülyék, nem Magyarországon akarnak letelepedni, csak hallották Orbán néhány éve százezrével "buszoztatta ki" Őket Ausztriába. Szeretnék megvenni a BKV jegyet, aztán irány Ausztria, még ott is sokkal jobb mint itt !
Bélabácsi
@Sziszifusz: pl: Gödi SAMSUNG gyár, a futószalagok mellett fiatal magyarul nem beszélő ukránok vannak, br: 1800 Ft-os órabérért + ingyen lakás, kaja, utazás, SZTK ellátás. Szomszédaim kijelentették, Ők ennyi pénzért nem hajlandók dolgozni. Van éjszakai pótlék +50%, hétvégi +30%, negyedévente aki nem hiányzik prémium, olcsó pénzért vehet SAMSUNG TV-t, telefont, a mintaboltban. (innen hordják haza). Ukránok netto: 300 ezret, "sztahanovista" munkavállalók, akik szinte minden hétvégét bevállalnak 380 ezret is hazavisznek havonta, grivnyába átszámolva ez jó pénz, igaz ritkán járnak haza...
balos
Amit ez a fideSSes maffia elkövet az ország ellen,azt a tatár dúlással lehet megélni!
ómió
@Sziszifusz: A tőlünk elrabolt Kárpát-Ukrajnában még hivatalosan is kb. 180000 magyar él. Még akkor is, ha efftársilag ők már "ukránok" és megtagadandó tőlük minden magyar segítség! Az a "nagyon sok" itteni munkanélküli - ami egyébként harmada a böszmekorinak - még a vírus előtt is képtelen volt elhelyezkedni és akkor, amikor egyes ágazatokban már lasszóval keresték a munkaerőt, pedig "az ukrán" már akkor is itt volt! A "normál bért" meg a felséges "piacnál" kéne reklamálnod, amire anno még Kóka efftársadékkal együtt nyálcsorgatva vártatok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.