Távozásra szólította fel a közéletből Donáth Annát az igazságügyi miniszter a Hír TV szombati adásában, mert a momentumos EP-képviselő, "ország-világ előtt letagadta, hogy rendszeresen informális egyeztetéseket folytat Vera Jourova bizottsági alelnökkel a magyar jogállamiság" ügyében.

Ha Donáth Anna valóban komolyan veszi a jogállamiságot és a demokráciát, akkor a "lebukás" után azonnal távozik a közéletből – közölte Varga Judit.

Elmondta: Donáth Anna kiszivárgott videója bizonyítékul szolgál arra, hogy az ellenzék a kormány koronavírus-járvány elleni döntései ellen "uszítottak".

"Amikor a magyar kormány és a magyar emberek közösen azon dolgoztak, hogy a koronavírus-járvány következtében minél kevesebb ember élete kerüljön veszélybe és minél kevesebb magyar ember veszítse el a munkáját, akkor az ellenzéki európai parlamenti képviselők Brüsszelben és Budapesten is, egy előre megírt forgatókönyv alapján, a brüsszeli érdekeket képviselték, és álhíreket terjesztve a magyar kormány veszélyhelyzetben hozott döntései ellen uszítottak" – jelentette ki a miniszter.

Varga Judit megdöbbentőnek nevezte, hogy Donáth Anna kettejük szeptember 29-ei nyilvános vitáján letagadta a Vera Jourovával folytatott egyeztetéseit.

Tette ezt "miközben a most nyilvánosságra került felvételen büszkén számolt be arról, hogy mind Jourovával, mind Judith Sargentini utódjával folyamatos kapcsolatban áll és folyamatosan instruálja őket a magyar ellenzék politikai céljainak elérése érdekében" – hangsúlyozta.

Varga Judit szerint Donáth Anna nyilvánosságra került mondatai nemcsak rá és a Momentumra, valamint a magyar ellenzéki pártokra nézve rendkívül kínosak, hanem "lebuktatják" Vera Jourovát is, aki pénteken tagadta egy cseh napilapnak adott interjújában, hogy a jogállamisági jelentés kapcsán közvetlenül egyeztetett magyar ellenzéki politikusokkal.

A most "lebukott" momentumos képviselőtől hallottak alapján mindenki számára egyértelmű, hogy milyen forgatókönyv szerint, Vera Jourova és balliberális brüsszeli szövetségesei milyen álhírek alapján támadják Magyarországot, illetve, hogy kik álltak a koronavírus-törvény idején indított, "soha nem látott erősségű összehangolt támadássorozat mögött" – mondta.

"Szégyen, hogy egy világjárvány okozta egészségügyi válsághelyzet idején a magyar ellenzék tagjai így jártak el. Ha a Momentum EP képviselője valóban komolyan veszi a jogállamiságot és a demokráciát, akkor egy ilyen lebukás után azonnal távozik a közéletből" – jelentette ki Varga Judit.

Donáth Anna korábban a Facebookon azt írta, hogy márciusban, amikor a magyar kormány éppen a felhatalmazási törvény elfogadtatásával "küzdött" a hazai és nemzetközi porondon, Vera Jourová többször kikérte a véleményét mint Magyarország egyik megválasztott EP-képviselőjéét.

"Vera Jourovával egy pártcsaládhoz tartozunk, és mindketten egy igazságos, emberséges és biztonságos jogállamért dolgozunk" – közölte az EP-képviselő.

(MTI)

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mi köze van Varga Juditnak vagy a maffia bármely más tagjának ahhoz, hogy ki kivel beszélget, vagy akár egyeztet?
Semmi köze hozzá!
Orbán sem árulja el, hogy miért döntött ténylegesen egy olyan üzlet mellett, amit csak ő akart meg a Putyin.
Vagy hogy a Budapest-Belgrád vasútvonal megépítése miért jó Magyarországnak, kivel és miben egyezett meg ezzel kapcsolatban.
Vagy a legfrisebb: miért is vettünk 300 milliárdért 16 ezer lélegeztetőgépet? Ki egyeztetett a maffia tagok közül és kivel?
Úgyhogy ne pattogjon itt egy bűnöző szindikátus tagja, hogy ki mit is csináljon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
Bizony! Ha egy efftársnő még a fő műfajában, a hazudozásban is mellőzi a "mély összefüggéseket,"...!
csipetke
Hogy Donáth Anna lebukott?Mégis mivel?Ez a varga háttal ül a mozinak. Donáth csak a dolgát teszi ,és nem álhíreket terjesztett,hanem tényeket közölt,amiket itthon már mindenki tud.Már épp illő lesz,hogy az EU végre tegyen valamit az orbán rezsim ellen.Az lenne az igazi megoldás,ha az eu-s pénzek egyenesen odakerülnének,ahol pályáztak érte,és ne kerülhessen a fideszhez,mert akkor 'elolvad',mint a fagyi
Pálinkás Pál
Te vagy a szégyen és gyalázat seggnyaló lotyó...téged kéne eltakarítani a politikából a ducéddal együtt!!!
tudode
Varga Judit miniszterasszony fiatal létére nem fogja fel az átviteltechnika fejlettségi fokán , hogy az Európai Unió tisztségvisőit nem ejtették a fejükre, attól függetlenűl tisztában vannak a tagországa közjogi helyzetével, hogy bármelyik delegált képviselővel szót váltanának:
.
Nevezetesen 2011 óta, soros elnöksége során már őfélesége kimutatta a méregfogát, piaci kofa szinten védte a védhetetlent a Libe Bizottság, a Sargentini jelentés során, amellyel fel is függsztette a Néppárt a tagságát..
.
------- Orbán Viktor: Magyarország nem fog engedni a zsarolásnak - ECHO TV
.
www.youtube.com/watch?v=tu6zt9eUiMA&t=16s
-----------------------------------------
.
Mennyi értékes időt elpocsékol az Európai Unió azzal kapcsolatban, akit sem az apja senki nem tudott felébreszteni, hogy más szelekek fújnak Európában is.
-
Cinkosok országa lettünk!
balos
Szeretném megkérni a nemzethy i-gáz-seggügyi miniszter csúfságot,hogy húzzon el észak koreába,ahol tárt karokkal várják az ilyen szervilis megfizethető durvákat!
Béla333
Mi köze van Varga Juditnak vagy a maffia bármely más tagjának ahhoz, hogy ki kivel beszélget, vagy akár egyeztet?
Semmi köze hozzá!
Orbán sem árulja el, hogy miért döntött ténylegesen egy olyan üzlet mellett, amit csak ő akart meg a Putyin.
Vagy hogy a Budapest-Belgrád vasútvonal megépítése miért jó Magyarországnak, kivel és miben egyezett meg ezzel kapcsolatban.
Vagy a legfrisebb: miért is vettünk 300 milliárdért 16 ezer lélegeztetőgépet? Ki egyeztetett a maffia tagok közül és kivel?
Úgyhogy ne pattogjon itt egy bűnöző szindikátus tagja, hogy ki mit is csináljon!
RonaGyuri
Több mint egyszerű Őfenesége sértés!

Szájjártó szerint aki nem ért egyet Orbánnal az minősített hazaáruló, sőt kiírja magát „a kulturált európai politikusok közül”

A derék rémHÍRTV pénteki műsorában adta közre a külgazdasági és külügyminiszter nekik adott interjúját:

Így fogalmazott: „Egy ilyen nehéz időszakban elárulni a magyar nemzeti érdekeit, az szerintem olyan főbenjáró bűn, amelyet követően (…) a kulturált európai politikusok között nem sok maradása van az ilyen cselekedet végrehajtónak”.
Mindezt azért, mert Donáth Anna a momentumos párttársainak „bevallotta”, hogy rendszeresen beszél Vera Jourovával, az Európai Bizottság értékekért és átláthatóságért felelős alelnökével! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: most olvastam valahol a jogos felvetést: az állami közbeszerzéseken rendre taroló Szíjj László adriai jachtján nyaraló Szijjártó akarja megmondani meg, hogy ki számít a kulturált európai politikusnak!!
kereső
Magyarország legújabbkori történelmében egyetlen politikus volt, aki kezdeményezte Magyarország elitélését nemzetközi fórumon. Azt az aljadékot orbán viktor hivják, és jelenleg az ország miniszterelnöke.Bizonyára ezért IS érdemelte meg.
"Lisszaboni ülésén Burma és Kuba mellett Magyarországot is elmarasztalta Kereszténydemokrata Internacionálé végrehajtó bizottsága. A Fidesz javaslatára azt állapították meg, hogy a legutóbbi parlamenti választásokat követően több alkalommal sérültek az alapvető politikai és állampolgári jogok, a rendőrséget pártpolitikai alapon befolyásolják, illetve a magukat ellenzéki gondolkodónak érzőket megfélemlítik, és eltávolítják az állami szférából. Az ülésen jelen volt Orbán Viktor is, mint a Kereszténydemokrata Internacionálé egyik alelnöke. Kovács László külügyminiszter szerint soha egyetlen magyar ellenzéki politikus nem fogadtatott el hasonló határozatot a saját hazájáról az elmúlt tizenhárom évben. Kovács szomorúnak tartja, hogy a Fidesz és személy szerint a volt miniszterelnök, Orbán Viktor ilyen mélyre süllyedt. A külügyminiszter valótlannak nevezte a vádakat, mert szerinte Magyarország betartja az európai normákat. Mint mondta: Orbán Viktor 2000 őszén, még miniszterelnökként éppen amiatt bírálta az ellenzéket, mert szerinte a nemzetközi sajtóban tett nyilatkozataikkal ártottak Magyarország érdekeinek. Hozzátette: az ügyben megteszik a szükséges diplomáciai lépéseket. Orbán Viktor nem nyilatkozott arról, hogy a Fidesz miért terjesztette elő a javaslatot. Helyette Hende Csaba, a "Szabadság Kis Köre" polgári kör tagja egy sajtótájékoztatón azokat a szerinte jogsértő eseteket sorolta, amelyekre a polgári körök hívták fel a figyelmet. Az MDF-es politikus szerint a Fidesz meghallotta a polgári körök segélykiáltását és ezért vitte a nemzetközi nyilvánosság elé az ügyeket. "
Mindez történt 2003-ban.Már akkor azzzal vádolta az ellent, amit aztán ő maga megtett.
Gazella
Juliska... Milyen magyarnak tesztek ti jót az EU parlamentben??
Pont ellenkezőleg ti tesztek keresztbe a magyar népnek!!
Mit gondolsz az EU külföldi képviselők olyan hülyék mint ti??
Hát nem!
Pont ezért nem a kormány fogja kapni ezek után az EU pénztámogatást, hanem az önkormányzatok!
relatív
Ennyire hülye csak egy mai ma regnáló miniszter lehet, hiszen ilyen ' felszólítást ' normális közszolga meg nem engedne magának egy normális országban !!!
Lepényleső
Abban az esetben ha hazudott mennie kell,mindazokkal együtt akik tették ugyanezt?
Ez néhány főssé apasztaná a fydest,vagy eltűnnének örökre mint a közpénzek feszt?
RonaGyuri
@Lepényleső: mért tudsz olyanról a Fideszben aki nem hazudott???
Clavigo
Farkas ,,dzsuker ,,florijján,,,Simonka stb. nem zavarja a kényes ízlését ?
advocat
Juditka! Majd akkor amikor Petike az Adriázás és a helikopterezés után! Lécci' egyforma mértékkel mérni! Egyébként is akkor tárgyal egy vezetővel, amikor az kérdez, vagy kéri, hogy segítsen.
Persze ezért a pénzért, meg a kiadott lakás helyett felvett havi 300.000.-rért is! A miniszteri fizetésed meg akkora, amekkorát én egy ÉVRE kapok nyugdíjként! Azért nem vagy egy Machiavelli. Sem.
Gyurka80
@kereső: És ezután jött 2006 ahol szerinted nem sérültek az emberi jogok?Pedig nagyon is!
RonaGyuri
Még egyszer a derék külgarázda pénteki kinyilatkozásáról

Többekkel beszélgettem Szájjártató otromba kirohanásáról

Két dolgot meg kell még jegyezzek:
Egyfelől a kinyilatkozás stílusa és több momentumában konkrét megfogalmazása erősen hajaz az MSZMP-KB kinyilatkozásaira, amiket az ENSZ „magyar kérdés” vizsgálata kapcsán 56-után tettek!
Másfelől ad „Egy ilyen nehéz időszakban elárulni a magyar nemzeti érdekeit, az szerintem olyan főbenjáró bűn”. Nos egy ilyen nehéz időszakban valóban főbenjáró bűn: azoktól, akik ilyen időkben milliárdokat kotyavetyélnek el felesleges, szar minőségű és gyakran használhatatlan eszközökre!!! =))
advocat
@Gyurka80: Igazad van! Akik felgyújtották a fél várost, és előtte összehugyozták a Kossuth teret, és okozták a rendőrök sérüléseit. (Több volt a sérült rendőr! Olvasd el az ezügyben megjelent mocskos komcsi Boross Péter interjút, a 168 órából.) Meg előtte e tv székház! Stb.
csipetke
Donáth Anna csak az igazat mondta,de ez csípi a fidesznyákok szemét. Julis csak azt teszi,amit a gazdája elvár tőle. Tulajdonképp az egész fidesz-bagázs lemondhatna luxusrepcsizésért,hajókázásért,sokmilliós vadászatokért,stb.Vagy ami most a legégetőbb,mi a büdös nyavalyának ül a nyakunkon orbán,ha arra se képes,hogy helyretegye matolcsit,aki miatt rohadtdrágán vásárolunk. Mikor orbán ellenzékben volt, akkor tudott pampogni,hogyha az euró eléri a 300 ft-ot,a miniszterelnöknek le kell mondania. És most mi van?Most lehet mesterségesen lent tartani a forintot?Azt senki nem tudja megmagyarázni,hogy ebből orbánnak nem származik semmi haszna...Nem Donáthnak kellene lemondania,hanem a kártevőknek..
tudode
Micsoda dolog az, hogy Varga Judit, és Donát Anna beszélgetésekor nem mondta el, hogy beszélgetést folytatott Vera Jourovával?
.
------ Varga Judit kontra Donáth Anna – a teljes, élő vita (2020. 09. 29.)
www.youtube.com/watch?v=e7y_XvPr294
----------------------------------------------
.
Ha egy un. iGAZSÁGÜGYI szolga nincs tudatában azzal, hogy az egész csak egy olcsó színjáték, mentegetése a menthetetlennek, azaz az, hogy őfélesége nem is miniszterelnök, csak egy bársonyfotel bitorLÓ!
.
Őfélesége demokráciája nem "beteg", hanem virtuálisan már egy
.
-------- Eltemetett demokrácia – Vörös Imre volt alkotmánybíró szerint államcsíny történt
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/eltemetett_demokracia_voros_imre_volt_alkotmanybiro_szerint_allamcsiny_tortent
---------------------------------------
.
Alea iacta est!.
Nessy
Drága (i)gazságügyi miniszter asszony! Ha jól tudom, szólás és vélemény szabadság van. Arról nem is beszélve, hogy a saját párttársával talán nyugodtan beszélhet, az önök engedélye nélkül! Abban mi az a hazaárulás, ha a hiradásokban is megjelenő tényeket megbeszéli vele? Azt méltóztat gondolni, hogy a XXI. században nem látják, nem tudják Donáth Anna nélkül is, mi történik kis hazánkba?
Csizmás Kond
Lehet ragozni a dolgot viszont bebizonyosodott hogy egyes, korban még éretlen képviselők nemhogy rosszul kezelik a hazájuk sorsát hanem el is kérkednek vele.
A kormányt is lehet utálni, viszont aki a hazaárulással felérő dolgokkal próbál ugymond szolgálni valakit az ne csodálkozzon, hogy ha rosszabbra fordulnak a dolgok kötélen végzi.
vitriol
kénytelen vagyok megkérdezni: ki az a varga judit? Talán főnöke Donáth Annának, hogy lemondatná őt amiért kimondott egy igazságot, amiről a kormánypárt 10 éve hazudozik?
csak úgy....
@Csizmás Kond: gyogyós cirmos! hány éves vót a fönököd 1989 ben?
azóta beérett faxán..,már minden vót a politikai palettán csak énekes kódis nem.
te attol vagy konzervatív,hogy ragaszkodsz a megszokott meleg segghez..
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...mert marhára nehezen megy nálad a gondolkodás!
Egy korsó hideg barna
"Amikor a magyar kormány és a magyar emberek közösen azon dolgoztak, hogy a koronavírus-járvány következtében minél kevesebb ember élete kerüljön veszélybe és minél kevesebb magyar ember veszítse el a munkáját...

Ez az alja szöveg még a holliktól is nagyon primitív lenne.
surdilloFUJT
@Csizmás Kond: Aq..va nénikéd idióta,te miért beszélsz meg mindent elvetemült aljas fidessnyaloncokkal???
surdilloFUJT
@durbincs: Mondtam már,hogy a svábhegyi beteg szamárcsődör húzzon a himbilimbijére,te agymosott állat???
csak úgy....
@surdilloFUJT: neki hiába is mondanád! fideszes mesterséges intelligencia, próba darab.
Gyurka80
@advocat: Ha a te szemedet lőtték volna ki másképp látnád!
Csibi
Hihetetlen, hogy van aki még elhiszi, amit Donáth Anna hazudozik!
solidedge
@Gyurka80: A szemet nem kilőtték, hanem megsebesítették annak az önmagából kivetkőzött vadállatnak aki részt vett Budapest szétverésében, rendőrök megsebesítésében. Arról senki sem beszél közületek hogy több, mint 100 rendőr sérült meg. Egy hülyegyerek betondarabot dobott a rendőrök közé, kettőnek eltört a lába. E logika alapján a rendőr lábtörő bandáról is lehet beszélni.
solidedge
@Gyurka80: Hogy értsd miről beszélek: "A demonstrációk biztosításában részt vevő rendőrök közül az ORFK adatai szerint összesen 399 fő – ebből az MTV-székház ostromakor 216 fő – szenvedett sérülést, közülük 352 fő könnyen, 47 pedig súlyosan sérült. 34 rendőr került kórházba, a munkavégzés alóli felmentések száma pedig október 31-ig 4156 nap volt. A súlyos sérülések körében koponyatörés, kéz- és lábtörések, lapockatörés, súlyos ízületi rándulás, halláskárosodás, égési sérülés szerepel, míg a könnyű sérülések között említendők a mellkas-, törzs- és végtagzúzódások, a könnygáz okozta ártalmak, agyrázkódás. A kórházi kezelés körében sor került égési sérülés miatti plasztikai műtétre."
Gyurka80
@solidedge: Rosszul tudod a szemkilövetést járj utánna !
csak úgy....
@Csibi: hihetetlen,hogy orbánnak valaki még10 év után is bedöl...,persze a krunepli nagy úr,mert abbu lehet fözni is..
solidedge
A Fidesz új neve: Fikosz. Fiatal Krumplit Osztogatók Szövetsége.
teuton
@Gyurka80: A csöcseleknek akazstofa jar, a gumilövedekert kar volt!
Aki Én
@Gyurka80: Kinek lőtték ki a szemét???
kereső
@Gyurka80: Miután a fideSS ááltal megszervezett, és feltüzelt focihuligánok megkisérelték alkotmány ellenesen megdönteni a törvényesen megválasztott kormányt, miközben felgyújtották fél Budapestet ( a hirtv forradolmar hivta a külföldi partnereit), mégis mi a jó fenét vártál? ?Milyen joga sérül a rendőrökre támadónak?He???A sokadik felszólitásra sem-oszolt a "hazafiak tömege". És ne gyere most a belarusz példával- ott egy elcsalt választás utáni törvénytelen hatalom ellen tüntetnek.
volvós
@durbincs: Takarodj a mocskos román anyádba te köcsög ...
Gyurka80
@Aki Én: Google a barátod! Segítek, nézd meg, mert hiányos az ismeretetek:
www.youtube.com/watch?v=ZjQL3Gjt-c8
volvós
@durbincs: Takarodj a mocskos román anyádba te köcsög
simmering73
@durbincs: Megb@szod anyád oda-vissza, tétre befutóra.
csak úgy....
@durbincs: a fideszes mesterséges intelligencia prototipusa?
Eladott Ország
Az már most már elég jól látható, hogy Varga Judit nem lesz Justicia, az igazság és az erkölcsi erő istennője. Az az igazság, hogy a római mitológiában nem szerepel sem a fidesz, sem a kereszténydemokraták. Vagy mégis? Kérdezzék meg Káslert! Kis kornyika' meg dekázás és feledve van, hogy szinte zéró jogi gyakorlat lett belőle igazságügyi miniszter Aligha lehetne két annyira ellentétes szellemiséget találni, ami Deák Ferencnek ill. Varga Juditnak a lényege. Az előbbi személyében a "haza bölcse", az első a haza - amiről tudjuk, hogy nem lehet ellenzékben - kisajátítója, és mint ilyen megrontó …A haza mindenek előtt ! Deák Ferenc és Varga Judit ? - mocskolódás, szidás, hazudozás ! - mindenek előtt !
Judit a Justicia : EU és Orbán a mérlegen
azonnali.hu/attachment/0032/31770_copy_1_vargaj3.jpg
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120660903_911495495923851_2868545115733775765_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=vRswGHDFaQkAX_FRedL&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2bb6874213b9892635b522fd24279628&oe=5FA9BCB3
csak úgy....
@Shikari: et ma már 100 X mondtad! milyen madár vagy te tibim ? csak nem tyukeszü?
grincss
Juditka drága!
Dekázni, zsonglőrködni, hegedülni már tudsz, szaxizni mikor fogsz és mennyiért?
Eladott Ország
@Gyurka80: tegnap, 21:22 ♦ 2006 illibernyák tüntetés a "konzervatív keresztény nemzeti fiatalok demokratikus tüntetése "és 2020 a libernyák tüntetés a " libsi-bolsevista csőcselék tüntetése"?
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/119262730_320020582614120_1659080678525335988_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=825194&_nc_ohc=OJtW_oT7xO8AX-7yATz&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=99c8a7d97e167952cf543e4294c15205&oe=5F9E4DFC
csak úgy....
@grincss: harapós csajnál ne kérdezz a "szaxira" ! nem illik és veszélyes..
simmering73
"Az Orbán-rezsim, amely megdöntötte Magyarországon az alkotmányos rendet, s a hatalom kizárólagos birtokosaként önkényuralmat, az Unió első fasiszta államát működteti, “Magyarország” elárulásának nevezi, ha a hatalmon levő orbáni bűnszervezet jogtiprásait az EU elé tárja egy EU-képviselő. Magyarország érdekeit és Magyarország polgárait védi az, aki ezt megteszi. Hazaárulónak azt tekinthetjük, aki megszállta Magyarországot, kisajátította magának, a tulajdonának tekinti és felszámolta az alapvető emberi jogokat, a polgári szabadságot, a szabad civil életet, a szabad sajtót, a szabad oktatást, tudományt, kultúrát, a törvény előtti egyenlőséget, a szabad parlamentet és a hatalom leválthatóságát."
nepszava.us/hazaarulas-az-lenne-ha-az-ep-kepviselok-nem-tarnak-fel-a-magyar-diktaturat/
kulabombaafityiszre
Azért Donáth választott képviselő,Varga meg egy csicska,ráadásul nekem olyan férfi-nénis.
Gyurka80
@Eladott Ország: Bolond vagy ha a kettőt hasonlítod!
Gyurka80
@simmering73: Jajjjj aki bartust olvas ott nagy a baj!
Gyurka80
@kulabombaafityiszre: A donáth-ot nem választották, listán jutott be okostoji.
Aki Én
@Gyurka80: Szerintem neked hiányosak az ismereteid:

,,A tömegbe lövetést hiányolta a fideszes képviselő 2006-ban"
nol.hu/belfold/a_tomegbe_lovetest_hianyolta_a_fideszes_kepviselo_2006-ban_-994151

Biztos nem láttad, hogy felhergelt huligánok napokig tartottak rettegésben százezreket, felgyújtották a fél várost, tankot kötöttek el, betörtek és kirabolták a TV székházat...
Nektek ezek a hősök. Ugyanakkor ha törvény adta jogaikkal élő megválasztott képviselők bemennek a TV székházba, az felháborít, büntetésért kiabáltok. Ha fiatalok demokratikus jogaikkal élve tiltakoznak a bolsi típusú lépések ellen, akkor felháborodtok, elszámoltatást követeltek.
Szomorú látni azt a nagyfokú butaságot, kettős mércét.
Jozefina
Ha valakinek menni kéne az éppen Varga kisasszony!!!
nezelodo
Istenem, ha mégis távozna a közéletből, kin gyakorolná ez a hívő keresztény KISZ titkári gyülekezet a karakter gyilkolászást ezután? Szerencsétlen fürkészek úgy szaladgálnának és tülekednének a lehetséges áldozatok után, mint Kínában a használhatatlan szuszogógépek megszerzésért!
kulabombaafityiszre
@durbincs: október 13., 21:05
Felfogom hogy hülye vagy a fene a kurva anyádat.
Csibi
@Eladott Ország: Van némi igazság abban, hogy a meggyőzés nehéz dolog!
Idióta embert meggyőzni arról, hogy idióta, NEM LEHET!
Nem is próbálkozom, hogy meggyőzzelek!
csak úgy....
@durbincs: te fizeted a gyerektartást a kis muki után?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.