13 óráig a választásra jogosultak 24.37%, 18 935 fő szavazott Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében az időközi országgyűlésiképviselő-választáson – derül ki a Nemzeti választási Iroda adataiból.

Itt a legfrissebb számadat a szerencsi választásról

A valasztas.hu adatai szerint a legutóbbi parlamenti választáson, 2018. április 8-án 13 óráig a választók 38,69 százaléka jelent meg az urnáknál. Az országos átlagadat 42,32 százalék volt.

A posztért öt jelölt indul. A szavazólapokon – sorsolás alapján – a következő sorrendben szerepelnek a jelöltek: Biró László (Párbeszéd-MSZP-DK-Momentum-LMP), Váradi Gábor (független), Koncz Zsófia (Fidesz-KDNP), Sóváriné Bukta Erika (Demokrata Párt), Tóth Ádám (független) – írja az MTI.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Horizont: Gondolom ,,tegnapelőtt " hozták össze "...Mára már tömegpárttá vált Szerencsen...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Horizont: Gondolom ,,tegnapelőtt " hozták össze "...Mára már tömegpárttá vált Szerencsen...
Clavigo
@Horizont: Gondolom ,,tegnapelőtt " hozták össze "...Mára már tömegpárttá vált Szerencsen...
tudode
Ha byer, ha veszít az un. összefogás fogcsikorgató valami, addig őfélesége koptatja a bársony fotelt, amíg nem lesz rossz időben rossz helyen, és mindannyiunknak meg kell koplalnia a IV. köztársaságot, na nem az alptörvény, a IV. Köztársaság asztalánál!
.
www.google.com/search?q=Alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+asztala&oq=Alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+asztala&aqs=chrome..69i57j0.6565j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------------
.
!!!
,
NKF
NKF
Kiváncsi leszek a részvételre!Én 30%-ra tippelek.A 2/3-d meglesz,majd vesznek két
"független"képviselöt és kész.Majd elücsörögnek másfél évet,jó pénzért mindent.
nemkati
@Shikari: Ja, azokat a függetleneket is fIdesz vette meg. :)
jesz
mindegy is hányan szavaznak, csak jó helyre húzza az ikszet a nép...ha mégsem, akkor majd újraszámláljuk...és akkor már ott lesz az iksz, ahol lennie kell.
Nessy
Nem ok nélkül szüntette meg a fidesz a kétfordulós választást. Mert az ellenzék még mindig nem ébredt föl! A választás előtt csak a nevében létező kis pártok, magányos függetlenek indulnak. Igy a fidesznek 30 - 35% szavazat elég a győzelemhez! Az egy - egy felállástól fél, mint macska az esőtől. 2014. 2018 ban is milliárdokkal finanszírozott kamu pártokat, levélszavazókat, voks túristákat! Ha második forduló lenne, ezekre már nem számíthatna, és az már számára nem lenne minden esetben nyerő!
verőce21
Dr. Zsófika nem cigány...!

Ha ennek ellenkezőjét állítják lipsiék, elmondhatják, kikaptam egy”cigány”lánytól vagy elvert egy kiló krumpli...
verőce21
Jakobinus Péter, a történelemtanár, ez a tesztoszteron-túltengő, az avasi Pataky Attila-hasonmásversenyen is csak a kilencedik helyet elérő kis mitugrász-akarnok, nagyon elszámította magát.
Azt gondolta – és erről minden bizonnyal meg tudta győzni Ferenc testvért is – hogy az ebben a térségben jelentős, hagyományosan antiszemita és cigányellenes lumpen, baloldali szavazókat nem zavarja Bíró László "judapestezése", sőt, még tetszeni is fog nekik, és jól behúzza a körzetet.

Hogy illik rád a zakó Jakab? Nem szorít?
advocat
@Shikari: Persze mert téged megfizetnek. És ne feledd az ország 52 %-a más "vallású".
verőce21
Jólesik újra és újra leírni, és jólesik újra és újra olvasni is.

Az ellenzék vasárnapi veresége a szerencsi időközi választáson jó néhány politikusukból kihozza az emberalatti ösztönlényt.
Gréczy a hírre egyből magához nyúlt... Kunhalmi nekiszaladt a legelső ajtónak.., Bangóné a földre vetette magát és számolni kezdte maga körül a patkányokat,..Hadházi megmássza az Eiffel tornyot kívülről...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.