Rollerest gázolt halálra egy turistabusz a XI. kerületi Fehérvári úton vasárnap délelőtt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Turistabusz rollerest gázolt halálra Újbudán

Hadházi Kornél elmondta: a turistabusz és az elektromos rollerrel közlekedő férfi is párhuzamosan haladt egymással a Fehérvári úton a belváros felé. Az ütközés akkor történt, amikor a busz jobbra kanyarodott a Hauszmann Alajos utcába, az egyenesen haladó rolleres pedig nem tudott megállni, és a jármű alá csúszott.

A rendőrség korábbi közlése szerint egy gyalogos volt az áldozat.

A balesetben a húsz év körüli távol-keleti rolleres férfi a helyszínen életét vesztette, a turistabuszon egyedül utazó sofőr nem sérült meg – tette hozzá a szóvivő. Az áldozat közösségi megosztáson alapuló rollert használt.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: emberéleten csak egy idióta viccel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Kell ilyen baromságokat a forgalomba engedni...
Aki Én
Mit keres valaki egy gyermekjátékkal a forgalomban az úttesten?
colibri
Fogy a magyar! Ez ma már a sokadik halálos baleset és még csak délután van. A koronavírus növekvő áldozatainak számáról nem is beszélve...
csak úgy....
@Shikari: emberéleten csak egy idióta viccel!
jesz
nagyon vigyáznom kell ha például a Ferenckörúton, Üllőin autózom, de a Bartók sem jobb...a villanyrolleresek repesztenek rendesen...nincs rendőr, aki figyelmeztetné őket..
Ott a Hauszmannál a rolleres miben reménykedett? Hogy a kanyarodó busz megvárja amíg ő elszáguld? Aki ott már kanyarodott busz méretű járművel, az tudja, hogy nem elég egy tükröt nézni..túl keskeny a hely a kanyarodáshoz a busz méreteihez képest.

Persze ez még nem ok egy gázoláshoz...
simmering73
@Shikari: Aztán ha az ember azt mondja, hogy inkább vert volna bele apád a klozettba, megsértődsz.
csagyi
@csak úgy...: Nem viccből kívánja,ezért tartják,ugyan a fogalomról halvány sejtése sincs. Csak van egy jelenleg aktuális lista és ebből a kottából játszik.
Aki Én
@Shikaritka hülye: Neked roller sem kell. Téged előbb-utóbb a saját szomszédod fog agyonbaszni, te elmebeteg tetves korcs :-)))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.