Tállai államtitkár úr, ahogy mi, egyszerű, természetközeli alattvalók ezt mondanánk: fajtájának kitűnő egyede. Lakájnak is kitűnő, szépen öltözik, követi az éppen esedékes illiberális divatot. Ja! Divat! Büszkén mondhatjuk, megérte a svájci magániskola, még akkor is, ha vért pisáltunk, annyiba került nekünk, de, hogy az isten áldja meg Récsölke két dolgos kezét, ilyen outfitje egyetlen libernyák európai kormánynak sincs. Talán Észak-Korea.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mókás egy fickó ez a derék Tállai

Ki mondta, hogy miért pont „közgazdász, üzemgazdász, Mezőkövesd volt polgármestere, fideszes országgyűlési képviselő, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke, országgyűlési képviselői és pénzügyi államtitkár”-nak kellene ösmernie az elemi számtant

Az MTI jelenti: „2019-ben 332 milliárd forint volt az az összeg, ami a gyermekvállalás elismert költségeként adókedvezmény formájában a családoknál maradt. ,,, tavaly a családi kedvezmény révén átlagosan több mint 330 ezer forinttal költhettek többet gyermekeikre a családok - tájékoztatta Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára az MTI-t.”!
Ami – igaz az ortodox – matematika szerint 1 millió családra utral! Nos a KSH szerint a háztartások száma 4,3 millió, amiből családosnak tekintenek 3 milliót!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csak a rend kedvéért

szó sem kehet számolási hibáról

Egy olyan potentátnak, aki szinte nem is találkozik a milliárdosnál kisebb nagyságrenddel, zsigerileg tisztában kellenen lenni azzal, hogy a milliérd az ezer millió. Azaz a 330 milliárd az 330 ezer millió!!
Pont olyan, mint az, hogy annak, aki otthon megtanult késsel villával enni segg-részegen sem kerül a kezébe fordítva a kés!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Ki mondta, hogy egy egy NAV elnöknek ismerni kell a matematikai fogalmakat, nagyság rendeket? Lehet, hogy akkor már nem is lenne alkalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.