A filmrendező a szlovák Sme-nek magyarázta el, hogy mi folyik a Színházban. Minden értelmiségit elűzött a köreiből, csak a vakon hívők maradtak. Semmi mást nem kínál, csak agresszivitást, vagyis a célja a szimpla rombolás. Elsősorban a hozzáértés hiánya nyilvánul meg minden fronton. Mondom fronton.

Forrás: msn.com
Feltöltő: Peller Anikó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"A kormány már nagyon gyenge. Nincs szellemi bázisa, Orbán minden értelmiségit elűzött a köreiből, csak a vakon hívők maradtak"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Láttam. Azt hiszem a hatodik Tragédia rendezés és szereposztás volt, amit láttam, ugyanis a szívem csücske valamiért a darab. Valóban elég megosztó lett. Szarvas Gábor pl. olyan gyenge Ádám volt, amilyet még nem láttam. Major Tamás a gonosz, rosszindulatú Lucifer volt. Kálmán György a tiszta értelem és logika ördöge. Ungvári a kissé kaján, de jóindulatú bukott angyal. Alföldi némi cinizmussal figyelte, Ádám bukdácsolását.
Nessy
@Shikari: ha többször nézel meg egy darabot, tilos az előzöhöz hasonlítani! Még egy operát is megváltoztat a szereplők habitusa, énekhangja, ének stílusa. Más szemmel nézte az ember a klasszikus jelmezben éneklő főszereplővel. és más szemmel Tokodi Ilonával, aki mint Aida egy "kis fekete" ruhát viselt.
Nessy
@Shikari: Az az érzésem, valóban más az érdeklődési körünk!
Nessy
@Shikari: Milyen jó lenne ezt az élet más területein is így látni. :-)))
Nessy
@Shikari: Ennek már semmi köze a színházi kulturához.
Peller Anikó
"A szocializmus legalább valamilyen ideológiai alapra épült, de Orbánnak még ez sincs. Ez itt már nem baloldaliság vagy jobboldaliság kérdése, ez a kormányzó hatalom színtiszta maffia"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.