Ezúttal egy német rendszámú autót vezetett, mikor a rendőrök lemeszelték. M. Richárdot pár hete ítélte az első fokon eljáró bíróság több éves börtönbüntetésre a Dózsa György úti halálos baleset miatt, a büntetés egyik tétele a jogosítvány elvesztése volt. 

A Bors egyik olvasójának sikerült lencsevégre kapnia pár napja, hogy a 2017. májusi Dózsa György úti halálos baleset miatt szeptember végén első fokon négy év fogházra és négy év közügyektől eltiltásra ítélt M. Richárdot (aki a kecskeméti maffiaperben is vádlott volt) lemeszelték a rendőrök egy autó volánja mögött. 

Hiába tiltották el örökre a vezetéstől, megint a volán mögött bukott le M. Richárd

Az elsőrendű vádlott M. Richárd (b) az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2020. szeptember 30-án. A bíróság négy év fogházra ítélte első fokon és véglegesen eltiltotta a járművezetéstől M. Richárdot halálos közúti baleset gondatlan okozása, valamint garázdaság és könnyű testi sértés miatt.

Fotó, címlapkép: MTI/Mónus Márton

Ez már csak azért is érdekes, mert a férfit örökre eltiltották a vezetéstől, vagyis jelenleg nincs jogosítványa, így semmi keresnivalója sem lett volna a kormánykerék mögött.

A Borsnak az olvasó jelezte, a Váci úton történt az eset, a férfi egy német rendszámú Mercedesből lett kiszállítva, majd igazoltatás után lezárta az autót és gyalog távozott a helyszínről.

A lap megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság a következőt közölte:

Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Két észrevételem lenne:
1. "" Ellenőrzés után lezárta az autót és gyalog TÁVOZOTT. "". Ebben már az a röhej, hogy ez a sorozatos bűnelkövető fogja magát és távozhat. A rendőr pedig simán elengedi.
2. És vajon ezzel a mentalitással élőtől mire számítottak/számíthattak? Netán mást vártak/várhattak?
Persze: Az ilyen (és éppen ilyen) emberek kellenek bizonyos, a Fidesz által nyíltan nem vállalható, akciókhoz. Addig pedig védett személynek fog minősülni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Bizony bizony ennek a szarjankónak kéne pórázon vezetve egy istállóban jászolhoz kötve megtérni.
vitriol
pintér maradjon a kaptafájánál, mert a rendőrségnél egyre rosszabbul mennek a dolgok, pedig már "2 hét" bőven eltelt. Most az egészségügyet is padlóra fektetik az ő "segítségével"!
kissé felnőttem
hát ugye aki valakinek rokona vagy boldog őse ... azt az atya meg az ur meg a helyi istenség is ... hát ?
ez a jog vagy ez az állam?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Milyen jóarcú ember...még szerencse, hogy ezek szabadlábon garázdálkodhatnak. Kilövési engedély? Valami?
Sámannus
Elfelejtették a bűnözéstől eltiltani. Már ha ezt tették volna sok golóbissal a lábán be sem fért volna a kocsiba
Sámannus
Lettél volna törvénytisztelő te szaros má nem láthatnád a napot a büdös életben sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.