Fontos odafigyelni, mert tünetmentesen is fertőzhetnek.

Fontos figyelmeztetést adott Müller Cecília – Így kerülhetjük el azt, hogy ismerőseink akaratukon kívül megfertőzzenek minket

A koronavírus a tünetek megjelenése előtt 48 órával már fertőzhet – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn.

Müller Cecília a higiéniás szabályok betartását kérte mindenkitől. Úgy fogalmazott: a bevezetett szabályok működnek, ha betartjuk azokat, tudjuk laposítani a járványgörbét, ami a koronavírus első hulláma alatt is cél volt. Felhívta a figyelmet a maszk helyes használatára, a távolságtartásra, és arra, hogy nagy felelősség hárul mindenkire. Fontos, hogy saját magunk, közösségünk és családunk egészségének megtartása érdekében ne lanyhuljon a figyelem – kérte az országos tisztifőorvos.

Forrás: MTI

Kép: kormany.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Nyírfa: neki olyan nem lesz...hiszen ő csak a vezír szócsöve!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Nyírfa: neki olyan nem lesz...hiszen ő csak a vezír szócsöve!!!
Gazella
Az első huulámnál hagyni kellettt volna, hogy végig menjen a covid. Most nem lenne kapkodás és másikra mutogatás.
Meg sokkal kevesebb állitolagos fertőzött lenne
Nyírfa
@Pálinkás Pál: Ha egy férfi lelkiismeretlen, leginkább megvetést érzek. De, ha egy nő, mindig rácsodálkozom, hogy milyen teremtménye ő a világnak, hiszen pont az ellenkezőjét teszi annak, amiért nőként született.
Nyírfa
@Gazella: Szerintem ismerjük meg valamennyire a vírus természetét, ne engedjük zabolátlanul rá az emberiségre. Senki nem akar áldozattá válni, elveszíteni a szeretteit.
namihami
Cilinéni, akkor talán a saját párttársaidat kellene a kampányakcióik előtt betanítani a maszk helyes és egyáltalán, A!!! használatára.
Kezdhetnéd talán a Pacalsziszivel vagy a Kakaspetivel. Mert náluk még komoly hiátus mutatkozik az általad elmondottak betartásában. A többi mellett persze.
voltmárjobbis
"A koronavírus a tünetek megjelenése előtt 48 órával már fertőzhet – közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján hétfőn."
Idióta hülye picsa:Akkkor senkivel sehol és hogy ne? És a tanárok a gyerekekkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.