Gyurcsány Ferenc is kezdene készülni 2022-re.

Gyurcsány Ferenc komolyan megmondta véleményést a szerencsi választásról

A politikus szerint nehéz idők várnak a borsodi körzetre.

"Kutya nehéz lesz. Valójában csak egy dolgot tudtunk meg tegnap a borsodi időközi választásokon. Azt, hogy kutya nehéz lesz 2022-ben. Az alapképlet nem fog megváltozni. Becstelen ellenfelet kell legyőzni, melyben az orbáni önkény minden fegyverét mozgósítja ellenünk"

- írta közvetlen azután, hogy öt százalék előnnyel nyerte meg a Fidesz jelöltje a választást.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Megmondhatná egyszer végre valaki a prímszámok szakértőjének, hogy ebben választási rendszerben nem lehet legyőzni azt, aki 50 százalék fölött szerez...!

Az tény, hogy egy nácit még kommunista és liberális támogatással sem sikerült bejuttatnia az európai baloldali demokratáknak a magyar Országgyűlésbe. Pedig nagyon igyekeztek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Túl nagy a szád ,román bocskor.. ..Alkalmas lennél pottyantós klozettnek,,te köcsög.
Nyírfa
@kereső: 12.47

Hát, ennél pontosabban meg sem jelölhetnénk: az utolsó utáni lehetőség volt.
Még üzemelt a Népszabadság, amikor óriási vitákba bocsátkoztunk, vonuljon-e ki az ellenzék a Parlamentből, vagy több hasznot hoz, ha bent maradva próbálja kontroll alatt tartani a kormányt. Mindkettő mellett találtam érveket, de, az biztos, hogy sokkal nagyobb respektje lenne ma a baloldalnak, sőt, meg is nyerhette volna a 2018-as választásokat, ha bátran meglépi a rendszerváltás legnagyobb horderejű lépését, és nem kollaborál a fidesz-szel.
kereső
@Nyírfa: Figyeled? Mekkora pofon lett volna az állampártnak,/orbánnak ha már a bozgor is a "képviselők" pártjára áll.
Nyírfa
@Shikari: A világod keresztmetszete szűk, és nem tekintem feladatomnak tágítani. Azért annyit megengedek magamnak, hogy korrigáljam néhány állításodat: nem szimpatizáns vagyok, hanem szavazó, a képviselő pedig azoknak az érdekeit képviseli, akik megválasztották, s akikkel - ideális esetben - folyamatosan párbeszédet folytat.
Nyírfa
@kereső: Még szerinte is önálló döntési joga van a képviselőnek, akkor is, ha eléggé el nem ítélhető módon nem a fideszhez tartozik. Talán, ha pedzegetné időnként a kormányzati oldalakon is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.