Gyurcsány Ferenc is kezdene készülni 2022-re.

Gyurcsány Ferenc komolyan megmondta véleményést a szerencsi választásról

A politikus szerint nehéz idők várnak a borsodi körzetre.

"Kutya nehéz lesz. Valójában csak egy dolgot tudtunk meg tegnap a borsodi időközi választásokon. Azt, hogy kutya nehéz lesz 2022-ben. Az alapképlet nem fog megváltozni. Becstelen ellenfelet kell legyőzni, melyben az orbáni önkény minden fegyverét mozgósítja ellenünk"

- írta közvetlen azután, hogy öt százalék előnnyel nyerte meg a Fidesz jelöltje a választást.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Megmondhatná egyszer végre valaki a prímszámok szakértőjének, hogy ebben választási rendszerben nem lehet legyőzni azt, aki 50 százalék fölött szerez...!

Az tény, hogy egy nácit még kommunista és liberális támogatással sem sikerült bejuttatnia az európai baloldali demokratáknak a magyar Országgyűlésbe. Pedig nagyon igyekeztek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
És "reggel, éjjel", vagy "este" közölte?
Nyírfa
Van egy fehérorosz minta. Van egy SZFE-minta. Van minta, csak követő nincs. Így nem kutya nehéz, hanem lehetetlen.
Gazella
Csak a birkák mentek szavazni, hisz kaptak laptopot.
verőce21
Megmondhatná egyszer végre valaki a prímszámok szakértőjének, hogy ebben választási rendszerben nem lehet legyőzni azt, aki 50 százalék fölött szerez...!

Az tény, hogy egy nácit még kommunista és liberális támogatással sem sikerült bejuttatnia az európai baloldali demokratáknak a magyar Országgyűlésbe. Pedig nagyon igyekeztek.
jesz
Orbánék nagyon jól tudják mi vár rájuk, ha 2022 ben zakót kapnak...na jó...nem 2/3-ost, de akkor is...

Tehát Orbánék mindent megtesznek, hogy Gyurcsány és holdudvara nehogy negyven százalékot is elérjenek...

A forgatókönyv ott van a kottatartón, ilyenkor már ebből játszanak (mint a tegnapi választáson is tapasztalhatta Gyurcsány)
Még egy darabig sebnyalogatás(nem segg)...aztán jönnek a hideg téli napok, mindenki a meleg lakásában(még az szfe hallgatók is)
Csizmás Kond
Gyerekek...mindenki, már ugyértve minden jelölt, minden párt mindent megtesz majd hogy nyerjen. Azt szajkózni, hogy csak Orbánék tesznek meg mindent hülyeség, lemaradottság, agybaj...ezért is kezdett kornyikálni Ferenc.
FLETÓ
"Gyurcsány Ferenc is kezdene készülni 2022-re..."

Feltételes módban!
Ronin2
Szólhatna már valaki Fletónak,hogy amíg ő akar az ellenzék vezére lenni,bukásra vannak ítélve.
Dobrevvel sem nyerhetnek,ideje lenne hátralépniük,s egy tényleg felkészült "arcot" felmutatni.
Az "Apró-klán" szindróma,még 2-3 szavazáson át tartani fog.

.
verőce21
@Aki Én: Írod: "...nehéz lenne elmondani mindazt a mocskos hazugságot, amit Bíró Lászlóról, az összefogás jelöltjéről terjesztettek az állami médiában" - tényleg? Ideje lenne tájékozódnod, mert hiteltelen vagy, de piszkosul!

"A szerencsi választási vereség bódulatában még magához képest is nagy butaságot követett el Hadházy Ákos ellenzéki parlamenti képviselő. Az amatőr pókember beismerte: egészen konkrét tudomása volt arról, hogy a Bíró László összellenzéki képviselőjelölthöz köthető korrupciós bűncselekmény még a nyilvánosság által megismertnél is súlyosabb, és erről az ellenzéki pártelnököket is tájékoztatta.

Mivel Hadházy és az ellenzéki pártelnökök hivatalos személyek, ezért a Btk. szerint korrupciós bűncselekmény észlelésekor feljelentési kötelezettségük van – ennek elmulasztása akár három év szabadságvesztéssel is sújtható!"
pécsi
FERI! Abba kéne hagyni már a politizálást! A lakosság többsége elutasít, utál, nem kellesz senkinek! Akik körülötted nyüszögnek, mint a zsíros hajú alelnöknő, a kun származását büszkén felvállaló Ágnes, csak megélhetési lehetőség mellett tartanak ki melletted. Vonulj vissza, gyarapitsd a vagyonkádat, örülj az életnek és a családnak.
NKF
Fletó hiába rugózik,kevés még Klárikával együtt se rúgnak labdába.
Ő úgy lett miniszterelnök,hogy megfúrta a Megyót.
Ez a nagy összefogás valahogy nem müködik.
Lepényleső
Talán egyszerűbben oldják meg,nem is lesz választás?
tudode
A mai un. plenáris ülésen klf. kérdések órája volt csak, és a kormánypártiak majdnem minden válaszában, tíz évi akármilyen kormányzás után majdnem mindenért Gyurcsány tették felelőssé!
.
Azzal együtt, hogy 2002 után volt Medgyesy, Horn és Gyurcsány kormány, akik összességében többet tettek le az ország asztalára a 800 km autópálya építésével, mint őfélesége betonszarkofág erdeje, és a térkövezés!
.
Ez a magyaros parlamentiség, Felcsúti módra!
surdilloFUJT
@pécsi: @NKF: A svábhegyi beteg szamárcsődör hágjon meg benneteket aljas mocsok,fidessnyaloncok!!!
vacsi
"Becstelen ellenfelet kell legyőzni"
A becstelenségről nekem mása véleményem!
solidedge
Több krumpli, laptop, hazugság, megfélemlítés mint az Orbán oldalon. Ez a siker titka.
terlasz
Talán könnyebb lenne, ha nem "megbánós" náci-figurákat indítana az ellenzék.
Az kétségtelen, hogy az O-maffia minden trükköt bevet a győzelmük érdekében.
evacica
Orbánt két dolog érdekli és ahhoz inden eszközt megragad, hogy megtartsa PÉNZ és a HATALOM! Remélem, hogy ez a birka nemzet csak felébred, és nem hagyja pár kiló krumplival meg pár csomag száraztésztával és 1 liter olajért eladni és megalázni magát! Mert most sokan ezt teszik! Hol a büszkeségük és a józan eszük?!
kereső
@Nyírfa: Nehéz ám kijönni a jó melegből, és lemondani a milliós fizetésekről.
advocat
Meggondoltabban kellett volna ellenfelet jelölni! Mert amíg egyfordulós a választás, csak egy ellenfelet lehetne indítani. De mindig van 2-3 "megfizetett" (független) akik beállnak. Csak tudnám miért? Meg kellene őket kérdezni.

Miért és mennyiért?
Nyírfa
@kereső: Elvileg mindent meg lehet érteni, de van egy határ, ahonnan már magunkra nézve elfogadhatatlan az, ami ellenünkre, sőt, ellenünk történik.
csak úgy....
@Shikari: te a munkakedvedet is le tudtad gyürni tibim...
kereső
@Nyírfa: Az utolsó utáni lehetőség lett volna!!, amikor megváltoztatták a képviselők jogállásáról szóló törvényt. Azóta végképp még értelme sincs a parlamenti ücsörgésnek.
Clavigo
@Shikari: Túl nagy a szád ,román bocskor.. ..Alkalmas lennél pottyantós klozettnek,,te köcsög.
Nyírfa
@kereső: 12.47

Hát, ennél pontosabban meg sem jelölhetnénk: az utolsó utáni lehetőség volt.
Még üzemelt a Népszabadság, amikor óriási vitákba bocsátkoztunk, vonuljon-e ki az ellenzék a Parlamentből, vagy több hasznot hoz, ha bent maradva próbálja kontroll alatt tartani a kormányt. Mindkettő mellett találtam érveket, de, az biztos, hogy sokkal nagyobb respektje lenne ma a baloldalnak, sőt, meg is nyerhette volna a 2018-as választásokat, ha bátran meglépi a rendszerváltás legnagyobb horderejű lépését, és nem kollaborál a fidesz-szel.
kereső
@Nyírfa: Figyeled? Mekkora pofon lett volna az állampártnak,/orbánnak ha már a bozgor is a "képviselők" pártjára áll.
Nyírfa
@Shikari: A világod keresztmetszete szűk, és nem tekintem feladatomnak tágítani. Azért annyit megengedek magamnak, hogy korrigáljam néhány állításodat: nem szimpatizáns vagyok, hanem szavazó, a képviselő pedig azoknak az érdekeit képviseli, akik megválasztották, s akikkel - ideális esetben - folyamatosan párbeszédet folytat.
Nyírfa
@kereső: Még szerinte is önálló döntési joga van a képviselőnek, akkor is, ha eléggé el nem ítélhető módon nem a fideszhez tartozik. Talán, ha pedzegetné időnként a kormányzati oldalakon is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.