A politikus Facebookon értékelte a helyzetet.

BREAKING: Hadházy Ákos tudott a jobbikos szerencsi jelölt korrupciós ügyéről, de elhallgatta a nyilvánosság előtt

Hadházy Ákos országgyűlési képviselő szerint Bíró nem volt jó megoldás, és korrupciós ügyben is felmerült a neve.

Szerinte nem volt jó jelölt, és nem csak korábbi antiszemita kirohanása miatt. Hadházy egyik súlyos állítása az, hogy a képviselőjelölt évekkel ezelőtt korrupciós ügybe keveredett. A szövege alapján úgy tűnik, hogy Hadházy képben volt, mi történt pontosan, de nem beszélt róla szélesebb körben.

„Ha Bíró nyert volna, nem csak egy rasszista indulatú ember került volna be a parlamentbe, hanem egy olyan ember, aki elég egyértelműen részt vett abban, hogy egy kis csapat valódi fejlesztés helyett magára költött 50 millió forint EU-s támogatás egy jelentős részét. A kormánypropaganda ugyan csak a ki nem fizetett varrónőkről harsogott, de személyesen tájékozódtam az ügyről és emiatt azt ennél jóval súlyosabbnak tartom. A »szociális szövetkezetezés« 2014-2015-ben gyakori fideszes elkövetési mód volt és a vizsgálataim alapján ez a történet is alkalmas lett volna egy Korrupcióinfó illusztrálására. Emiatt én ennek a jelöltnek csak annyit segíthettem, hogy nem beszéltem róla nyilvánosan, de a pártelnököket tájékoztattam arról, amit megtudtam”

– írta a képviselő.

Forrás: Telex

Kép: MTI/Mohai

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Az őszinteség nem kifizetődő egy velejéig hazug kormány áldatlan tevékenysége közepette. Minél aljasabb egy ország vezetése, annál jobban tisztelek minden őszinte megnyilvánulást. Hadházy túl tiszta ott, ahol a fidesz mindent be akar teríteni a saját mocskával. De most jobb lett volna, ha hallgat. Tanulhatott volna Gyurcsány esetéből.
Ezzel együtt nem kérdés, hogy kikkel akarok együtt élni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Isten irgalmazott a Szerencskörnyékieknek...nem a püffedtarcú lett a nyerő...megváltozni úgy sem tudott volna, csak rosszabbodott volna a hangulat...

hogy a doktornő mit fillant, nemsokára kiderül...ha máshonnan nem, majd a vesztes tudósít...
RonaGyuri
@jesz: ja a doktornő:
az Eötvös Loránd Tudományegyetemen tanult jogot; eközben egy évig Franciaországban volt ösztöndíjas. a diplomájáról nincs adat!!!
De az biztos, hogy: Politikai pályafutását a Fidelitasban kezdte. 2005-ben alapító tagja volt az ifjúsági szervezet szerencsi tagozatának. 2009-től az országos választmány ifjúsági ügyekért felelős szervezője. A Fidelitas 2013 júliusában tartott XI. kongresszusán alelnökké választották. -ben Böröcz Lászlóval, az ifjúsági szervezet elnökével együtt „provokátorfigyelő csapat” létrehozását jelentette be!!! =))
Nyírfa
Az őszinteség nem kifizetődő egy velejéig hazug kormány áldatlan tevékenysége közepette. Minél aljasabb egy ország vezetése, annál jobban tisztelek minden őszinte megnyilvánulást. Hadházy túl tiszta ott, ahol a fidesz mindent be akar teríteni a saját mocskával. De most jobb lett volna, ha hallgat. Tanulhatott volna Gyurcsány esetéből.
Ezzel együtt nem kérdés, hogy kikkel akarok együtt élni.
Nyírfa
Most aztán megmutattad, Propeller, igaz? Micsoda hír!
tudode
Inkább követhetnék a Fdeszből dr. Hadházy Ákos képviselő urat azok, akik asszisztálnak annak/azoknak, akik mögött már ennek a Bírónak a korrupciója csak babazsúrnak számít!
.
Ha csak a mátrai Erőmű SS veszek, adok.ját nézzük.

-----.Áder János bejelentette a Mátrai Erőmű bezárását, de nem úgy gondolta
hvg.hu/kkv/20201006_Ader_Janos_bejelentette_a_Matrai_Eromu_bezarasat_de_nem_ugy_gondolta
.
Az az ország, ahol még az un pártatlan államfő is szemethúny egy ehhez hasonló "üzlet" fölött, az az ország annyit is ér!
verőce21
A szerencsi választási vereség bódulatában még magához képest is nagy butaságot követett el Hadházy Ákos ellenzéki parlamenti képviselő. Az amatőr korlátakrobata beismerte: egészen konkrét tudomása volt arról, hogy a Bíró László összellenzéki képviselőjelölthöz köthető korrupciós bűncselekmény még a nyilvánosság által megismertnél is súlyosabb, és erről az ellenzéki pártelnököket is tájékoztatta.

Mivel Hadházy és az ellenzéki pártelnökök hivatalos személyek, ezért a Btk. szerint korrupciós bűncselekmény észlelésekor feljelentési kötelezettségük van – ennek elmulasztása akár három év szabadságvesztéssel is sújtható! 
Sámannus
Bezzeg a maffiózó Rikardónak a seggit is kinyalják a hivatalok. A Moszkvai Távirati Iroda úgy kussol mint aki beszart.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 17:38
Te ugatsz itt,te román szardarab.
Takarodj vissza oda ahová való vagy,nyomorult migráncs.
Ott ugassál a kukorica földön ahová kipottyantottak.
A Hadházy talpa nyomának a nézésére sem vagy érdemleges,nyomorult román fasszopó.
csagyi
@verőce21: Te ne vállaljál fel jogi ügyek magyarázatát,mert abban öt perc alatt elsikálnának.Ahogyan most is nagyon mellé nyúltál.A Shikari testvért pedig vakard le magadról mert sokat ront a megítélésednél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.