Heves szóváltások a parlamentben.

Az ellenzék a járvány elszabadulásáról kérdezett a parlamentben, az államtitkár válaszul antiszemitának nevezte őket

Több ellenzéki képviselő is a járvány terjedéséről kérdezte a kormány képviselőit a parlament hétfői ülésén. A kormánypártok szerint minden rendben van, mert a nemzetközi protokolloknak megfelelően folyik a védekezés, és máshol is járvány van. De előfordult olyan is, hogy a fontos kérdésekre politikai kiselőadást kaptak válaszul a képviselők, például a szerencsi időközi eredményéről.

Dömötör Csaba válaszában arról beszélt, hogy az EU-s országok többsége ugyanolyan elvek alapján tesztel, mint Magyarország, ugyanígy csak a tünetekkel rendelkezőket tesztelik ingyenesen. Dömötör is kitért a szerencsi időközi választás eredményeire, szerinte „a baloldal felvállalta az antiszemitizmust”, ennek morális vetületéről pedig „lapítanak”. „Felavatták a baloldali képmutatás szobrát” – mondta Dömötör, aki szerint az ellenzék évek óta szélsőségesekkel és nácikkal riogatja a külföldi közvéleményt, úgy véli, jobb lenne, ha most jeleznék a külföldiek felé, hogy „ezekkel most összefogtak”.

Forrás: Telex

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sehallselát Dömötör
buta (volt) seggfej, mint hat ökör,
mert ez a Sehallselát
nem lát mást, mint Orbán alfelét! =))
kissé felnőttem
Nesze itt a válasz, Bezzeg a másfél millát feleveszi ugye? havonta ezt kéne kiközösiteni kinek a pénzét pazarolják ilyenek?takarodjon trágyát teregetni aztán nyögjön.
namihami
Már a druszája, az a bizonyos Dörmögő Dömötör is értelmesebb volt. Pedig az ovis szinvonalon volt. Persze, ez meg fideszes. És az még kevesebb.
tudode
Nem történt egyéb, mint a mai un. plenáris ülésen az ellenzék napirend előtt, aztán napirend nem is volt, majd azonnali órákban, és napirend után az ellenzék kérdezett, felvetett, amelyre az un. kormánypártiak átmentek kofába, úgy kicsúzva a kérdések elől, hogy valójában érdemi választ nem kapott senki a feltett kérdésére, őfélesége stilusában, az idomítás csodáiként.
.
Mindezt a járvány idején, le, fel kapkodva a szájkosarat!
ómió
És hol is "nem szabadult el", efftársak? Internacionalisztánban?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.