„Elképesztő sajtótájékoztatót tartott az imént a Gyurcsány-brigád a vereségről” – vette észre az Index Kocsis Máté vasárnapi Facebook-bejegyzésében.

Kocsis Máté szerint Jakab Péter egy büdös bunkó
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kocsis valószínűleg amiatt akadt ki, hogy a Jobbik elnöke a vasárnapi borsodi időközi választás utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy

az ellenzéki szavazók hitből és lelkesedésből mentek szavazni, míg a Fidesz-támogatók pedig krumpliért voksoltak, amelyet a párt akciósan árult a megméretést felvezető kampányban. 

Jakab azt is hozzátette, hogy Magyarországon egy krumplikirályt koronáztak meg.

Utoljára talán a kommunizmus alatt ültek akkora büdös bunkók a parlamentben, mint Jakab Péter

– írta a Fidesz frakcióvezetője.

Tahóságért korábban Kocsisnak sem kellett a szomszédba mennie, 2015-ben például, miután Ungár Klára múlt lemelegezte egy Facebook-posztban, így vágott vissza:

Nem vagyok buzeráns!

Kocsis híres mondatát videófelvétel is őrzi az utókor számára:

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kocsis hozta a nemzeti-keresztény intelligencia átlagot, azaz mindazt, amit ért és tud. Azt viszont teljesen, én nem tudom elítélni érte, a maximumot adta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Shikari: Remélem,,,ma is érezted a törődést, te tölcsérseggű, román buziqrva szopóautómata.. ..te idióta székely muzsik..!.
dr. prédikátor
@Clavigo: ne izgasd fel mert képes leszopni saját magát is egy kis majomgeciért a nyikari cerkóf egy pedofil buzi!!!tegnap 13,26 ra.
kissé felnőttem
Elősször a tompika dajcsot utasitsd rendre, mert egy berugott kocsison is túltesz, asztán szállj magadba nem a süldőkkel beszélő. Kanász vagy sajnos. Parlamenti képviselő a XXI századba igy nyilatkozik a másikról. leléphetnél ezért az ócska megnyilvánulásodért + a sok sok eddigiért
.ERRE ma itt igény már nincsen.
kereső
@Shikari: kihirdetheted magad győztesnek bozgor. Én akkor sem lennék magyar a te /ti szemetekben, ha az Árpád-házig vezetném vissza az őseimet, mert nem hajlik a gerincem, és nem adom el magam pár rongyos petákért, mint te/mint ti. Rá
adásul azokat a petákokat , amiből téged fizetnek, hogy engem gyalázz, én keresem meg- és tulajdonképpen én fizetlek, te szarházi.
Aki Én
@Gyurka80: október 13., 15:33
Honnan tudod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.