„Elképesztő sajtótájékoztatót tartott az imént a Gyurcsány-brigád a vereségről” – vette észre az Index Kocsis Máté vasárnapi Facebook-bejegyzésében.

Kocsis Máté szerint Jakab Péter egy büdös bunkó
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Kocsis valószínűleg amiatt akadt ki, hogy a Jobbik elnöke a vasárnapi borsodi időközi választás utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy

az ellenzéki szavazók hitből és lelkesedésből mentek szavazni, míg a Fidesz-támogatók pedig krumpliért voksoltak, amelyet a párt akciósan árult a megméretést felvezető kampányban. 

Jakab azt is hozzátette, hogy Magyarországon egy krumplikirályt koronáztak meg.

Utoljára talán a kommunizmus alatt ültek akkora büdös bunkók a parlamentben, mint Jakab Péter

– írta a Fidesz frakcióvezetője.

Tahóságért korábban Kocsisnak sem kellett a szomszédba mennie, 2015-ben például, miután Ungár Klára múlt lemelegezte egy Facebook-posztban, így vágott vissza:

Nem vagyok buzeráns!

Kocsis híres mondatát videófelvétel is őrzi az utókor számára:

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kocsis hozta a nemzeti-keresztény intelligencia átlagot, azaz mindazt, amit ért és tud. Azt viszont teljesen, én nem tudom elítélni érte, a maximumot adta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Most ott Kocsis az egyik büdös bunkÓ!!!
dr. prédikátor
máté kislány!!! azt hiszem hogy te vagy egy BUNKÓ TAPLÓ BUZERÁNS!!!
justhpeter
Kocsis hozta a nemzeti-keresztény intelligencia átlagot, azaz mindazt, amit ért és tud. Azt viszont teljesen, én nem tudom elítélni érte, a maximumot adta.
tudode
Nagyon nyomul ez az echte Kocsis valamelyik bársonyhokedliért, kofaszinten belemarva azokba akiktől tanulhatna egy. s mást!
balos
@Shikari: nem rólad van szó pedó-filia!
nezelodo
Ilyen nagy a baj a szektában? Két miatyánk között egy keresztényi bunkózás? Igaz mások közülük meg prostihoz járnak, és a két ima között az asszonyt verik kékre, zöldre, egyházi áldással.
csak úgy....
@Horizont: még nem szedte be a gyógyszereit..
csipetke
Melegmálétól nagyobb bunkó talán nincs is a fideszben,pedig ezen a téren nem szűkölködnek.Ez egyszerűen csak a bagoly mondja a verébnek tipikus esete
csak úgy....
@Shikari: eszem azt a jólnevelt pofádat...
Aki Én
@Shikaratyi: ,,Mi a baj azzal ha nem buzi?"
Annyi, hogy szemlátomást fáj ez neked.
csak úgy....
@Aki Én: 10:14 nem zörög a haraszt ha nem izél a paraszt..
advocat
Mátéka!
Ha anyád/apád nem tanított meg viselkedni - még a parlamentben sem - mit akarsz?
ROHADT EGY BÜDÖSBUNKÓ VAGY!
advocat
És ha felállva szólunk a zakót ILLIK begombolni. Illemszabály is van a világon, de azt nem ti terveztétek. És ez meg is látszik rajta. Még hölgyeknek/uraknak és ezért fidesznyikeknek erre nincs felhatalmazásuk. Ld:főnökük! (Alapvető gesztus lenne, úriemberek/választók előtt. Is.)
csak úgy....
@Shikari: tucc te aranyos is lenni, ha akarsz.
dr. prédikátor
@Shikari: cerkóf!!! te mocskos geci klozet búvár!!! megint előmásztál a a szarból??? te féreg faszszopó pedofil tetű!!!
kereső
Erre kell a "parlament"-199 jól fizetett hülye kisovodással? Akik még mindig a 15 évvel ezelőtt sérelmeiket hánytorgatják fel? Ezért kell ez az drága cirkusz? Menjetek inkább lovat vakarni, annak több hasznát látná az ország. Itt vagyunk a járvgány kellős közepén, ezek meg szórakoznak egymással, miközben emberek halnak meg. Mi értelme van ennek igy, hacsak az nem, hogy jó meleg van a homokozóban, és még jól meg is vannak fizetve. Hányinger. Ez az "Országháza" nem az ország háza, hanem egy semmirevaló léhűtő társaság .
advocat
@Shikari: Én még hittem abban, hogy az ellenzék nem ellenség! Mert lehet ugyanazt máskép is csinálni. Mert miért van több párt? Akik felváltva, vagy néha (Merkel kormány is) együtt kormányoznak. De ez az ország Alsó-Balkánnál is lejjebb van. Sajnos.
csak úgy....
@Shikari: tudod tibim,hogy mi nagyon szomorú? az,hogy a fidesz a hülyéket,mint te az órránál fogva vezeti és ti mindent,gondolkodás nélkül bepapiztok.
Clavigo
@Shikari: Hogy sikerült ekkora kreténnek születned,,Bugsy ??Ne meséld el. ,,
Clavigo
@Shikari: Te büdös bocskor,,,( ha szólíthatlak a fedőneveden ),,,azért a pénzük jól jön egy ilyen megélhetési román muzsiknak,,Nem olvastam,,hogy tiltakoztál volna az euro- milliárdok ellen... Ma is bunkó vagy Bugsy.
silber13
@Shikari: Leírod mit az ettel kapcsolatbn gondolsz?:-)Üvölt rólad a nagyképűség! Te meg a gndolkodás!!:-)))))) Mások szövegeit másolgatod ide!!:-))))))))))
kereső
@Shikari: Kocsis tőled vesz kommunikációs leckét bozgor?
Clavigo
@Shikari: Buzika,,,mifelénk csatorna van...Nem slaggoljuk a pöcét,,mint felétek...
kereső
@Shikari:" Anyám kún volt, az apám félig székely,
félig román, vagy tán egészen az.
Anyám szájából édes volt az étel,
apám szájából szép volt az igaz."
Clavigo
@Shikari: Nagyon buta vagy ,,,lápi móc...,,mint egy elefántsegg.
kereső
@Shikari: Testvéred neked a halál , bozgor.
szaboria1
Kocsis is elmehetne illemtan órára!
Igaz aszt hiszi Ő már mostanra mindenki felett áll amióta frakció vezető lett.
Aki Én
@Shikari: Annyit anyázol te nyomorult gyáva korcs, hogy egyszer valaki a szádon keresztül fogja telibe szarni a bokádat.
Csak azt felejted el nyamvadt geci, hogy tudjuk ki vagy.
Gyurka80
@csipetke: Nem kell minden libsi hazugságot elhinned, Kocsis nem meleg, de aki mondta (Ungár Klára libsike) az viszont az.
Aki Én
@Shikaratyi: ...egyértelműen látszik a mai teljesítményedből is, hogy ki itt a primitív állat :)
namihami
Melegmálé kimondta a tutit! És ő már csak igazán tisztában lehet azzal, hogy milyen egy bunkó. Benne él évtizedek óta a mag és folyamatosan fejlődik...
kissé felnőttem
mire kijőssz a sittrül akkorra itélkezz. bunkónak meg nagyon nagy vagy. Adod ám lejjebb is
kereső
@Shikari: Én lehet, hogy "román+ vagyok, de te egy hazátlan senkiházi bozgor vagy, aki
beleüti a szaros nyelvét a mások dolgába.
Clavigo
@Shikari: Remélem,,,ma is érezted a törődést, te tölcsérseggű, román buziqrva szopóautómata.. ..te idióta székely muzsik..!.
dr. prédikátor
@Clavigo: ne izgasd fel mert képes leszopni saját magát is egy kis majomgeciért a nyikari cerkóf egy pedofil buzi!!!tegnap 13,26 ra.
kissé felnőttem
Elősször a tompika dajcsot utasitsd rendre, mert egy berugott kocsison is túltesz, asztán szállj magadba nem a süldőkkel beszélő. Kanász vagy sajnos. Parlamenti képviselő a XXI századba igy nyilatkozik a másikról. leléphetnél ezért az ócska megnyilvánulásodért + a sok sok eddigiért
.ERRE ma itt igény már nincsen.
kereső
@Shikari: kihirdetheted magad győztesnek bozgor. Én akkor sem lennék magyar a te /ti szemetekben, ha az Árpád-házig vezetném vissza az őseimet, mert nem hajlik a gerincem, és nem adom el magam pár rongyos petákért, mint te/mint ti. Rá
adásul azokat a petákokat , amiből téged fizetnek, hogy engem gyalázz, én keresem meg- és tulajdonképpen én fizetlek, te szarházi.
Aki Én
@Gyurka80: október 13., 15:33
Honnan tudod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.