Csak az otthonában, mécsest gyújtva emlékezik meg édesanyja, Mary Zsuzsi születésnapján legkisebb fia, Klapka Dennis.

Mary Zsuzsinak az öngyilkossága előtti utolsó karácsonyon egyetlen gyermeke sem vett ajándékot

Meghalt Mary Zsuzsi, 1947-ben született táncdalénekesnő. A temetkezési intézet dolgozói a szállítójárműbe helyezik a koporsót rendőrök jelenlétében Budapest XII. kerületében, a Normafa úti ház előtt, ahol otthonában holtan találták az ismert énekesnőt, a III. táncdalfesztivál győztesét.

Klapka György gyermekének a mai napig óriási trauma, hogy az édesanyja azért lett öngyilkos, mert az utolsó napjaiban nem kapott tőlük elég szeretetet – írja a Blikk.

„Édesanyám a mai napig nagyon hiányzik, keveset kaptam egész életemben tőle. Nem takargatott be este, nem mesélt, nem jártunk együtt kirándulni, mint más családok”

– árulta el Dennis, aki egyedül él, a két macskáján kívül csak néhány barátjára számíthat. Ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét.

„Anyu alkoholizmusa miatt az akkori barátnőm nem akarta, hogy tartsam vele a kapcsolatot, pedig akkor fél éve már nem ivott. Szerelmes fiú lévén, hallgattam a kedvesemre. Az utolsó karácsonyon végül nem vett senki ajándékot édesanyánknak. Sajnos, nem úgy viselkedtünk vele, mint szerető gyerekekhez illett volna. Rosszkedvűen vonult vissza a házába. Akkor, hosszú idő után, pezsgőt is ivott a gyógyszerekre. Anyu azért halt meg, mert nem kapott tőlünk elég szeretetet. Ha újra kezdhetném, átölelném és megvigasztalnám”

– mondta Dennis.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Lakatos Péter

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tudom, hogy nem ez a cikk lényege, de...
Ajándék. Már el se tudja a nép nagyrésze képzelni, hogy a Karácsony ne az esztelen költekezés ünnepe legyen. Mindegy, hogy mit--csak ajándékozzunk.
Mondhattok ránk, amit akartok, de mi már vagy 20 éve leszoktunk a fenenagy ajándékozgatásról. Egy jó és ünnepi vacsora, beszélgetés.
Persze, amíg a gyerekek kicsik voltak, addig ők azért kutathattak a fa alatt. És sikerrel.
Mára már az unoka a fa alá kúszó...és ő azért kap.
Pokróc
Késő ember ,késő , ha valaki alkoholbeteg elfordul tőle mindenki ,de ha volna néhány közeli rokon vagy barát aki segítene ,máshogy nézne ki ez a h2h5oh -s probléma is . A környezete is hibás ,az bizony ,nem kicsit .-((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.