Gyomorforgató részletek derültek ki sokakat megrázó a kőbányai emberölésről.

A 22 éves férfit az emberölés mellett gyermekpornográfiával és 13 éves féltestvére megerőszakolásával is vádolják. K. Dániel december 30-án késő délután csöngetett be a vele egy lépcsőházban élő 42 éves nőhöz, akit annak három gyermeke előtt machetával és késsel bántalmazott, összeszurkált – írja a Bors az ügy csütörtöki tárgyalásáról szóló közlemény alapján.

Szomszédja kislányát akarta megerőszakolni egy férfi Kőbányán

Az asszony a kórházban belehalt a sérüléseibe. A halottszemle során összesen 26 szúrt és vágott sebet találtak az áldozaton. Az értelmetlen gyilkosság indítékáról sokáig nem lehetett tudni semmit, de az ügy csütörtöki tárgyalásáról szóló közleményből kiderült, hogy a férfi valójában azért csöngetett fel a lakásba, hogy az ott lakó 14 éves kislányt bántalmazza és megerőszakolja.

A Harmat utcai albérletben élő férfi lakásában kutatást végző rendőrök egyebek mellett egy titkos naplót találtak, amely tele volt szexuális fantáziálással. A füzet a gyilkosság napján azzal zárul, hogy „a sátán segítségével megpróbálok gyilkolni, hátha sikerül”.

A férfi, akit a rejtekhelyén, egy XVII. kerületi lakatlan épületben fogtak el, meghallgatásán részben beismerő vallomást tett. Elmondta, a gyilkosság előtt alkoholt fogyasztott, előbb magában, aztán egy közeli parkban két lánnyal, majd újra egyedül, otthon. Ezután ment le a társasházban élő asszonyhoz, akit összeszurkált, végül elmenekült.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Már megint egy fehér, keresztény és leginkább hetero migráncs. Vajon melyik 40 centis alagúton tudott bejönni?
Gyütt Mönt
Szererncsétlen pasi, itt lett volna számára ez a Maria24s, valószínűleg némi aprópénzért, ő meg az erőszakot választotta.
NKF
Vissza a halálbüntetést!Kinában már nem élne a rohadék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.