A fia kutyáira vigyázott az a nagykanizsai nő, aki ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés vádjával indult eljárás. A nő nem tudta visszatartani a kutyákat, ezért történt a baleset.

Még januárban vitte sétálni fia két kutyáját egy, az ötvenes éveiben járó nagykanizsai nő. Az ügyész szerint a kutyák megkapták az oltásaikat, és rendes körülmények között voltak tartva.

A nő egy zárt kutyafuttatóban engedte el az állatokat, levéve róluk a szájkosarat. Később a kutyák egy macska üldözésébe kezdtek, aminek során

kitörtek a rosszul bezárt kapun, majd egy éppen arra járó idős férfit támadtak meg. Miután a férfi a földre került, az állatok marcangolni kezdték.

A férfi a támadás során életveszélye sérüléseket szenvedett, szerencsére a kórházban megmentették az életét. Az előkészítő tárgyalás során kiderült, hogy

a kutyák már korábban is megtámadtak egy embert, ezért a nőt eltiltották attól, hogy egyedül sétáltassa őket, mert túl gyenge a megfékezésükhöz.

Az előkészítő tárgyaláson az ügyész a nővel szemben 1 év 10 hónap, három évre felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott, de ezt a vádlott nem fogadta el, így a bíró rendes tárgyalás kitűzését rendelte el.

(atv.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Felfüggesztettet kap, és nem fogadja el. Remélem, letöltendő lesz belőle.
Peller Anikó
A gazdáját kell megvádolni gyilkossági kisérlettel a kibaszott kutyái miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.