Hódmezővásárhely polgármestere olyan Magyarországot szeretne, ahol fideszes politikusok is félelem nélkül felvállalhatják homoszexualitásukat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: ez a te konkrét buzealista véleményed ? ..és már megint buzizol buzi.
Aki Én
Hát ez qrva nagy :)) De miért ne lenne. Azt már tudjuk, hogy pedofil van. Akár mennyire szerették volna eltusolni. De én a pofájukat elnézve gyanítom, hogy van ott több is.
Egyébként csak az ilyen Shikaratyi féle pondrók gondolják, hogy nincs meleg a fidesz szavazók között.
De hát ő is egy kis fejletlen buzi.
tudode
Nem úgy van ám az a fatornyos falú kaparjkúrtáéknál, hogy mindenfelé ne lenne érdekeltségük, beáldozva egy fiatal élettapasztalat nélkülit
.
-----Ezer szál köti Orbánhoz és Mészároshoz a borsodi időközin induló Fidesz-jelöltet
hvg.hu/360/202037__meszaros_es_akoncz_csalad__idokozi_valasztas__voldemort__hozamra_viszem
,
A miniszterelnöknek és barátjának, Mészáros Lőrincnek is fontos, hogy a borsodi választókerületben esedékes – a kétharmadról is döntő – időközi választás után is a Koncz családnál, egészen pontosan a "provokátorfigyelésről" elhíresült Koncz Zsófiánál maradjon a parlamenti mandátum.
A Mészáros-birodalom két legfontosabb cégének egyikét, a Talentis Groupot négy ember képviselheti: a felcsúti milliárdos három gyermeke, valamint Konczné Kondás Tünde. Bizalmi állásról van szó, ez nem kétséges. Konczné már nemcsak igazgatósági és felügyelőbizottsági tagságokat tudhat magáénak a Mészáros-csoportban, hanem annak a Talentis Groupnak a vezérigazgatója is, amelynek két tulajdonosa a ma már válófélben lévő Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix.
Júniusban Konczné volt az, aki a cég közgyűlésén megszámlálta a szavazatokat, amelyekkel eredménytartalékba helyezték a 2019-ben besöpört 10,5 milliárd forint profitot. Amellett, hogy a Talentis nevén van a 2Rule sportmárka gyártójától kezdve a Csányiéktól megvásárolt golfklubon keresztül a zalaegerszegi építőipari vállalatig, a ZÁÉV-ig számtalan vagyontárgy, a cégnek 6,7 százalékos részesedése van a birodalom másik központjában, a tőzsdén jegyzett Opus Globalban is. Vagyis
.
Konczné gyakorlatilag mindenre rálát, ami Mészároséknál történik.
----------------------------------.
.
Ne deKÁZZANAK, vigyenek mindent, elhúzhatnának már a vadlibákkal úgy, hogy vissza se jöjjenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.