Egy éve választották főpolgármesterré Karácsony Gergelyt.

Ma egy éve, hogy a budapestiek többsége bizalmat szavazott az önkormányzati választások alkalmával Karácsony Gergelynek. A főpolgármester ennek alkalmából tett közzé videót a közösségi oldalán – számolt be az Infostart.hu.

A Facebook-videóban – egyebek mellett elhangzik –, hogy az a „hihetetlen felelősség”, hogy a gondjaira van bízva a város jövője, legalábbis részben, az számára sokkal többet jelent a pozitív oldalon, mint amit a negatív oldalon el kell viselnie emiatt. Karácsony hozzátette,

az ő ereje a város ereje.

Karácsony Gerely szerint egy városvezetőnek az a dolga, hogy olyan lépéseket tegyen, amelyeket helyesnek gondol, és amelyekről tudja azt, hogy a város mögötte áll. Mint fogalmazott, a jó vezetők közösséget kovácsolnak, és a közösség erejéből építkeznek.

Karácsony a videóban kiemelte, nem hajlandó lemondani arról, hogy képviselje a budapestieknek azt a jogos igényét, hogy egy élhető város érdekében a kormány támogatását és együttműködését megszerezze.

Ma egy éve bízott meg a budapestiek többsége ennek a csodálatos városnak az irányításával. Tavaly október 13-án szavaztak bizalmat a fővárosi választók egy politikailag sokszínű, progresszív közösségnek és bíztak meg minket egy a párbeszédre, a közös gondolkodásra, a fenntarthatóságra épülő városkormányzás megkezdésével. Mozgalmas, emberpróbáló, de sok szempontból eredményes egy év áll mögöttünk és még nagyon sok kihívás előttünk. Bár nem vagyunk tökéletesek, hiszem, hogy a helyes úton járunk. Köszönöm, Budapest!

- írta Karácsony a Facebookon megosztott videó mellé.

Forrás: Infostart

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Amíg ez a kormány van? Azért ennyire naív nem lehet!
jesz
Nagyon szép álom...de ilyen politikailag, városszervezésből null kilóméteres tanácsadókkal nagy kihívás...nem is fog menni..

Mindenesetre valamikor meg kell tanulni...én sem, más sem úgy született, hogy a védőnő felmutatta a diplomás gyereket, nagy gyakorlattal.

Csak a (félrement)városirányítás tanulása sokba fáj a népnek
Csizmás Kond
Mongyuk lehet valami, kitudjamire akarnák változtatni de szerintem minden becsületes ember azért szavazott rá hogy vezesse becsületesen a várost , nem hogy változtasson.
Qqberci
Megváltoztatni sokféleképp lehet. London belvárosának közlekedését egy magyar matematikus tervezte meg és jól működik. Talán haza kellene hívni, Budapest is egy szép feladat...
Csizmás Kond
@Shikari: A szemléletváltás nem változtat a dolgok menetén, vagyis nem kéne változtasson főleg így nem hogy sem a kampányában se sehol nem gügyögött a változásról...amúgy ez csak a kötelező beböfögés...jártatja a száját hogy tudják hogy van...mert egyébben nem nagyon jeleskedik.
...de vajon mire szeretné átváltoztatni ?
tudode
Karácsony fény az éjszakában!
.
Előjele annak, hogy a tisztességtelenség helyett átveszi az egész országban a tisztesség a méltó helyét!
,
Kevesebb karaktergyilkosság, ájtatosság, mint a mi eltévedt báránykánt 2005. adventjén tett hitet a tisztességtelenségét megelőzően, mire a püspök úgy reagált, hogy HUNCUT AZ EMBER AMIG MOZOG.
.
------ Orbán Viktor tanúságtétele! Ádventi beszélgetés! - 2005 ÁDVENT! - www.vargamakai.com
www.youtube.com/watch?v=xQ1MpwxqzBM&t=903s
---------------------------------------
.
És nem tudott a kísértésnek ellenállni, mert a leejtőn már nincs megállás (a követőinek sem)!!!
Nessy
Karácsonynak egy nagy hibája volt! Azt hitte, a kormányfő úriember, aki betartja amit igér! Ebben óriásit tévedett! Elfelejtette: "Ne azt nézzék mit mondok, hanem mit csinálok!" A Lánchíd témában hány évet is bénázott Tarlós? Miután akkor semmire sem jutott, most a partvonalról osztja az észt!
Pálinkás Pál
Te méretes marha , téged senki nem választott meg, tarlóst küldték a fenébe...helyetted egy próbababát is lehetett volna indítani,az is nyert volna!!! te vagy az ellenzékben a trójai faló...ha téged indítanak miniszterelnök jelöltnek,akkor biztos a bukás...
surdilloFUJT
@Pálinkás Pál: meg a jó q..va nénikéd napihülye fidessnyalonc!!!Az agyrágó bogár éhenhalt a fidesscsicska nyalonc fejedben!!tarhás pipi csak segített orbánnak lenyomni a fővárost,remélem nem sokáig élvezi a NEM megérdemelt cimet!!!
Pálinkás Pál
@surdilloFUJT: te nekem ugatsz buzivirág?ki a tököm vagy te? orvos látott mostanában?
surdilloFUJT
@Shikari: akkor éppoly idióta seggnyalonc lenne mint te meg a hozzádhasonló újnáci senkiházi!!!
ómió
Akkor még véletlen se azért, hogy vezesd? Ja, hogy arra alkalmatlan vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.