Kedd délután hat órakor kezdődött meg az SZFE-s diákok hallgatói fóruma, ám ekkor lekapcsolták az internetet az épületben.

Lekapcsolták az internetet ma délután, pontban hat órakor a Színház- és Filmművészeti Egyetem Szentkirályi és Vas utcai épületében is. Ekkor kezdődött ugyanis a hallgatói fórum a diákoknak, amelyet a járványhelyzet miatt a legtöbb hallgatónak online közvetítettek. A 444.hu információ szerint a tanulók között már hat előtt elkezdett terjedni az információ a wifi leállásáról.

Közzétette: Színház- és Filmművészeti Egyetem – 2020. szeptember 30., szerda

Az új vezetés közleményt adott ki, amelyben arról tájékoztatott mindenkit, hogy a „tanköztársaságot” keddtől befejezettnek tekintik, attól a továbbiakban elhatárolódnak, annak infrastrukturális és pénzügyi feltételeit pedig nem biztosítják.

Internethiány nélkül a kollégium lakói nem tudnak készülni a másnapi óráikra sem, bár a hallgatói fórumot a történtek ellenére sikerült megtartani és streamelni, a diákok saját mobilinternetéről. A legfrissebb hírek szerint ezután csak reggel hat és este hat között lesz internet az épületben.

Címlapkép: Facebook/Színház- és Filmművészeti Egyetem

(444.hu)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Így működik egy illiberális fasiszta állam, amely az Európai Unióban azt hirdeti magáról, hogy jogállam. Hiszen törvényesen szerezte meg az egyetem irányítását, törvényesen nevezte ki a keresztényfasiszta vezetőket, törvényesen rúgja ki azokat, akik nem hajlandóak az egyetemi autonómiáról lemondani, s miután ugyancsak törvényesen megszűnik az SZFE-vel kapcsolatos jogállásuk, törvényesen lépnek fel a garázdává lett libernyákokkal szemben, akik ezzel is bizonyítják, hogy nem keresztények, hanem külföldről szervezett zsoldosok, Soros-ügynökök voltak, akik eddig is megszállva tartották a keresztény magyar nép egyetemét és idegen szellemmel oltották be a magyar keresztény ifjúságot."
nepszava.us/eloszor-jogilag-szuntetik-meg-az-szfe-diakok-statuszat-utana-jon-az-eroszak/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Amiatt LŐdöröghet őfélesége 2010 óta valószínű, mert nincs már olyan szegmense az országnak, amelyet ne kényszerített volna térdre, a rétegekhez nem álltak ki a foteldrukkerek, úgy mint, (kivételt képezett a NET-adó)
.
------- Magyarországi tüntetések 2010 és 2017 között [11.]
fabius.blog.hu/2017/10/24/magyarorszagi_tuntetesek_2010_es_2017_kozott
.
Eddig őfélesége klubdélutánnak minősítette még a rendvédelmisek Orbán takarod-ját is!
--------------------------------------------
.
De ezzel az SZFE kivéreztetésének még nincs vége a szarkabőrbe bújt csúszómászó Szarkájának a bevetésével, mert
.
---- Közös közleményben válaszoltak Szarkának az SZFE oktatói
444.hu/2020/10/13/kozos-kozlemenyben-reagaltak-szarkanak-az-szfe-oktatoi
--------------------------------
.
Mit lehet kezdeni egy olyan pasival, akit a konfrontáció éltet, és semmi sem drága, még a hazája sem, ha kiélheti a benne folyó békétlenséget!, összetévesztve élete párja hajcsavaró tilalmával:
.
""""Orbán és Lévai még az egyetemi kollégiumban megegyeztek, hogy „Anikó nem mutatkozik hajcsavarókkal a fején, és hogy egyikük sem visel még otthon sem mackónadrágot”.""""
.
!!!

.
Nyírfa
@tudode: Ez a közlemény reménnyel tölt el. Nagyon drukkolok nekik, izgulok értük, és büszke vagyok rájuk, mert eddig senki nem küzdött ilyen elszántan a szabadságért, a szabadságunkért.
Nyírfa
@Jozefina: Ilyenkor sajnálom igazán, hogy a technika kimaradt az életemből, és egy épkézláb ötletem nincs, miként lehet megoldani egy ilyen helyzetet. De, ahogyan nektek van, úgy hátha eszébe jut másoknak is, és ki tudják segíteni őket.
Most jut eszembe, néhány éve volt egy csoport, Anonymous néven működött. De jó lenne, ha beindulnának!
csak úgy....
@Shikari: te több kárt okozol a magyar államnak mint "ezek"!
lampa laz
Basszus, pegero@nak 20 lájk azért, h a gyerekek, mondhatnám, h a mi kis hőseink internet és világítás nélkül legyenek, mert szerinte ezt érdemlik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.